Να φτάσετε στο αεροδρόμιο John F. Kennedy

Διεύθυνση, δημόσια διαμετακόμιση και οδηγίες για την επίσκεψή σας

Είτε προσγείνετε είτε πετάτε από το αεροδρόμιο John F Kennedy της Νέας Υόρκης, πιθανόν να χρειαστεί να μάθετε πού πηγαίνετε πριν βγείτε έξω. Ευτυχώς, υπάρχουν διάφοροι τρόποι προς και από το αεροδρόμιο JFK, το καθένα με τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Το αεροδρόμιο JFK καλύπτει ένα τεράστιο έδαφος περίπου 4.930 στρεμμάτων με 30 μίλια δρόμου, οπότε η εύρεση μιας διεύθυνσης για το αεροδρόμιο μπορεί να είναι λίγο δύσκολη - όλα εξαρτώνται από το τι χρειάζεται να κάνετε στο JFK.

Ωστόσο, εάν εισάγετε απλώς στους "Χάρτες Google" το αεροδρόμιο JFK, Van Wyck και JFK, Jamaica, NY 11430, θα πρέπει να φτάσετε στην καρδιά του κεντρικού τερματικού σταθμού και να μεταφέρετε εύκολα σε άλλους μεταφορείς από εκεί.

Λόγω του μεγάλου, εκτεταμένου μεγέθους του JFK, θα θέλετε να μάθετε ποια αεροπορική εταιρεία ή υπηρεσία χρειάζεστε πριν φύγετε από το σπίτι σας. Εάν είστε περίεργοι για τερματικά, εδώ είναι ένας χάρτης των κεντρικών τερματικών της JFK που παρέχει η Λιμενική Αρχή.

Διευθύνσεις για τους τερματικούς σταθμούς της JFK

Προχώρησε στο JFK και χρειάζεται οδηγίες και χάρτη; Η καλύτερη διεύθυνση για τη χρήση χαρτών, πλοηγών αυτοκινήτων και συσκευών GPS είναι οι Van Wyck και JFK Expressway, Τζαμάικα, NY 11430, που σας προσγειώνουν στο κεντρικό τερματικό σταθμό. Ωστόσο, αν γνωρίζετε ήδη τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία που χρησιμοποιείτε, μπορείτε επίσης να μεταβείτε απευθείας στο συνδεδεμένο τερματικό σταθμό, ελέγχοντας τον ιστοχώρο της Λιμενικής Αρχής της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϋ.

Το αεροδρόμιο JFK διαθέτει έξι κύρια τερματικά: Terminal 1, Terminal 2, Terminal 4, Terminal 5, Terminal 7 και Terminal 8, προσφέροντας πτήσεις σε πάνω από 80 διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες.

Εάν γνωρίζετε ποιο τερματικό θα χρησιμοποιήσετε, μπορείτε απλά να πληκτρολογήσετε το όνομα του τερματικού πριν "JFK Airport" στο GPS και θα σας καθοδηγήσει κατευθείαν στη θέση του τερματικού.

Για τα περισσότερα διεθνή ταξίδια, θα χρησιμοποιείτε τον διεθνή τερματικό σταθμό του αεροδρομίου John F. Kennedy στο Terminal 4, ο οποίος είναι ο χώρος του τελωνειακού τμήματος του λιμενικού γραφείου της Νέας Υόρκης, αν και θα πρέπει να ελέγξετε με μεμονωμένες αεροπορικές εταιρείες την ημέρα της πτήσης προς βεβαιωθείτε ότι το αεροπλάνο σας δεν άλλαξε τερματικά λόγω απροσδόκητων καθυστερήσεων ή περιστάσεων.

Εάν, ωστόσο, πρέπει να στείλετε ταχυδρομείο σε JFK Airport Operations, η καλύτερη διεύθυνση που πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι John F. Kennedy International Airport, η λιμενική αρχή της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϋ, κτίριο 14, Τζαμάικα, Νέα Υόρκη 11430.

Μετάβαση στο αεροδρόμιο JFK

Για όσους πετούν προς και από την πόλη της Νέας Υόρκης, υπάρχουν πολλές επιλογές για να φτάσετε στο διεθνές αεροδρόμιο John F. Kennedy από και προς το διεθνές αεροδρόμιο, συμπεριλαμβανομένης της οδήγησης, της δημόσιας συγκοινωνίας και ακόμη και μιας άμεσης διαδρομής με ελικόπτερο από το Μανχάταν.

Όταν οδηγείτε στο JFK , τελικά καταλήγετε πρώτα στην εκθεσιακή οδό Van Wyck, στη συνέχεια στο JFK Expressway, το οποίο διέρχεται από τα έξι τερματικά του αεροδρομίου. Από το κέντρο του Μπρούκλιν, η οδήγηση μπορεί να διαρκεί από 35 λεπτά σε λίγο περισσότερο από μία ώρα, και από το Μανχάταν, μπορείτε να περιμένετε το ταξίδι σας να διαρκέσει τουλάχιστον μία ώρα.

Η δημόσια μεταφορά στο JFK είναι επίσης διαθέσιμη και περιλαμβάνει το σύστημα μετρό MTA μέσω των αμαξοστοιχιών A ή 3 ή επιλέξτε υπηρεσίες λεωφορείων. Υπάρχει επίσης ένα δημόσιο AirTrain το οποίο συνδέει τους ταξιδιώτες από τα τερματικά της JFK με το σύστημα του μετρό καθώς και επιτρέπει τις μεταφορές μεταξύ κάθε τερματικού σταθμού. Με τη δημόσια μεταφορά, προγραμματίζετε πάντα άλλα 30 λεπτά για να πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας για να αντιμετωπίσετε απροσδόκητες καθυστερήσεις.