Νιου Τζέρσεϋ Gay Pride 2016 - Asbury Park Gay Pride 2016

Γιορτάζοντας το Jersey Pride, στην παραλία στο Asbury Park

Η γραφική κοινότητα Jersey Shore του Asbury Park συνεχίζει να εξελίσσεται σε μια όλο και πιο δημοφιλής παιδική χαρά και παραθαλάσσια απόδραση για ομοφυλόφιλους και λεσβίες που ζουν στις περιοχές του μετρό Νέα Υόρκη και Φιλαδέλφεια , καθώς η πόλη είναι μια εύκολη διαδρομή από τις δύο.

Η γραφική ακρογιαλιά του Asbury Park είναι και πάλι η περιοχή του Jersey Pride, η οποία πραγματοποιείται στις αρχές Ιουνίου και τώρα βρίσκεται στο 25ο έτος της. Αυτή η γιορτή του Σαββατοκύριακου είναι η de facto εκδήλωση Pride για ολόκληρη την πολιτεία του Νιου Τζέρσεϋ, αν και προσελκύει αρκετούς ταξιδιώτες από τα σύνορα όπως η Νέα Υόρκη, το Delaware και η Πενσυλβάνια (το Asbury Park απέχει περίπου 90 λεπτά με το αυτοκίνητο νότια της Νέας Υόρκης City, και 90 λεπτά με το αυτοκίνητο ανατολικά της Φιλαδέλφειας).

Φέτος, η γιορτή Jersey Pride πραγματοποιείται την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.

Ο νικητής του American Idol Jordin Sparks θα εμφανιστεί στη γιορτή Pride του New Jersey του 2016 , η οποία αναμένεται να αντλήσει περίπου 30.000 συμμετέχοντες.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται καθ 'όλη τη διάρκεια της Κυριακής, από το μεσημέρι έως τις 7 μ.μ., και περιλαμβάνουν παρέλαση, φαγητό, περισσότερους από 100 πωλητές, οικογενειακή ζώνη, πάπλωμα AIDS Memorial, χαλαρώνοντας στην κοντινή παραλία και παρακολουθώντας πολλά ζωντανά διασκέδασης. Το Jersey Pride πραγματοποιείται στο Boardwalk στην καρδιά του Asbury Park, στο Ocean Ave. και 5η Ave.

Asbury πάρκο ομοφυλόφιλους πόρους

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ομοφυλοφιλική σκηνή Asbury Park στην ιστοσελίδα OutInJersey καθώς και τον online οδηγό Asbury Gay. Μια καλή πηγή τοπικών πληροφοριών για τον τουρισμό είναι το Εμπορικό Επιμελητήριο του Asbury Park.