Τα πυροτεχνήματα της 4ης Ιουλίου του Macy στη Νέα Υόρκη

Τίποτα δεν λέει την 4η Ιουλίου, όπως τα πυροτεχνήματα που εκτοξεύονται από πάνω, και κανένας προορισμός δεν κάνει πυροτεχνήματα της Ημέρας της Ανεξαρτησίας καλύτερα από τη Νέα Υόρκη. Τα παιχνίδια του Macy φιλοξενούν την πιο μεγάλη έκθεση πυροτεχνημάτων του 4ου Ιουλίου, φωτίζοντας το βράδυ του ουρανού πάνω από τον East River φέτος. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη γιορτή του 2016.

Η τοποθεσία 4ου πυροτεχνημάτων του Macy

Η εκπομπή πυροτεχνημάτων προγραμματίζεται για την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017, περίπου στις 21:20.

Το θέαμα θα διαρκέσει περίπου 25 λεπτά. Ελάτε νωρίς για να χτυπήσετε ένα καλό σημείο και να νικήσετε τα πλούσια πλήθη στα επίσημα σημεία θέασης καθώς προχωράει το βράδυ. Λάβετε υπόψη ότι τα καθορισμένα σημεία πρόσβασης θα κλείσουν από το NYPD, καθώς οι περιοχές προβολής θα γεμίσουν και οι θεατές θα αναπροσανατολιστούν ανάλογα. Να είστε βέβαιος να δώσετε στον εαυτό σας επιπλέον χρόνο για να εργαστείτε μέσα και έξω από τα πλήθη.

Πού μπορώ να δω τα πυροτεχνήματα της 4ης Ιουλίου;

Η οθόνη εκτείνεται σε δύο θέσεις φέτος κατά μήκος του Ανατολικού Ποταμού και θα είναι ορατή από την ακτή του East River, που βρίσκεται μπροστά στο Μανχάταν (κυρίως στα τμήματα του FDR Drive Midtown και στην περιοχή South Street Seaport ), Queens κορυφές), και το Μπρούκλιν (δοκιμάστε το Πάρκο Γέφυρας του Μπρούκλιν).

Τα πυροτεχνήματα θα εκτοξευθούν από τέσσερις φορτηγίδες τοποθετημένες στο ποτάμι νότια της 37ης οδού στο Midtown, και θα υπάρχει επίσης μια μεγαλύτερη φορτηγίδα που σταθμεύει ακριβώς κάτω από τη Γέφυρα του Μπρούκλιν .

Για την καλύτερη προβολή των φορτηγών του Midtown από το Μανχάταν, κατευθυνθείτε προς τα ανυψωμένα τμήματα του FDR Drive. Στο Queens και στο Μπρούκλιν, κάνουν δρόμο για οποιοδήποτε μέρος της όχθης του ποταμού με ανεμπόδιστη θέα στον ουρανό, με ιδιαίτερα καλή θέα στο Long Island City και το Greenpoint.

Για να πιάσετε τις οθόνες από τη διπλή φορτηγίδα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη Γέφυρα του Μπρούκλιν, κατευθυνθείτε προς τις ακτές του East River στο χαμηλότερο Μανχάταν, συμπεριλαμβανομένης της συνοικίας South Street Seaport.

Η προκυμαία του Μπρούκλιν κατά μήκος του χαμηλότερου East River, ειδικά στο Brooklyn Bridge Park, προσφέρει επίσης εξαιρετική θέα.

Οι διοργανωτές συμβάντων συμβουλεύουν να παραλείψουν τους ακόλουθους τομείς, όπου η προβολή δεν θα βελτιστοποιηθεί: Battery Park και Battery Park City. Νήσος Roosevelt; και, στο Queens, το South Park του Hunter's Point.

Αν θέλετε να δείτε τα πυροτεχνήματα, πάρτε το μετρό !

Διασκέδαση στην εκδήλωση πυροτεχνημάτων 4ης Ιουλίου του Macy

Τα πυροτεχνήματα είναι, φυσικά, το κύριο αξιοθέατο, αλλά θα εκτοξευθούν και θα χορογραφηθούν σε μια διάταξη πατριωτικών μελωδιών, η οποία θα περιλαμβάνει παραστάσεις από την ομάδα αεροπορικών δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών. Θα υπάρχουν παραστάσεις του Brad Paisley, της Hailee Steinfeld, της Lady Antebellum, του Akbar Gbajabiamila και του Matt Iseman.

Η NBC θα μεταδίδει τα θεαματικά πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια μιας ειδικής τηλεόρασης (ξεκινώντας από τις 8 μ.μ.).