Αίθουσα Gay Gay Pride 2016 - Ημέρα Χριστόφορος Οδός Αμβούργο 2016

Γιορτάζοντας την Gay Pride στη μεγαλύτερη πόλη της Βόρειας Γερμανίας

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας, η βόρεια πόλη λιμάνι του Αμβούργου, αισθάνεται πιο προσπελάσιμη και φιλόξενη από ό, τι θα περίμενε κανείς, με τον σχετικά χαμηλό και εξαιρετικά ελκυστικό ορίζοντα και τη γραφική θέση του στον ποταμό Έλβα. Η πόλη των 1,8 εκατομμυρίων (5 εκατομμυρίων μετρό) είναι γεμάτη από κανάλια και γέφυρες, που χαρακτηρίζονται από χαριτωμένα πάρκα και είναι γνωστά για τη μεγάλη συλλογή της σύγχρονης και σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Το Αμβούργο έχει μια αστρική σκηνή ζωντανής μουσικής και σκηνής τέχνης και αγάπη για την κουλτούρα του καφέ και του μπυραρία κατά τους ζεστούς μήνες, καθώς και μια εκτίμηση για τα φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένου ενός από τους μεγαλύτερους εορτασμούς των LGBT στη Γερμανία, του Hamburg Gay Pride, Ημέρα του Χριστόφορου Οδού (CSD) Αμβούργο. Περιλαμβάνει μια ολόκληρη εβδομάδα εβδομαδιαίων εκδηλώσεων και κορυφώνεται με ένα μακρύ Σαββατοκύριακο φεστιβάλ δρόμων και μια παρέλαση. Το Αμβούργο Pride πραγματοποιείται φέτος από τις 30 Ιουλίου έως τις 7 Αυγούστου 2016, με το κύριο Σαββατοκύριακο των δραστηριοτήτων από τις 5 έως τις 7 Αυγούστου.

Αυτό το έτος σηματοδοτεί τη 35η παρατήρηση του Αμβούργου Gay Pride, η οποία πραγματοποιείται αργότερα μέσα στο χρόνο από τις άλλες μεγαλύτερες εκδηλώσεις Pride της χώρας, όπως το Βερολίνο , η Κολωνία , το Μόναχο και η Φρανκφούρτη . Η θέση του Αμβούργου στη βόρεια κεντρική Γερμανία, κοντά στη Βόρεια Θάλασσα και τη Βαλτική Θάλασσα, το καθιστά δημοφιλή προορισμό LGBT - ειδικά κατά τη διάρκεια της Pride (κατά την οποία περίπου 180.000 παρευρίσκονται) - με ταξιδιώτες από την Κοπεγχάγη και το Άμστερνταμ. ωστόσο, να σημειωθεί ότι το φεστιβάλ Gay Pride του Άμστερνταμ πραγματοποιείται ταυτόχρονα.

Η ζωντανή και εκτεταμένη εβδομάδα Pride του Αμβούργου ξεκινά στις 30 Ιουλίου, ξεκινώντας με μια τελετή νύχτας και συνεχίζοντας με πολλά πάρτι, πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλες συναθροίσεις. Ένα καλό σημείο εκκίνησης, εάν έρχεστε στην πόλη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι το Αμβούργο Pride House στο An der Alster 40, το οποίο βρίσκεται κοντά στην καρδιά του Gay Village της πόλης, διαθέτει καφέ, προσωπικό ικανό να παρέχει πληροφορίες για την τοπική σκηνή , και ένα χώρο που φιλοξενεί διάφορα γεγονότα.

Είναι ανοιχτό από τις 31 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου.

Το Φεστιβάλ Pride του Αμβούργου πραγματοποιείται σε τρεις μέρες, από την Παρασκευή 5 Αυγούστου έως την Κυριακή 7 Αυγούστου. Πραγματοποιείται στους υπέροχους παραλιακούς περιπάτους Jungfernstieg και Ballindamm, στην πολυσύχναστη συνοικία Neustadt της πόλης, με θέα στη λίμνη Binnenalster. Οι ώρες είναι 3 μ.μ. μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, το Σάββατο 11 π.μ. μέχρι τα μεσάνυχτα και την Κυριακή 11 π.μ. έως τις 10 μ.μ. Η ατμόσφαιρα κατατάσσεται εκεί ανάμεσα στις πιο όμορφες τοποθεσίες του φεστιβάλ Pride οπουδήποτε στην Ευρώπη. Συγκροτήματα και DJs εκτελούνται σε σκηνικά που δημιουργούνται στο φεστιβάλ, το οποίο περιλαμβάνει επίσης τέχνες και βιοτεχνίες, περίπτερα τροφίμων, κοινοτικές και πολιτικές οργανώσεις και πολλά άλλα.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου, το Gay Gay Pride Parade ξεκινάει με περισσότερους από 15.000 μάρκες κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης στη γωνία των Lange Reihe και Schmilinskystraße, περίπου 20 λεπτά με τα πόδια βορειοανατολικά από τους χώρους του φεστιβάλ.

Τα συμβαλλόμενα μέρη είναι, φυσικά, ένα τεράστιο μέρος της γιορτής του Αμβούργου - μπορείτε να δείτε έναν πλήρη κατάλογο των συμβαλλόμενων μερών Αμβούργου εδώ.

Σχεδιάζετε να επισκεφθείτε το Αμβούργο με το τρένο; Εδώ είναι η εσωτερική σέσουλα για την αγορά ενός Eurail Pass.

Η γκέι σκηνή στη Φρανκφούρτη είναι λεπτομερή στα αγγλικά σε διάφορες πηγές του διαδικτύου, κυρίως στον χρήσιμο οδηγό Patroc.com του Αμβούργου Gay και στον οδηγό Nightmares του Αμβούργου.

Το Γραφείο Τουρισμού του Αμβούργου διαθέτει επίσης ένα μεγάλο, ολοκληρωμένο site που προσφέρει πολλές συμβουλές και βοήθεια για τον προγραμματισμό των διακοπών και το site της γερμανικής υπηρεσίας τουρισμού στο ταξίδι GLBT έχει ένα διαφωτιστικό τμήμα για το Αμβούργο και τη Βόρεια Γερμανία.