Εικόνες του Πίτσμπουργκ

Φωτογραφίες από το Πίτσμπουργκ και τη Δυτική Πενσυλβανία

Το Πίτσμπουργκ, Πενσυλβάνια, που δεν είναι πλέον η βρώμικη, χαλυβουργική ιστορία, είναι μία από τις πιο φωτογραφικές πόλεις της Αμερικής. Μια πόλη με γέφυρες, βουνά, πέτρινα κτίρια, κάστρα από γυαλί, ποτάμια και μεγάλα πάρκα, το Πίτσμπουργκ είναι μια όμορφη πόλη και θα θέλαμε να μοιραστούμε λίγο μαζί σας μέσα από αυτές τις φωτογραφίες του Πίτσμπουργκ. Μεταξύ των αγαπημένων μας φωτογραφιών στο Πίτσμπουργκ, θα βρείτε φωτογραφίες της αρχιτεκτονικής του Πίτσμπουργκ, τις όμορφες σκηνές πτώσης της δυτικής Πενσυλβανίας, τα πυροτεχνήματα πάνω από το Point State Park, τα φώτα διακοπών του Oglebay, Fallingwater της φήμης του Frank Lloyd Wright και πολλές άλλες εικόνες του Pittsburgh .

Περιλαμβάνουμε επίσης φωτογραφίες από διάφορες γειτονιές του Πίτσμπουργκ, καθώς και τις δυτικές περιφέρειες και κοινότητες της Πενσυλβανίας. Ελπίζουμε να απολαύσετε τις όμορφες εικόνες και τις σκηνές του Πίτσμπουργκ.

ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΜΤ. ΒΑΣΙΓΚΤΩΝ

Downtown Pittsburgh Scenes & Skylines
Πάνω από 40 φωτογραφίες από το όμορφο κέντρο του Πίτσμπουργκ, που περιλαμβάνουν ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική, διάσημα αξιοθέατα και τον ορίζοντα του Πίτσμπουργκ. Επιπλέον, η εκπληκτική θέα του Πίτσμπουργκ από το Mt. Ουάσινγκτον, κατατάσσεται ως το δεύτερο πιο όμορφο μέρος στην Αμερική από την USA Today.

Πίτσμπουργκ - Πόλη των Γέφυρες
Απολαύστε αυτήν την περιήγηση 16 φωτογραφιών στις γέφυρες του Πίτσμπουργκ, συμπεριλαμβανομένων ενδιαφερόντων γεγονότων και όμορφων σκηνών. Το Πίτσμπουργκ είναι γνωστό ως "πόλη των γεφυρών" για καλό λόγο - πάνω από 1900 γέφυρες υπάρχουν εντός των ορίων του νομού.

Πίτσμπουργκ Regatta & Πυροτεχνήματα τριών ποταμών
Οι γραφικές απόψεις των τριών ποταμών του Point και του Πίτσμπουργκ, καθώς και η αεροπορική επίδειξη και τα πυροτεχνήματα πάνω στον ορίζοντα του Πίτσμπουργκ στο κέντρο της πόλης.

Heinz Field - Στάδιο ποδοσφαίρου
Άνοιξε το 2001, αυτό το γήπεδο ποδοσφαίρου φιλοξενεί τους Πίτσμπουργκ Στίλερς και το Πανεπιστήμιο του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ. Οι φωτογραφίες περιλαμβάνουν θέα στο γήπεδο από το Mt. Ουάσινγκτον, θέα στο κέντρο του Πίτσμπουργκ από το στάδιο, και πολλά στοιχεία διασκέδασης για τον Heinz Field.

PNC Park - Στάδιο Μπέιζμπολ
Το σπίτι για τους Πειρατές του Πίτσμπουργκ, αυτό το όμορφο στάδιο είναι ένα από τα νεότερα και πιο οικεία στο βασικό μπέιζμπολ πρωτάθλημα.

Μην χάσετε την εκπληκτική θέα στο κέντρο του Pittsburgh από το PNC Park!

Καταστροφή Στάδιο Τριών Ποταμών
Απολαύστε τις τελευταίες στιγμές του Three Rivers Stadium, πρώην σπίτι του Pittsburgh Steelers, σε αυτή την γκαλερί επτά εκπληκτικών φωτογραφιών.

Πλατεία σταθμού
Απολαύστε τη διασκέδαση της Πλατείας του Πίτσμπουργκ, με τις εικόνες των ιστορικών κτιρίων, τις κλίσεις διασκέδασης, τον στόλο Clipper Gateway και την νέα εξέλιξη σε αυτό το δημοφιλές σημείο ψώνια, φαγητό και νυχτερινή ζωή στο ποτάμι από το κέντρο του Pittsburgh.


ΠΕΝΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ & ΣΚΗΝΕΣ

Φθινόπωρο φύλλωμα στη Δυτική Πενσυλβάνια
Όμορφες σκηνές, καλυμμένες γέφυρες και τα καταπράσινα χρώματα της πτώσης στη δυτική Πενσυλβανία. Πτώση εικόνων για να ανταγωνιστεί εκείνους από τη Νέα Αγγλία!

Fallingwater & Kentuck Knob - Ο Frank Lloyd Wright
Γκαλερί εξωτερικών και εσωτερικών φωτογραφιών του αριστουργηματικού έργου του αρχιτέκτονα Frank Lloyd Wright, του Fallingwater, καθώς και του κοντινού Hagan House, γνωστού και ως Kentuck Knob.

Η αποκατάσταση ορυχείων Quecreek - Somerset, Πενσυλβάνια
Πολλοί από σας θυμούνται ίσως αυτή τη θαυματουργή διάσωση ναρκών από το 2002. Ξαναζήστε τις αναμνήσεις με αυτά τα πλάνα δράσης επί τόπου, καθώς οι διασώστες δουλεύουν για να απαλλάξουν εννέα ανθρακωρύχοι παγιδευμένοι 240 πόδια κάτω από το έδαφος σε ένα νοτιοδυτικό ανθρακωρυχείο της Πενσυλβανίας.


ΣΚΗΝΕΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ

Σάντας γύρω από τον κόσμο - Τόπος του PPG
Μάθετε για το Santas και τα Spirits of Diving από όλο τον κόσμο με αυτές τις εικόνες και τα γεγονότα από την ετήσια όμορφη έκθεση Santas Around the World στο PPG Place στο κέντρο του Pittsburgh.

Oglebay Winter Φεστιβάλ Φώτων
Απολαύστε φωτογραφίες μερικών από τα εκπληκτικά φώτα διακοπών στο χειμερινό φεστιβάλ φώτων Oglebay, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ διακοπών στη χώρα Wheeling της Δυτικής Βιρτζίνια.

Hartwood Acres οθόνη φωτισμού διακοπές
Όμορφες εικόνες του φωτός εμφανίζει σε αυτό το δημοφιλές αξιοθέατο διακοπών του Πίτσμπουργκ.

Ημέρα Groundhog στο Punxutawney
Ελέγξτε τον Punxutawney Phil και τις σκηνές του Knob του Gobbler στο Groundhog's Day στο Punxutawney, Pennsylvania.