Μουσείο Ιστορίας Παιδιών DiMenna

Ένα από τα παιδικά μουσεία της Νέας Υόρκης, το Μουσείο Ιστορίας των Παιδιών DiMenna είναι ένα μουσείο μέσα σε ένα μουσείο. Βρίσκεται στο κατώτερο επίπεδο της ιστορικής κοινωνίας της Νέας Υόρκης , το μουσείο διαθέτει πολυάριθμα διαδραστικά εκθέματα, παιδική βιβλιοθήκη και ακόμη και ειδικές οθόνες. Το μουσείο προσφέρει στα παιδιά σχολικής ηλικίας (και στους γονείς τους) την ευκαιρία να μάθουν για τη Νέα Υόρκη και την αμερικανική ιστορία μέσα από μια ποικιλία από υπέροχες δραστηριότητες.

DiMenna Μουσείο Ιστορίας Παιδιών Βασικές Πληροφορίες

Διεύθυνση: 170 Central Park West στην 77η οδό
Τηλέφωνο: 212-873-3400
Πλησιέστερο μετρό: Β ή Γ Τρένο προς 81η οδό - Μουσείο Φυσικής Ιστορίας / Central Park West
Ιστοσελίδα: https://www.nyhistory.org/childrens-museum

Η είσοδος περιλαμβάνει είσοδο στην Ιστορική Εταιρεία της Νέας Υόρκης.

Η είσοδος είναι αμοιβή-τι-επιθυμείτε την Παρασκευή από τις 6 - 8 μ.μ.

Κλειστά Δευτέρα, Ευχαριστιών, Ημέρα των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιά.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την επίσκεψη στο Μουσείο Ιστορίας του Παιδιού DiMenna

Η είσοδος στο Παιδικό Μουσείο DiMenna συμπεριλαμβάνεται στην είσοδο στην Ιστορική Εταιρεία της Νέας Υόρκης, ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε τόσο ένα ενιαίο εισιτήριο εισόδου. Το Παιδικό Μουσείο απευθύνεται σε παιδιά σχολικής ηλικίας, οπότε αν ταξιδεύετε με μικρά παιδιά, μπορείτε να επισκεφθείτε το κοντινό Παιδικό Μουσείο του Μανχάταν ή το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας .

Θα μπορούσατε εύκολα να περάσετε μία ή περισσότερες ώρες για να εξερευνήσετε όλες τις δραστηριότητες στο Μουσείο Ιστορίας Παιδιών του DiMenna. Υπάρχουν μηχανήματα αυτόματης πώλησης με σνακ και ποτά και επιτρέπεται η λήψη σνακ και / ή διαλείμματος ποτού στο κατώφλι εισόδου στο μουσείο. Τα μπάνια στο κάτω επίπεδο είναι εξοπλισμένα με τραπέζια αλλαγής και δεν είναι πολύ απασχολημένα, πράγμα που είναι ιδανικό για οικογένειες που επισκέπτονται.

Περισσότερα για το Μουσείο Ιστορίας Παιδιών DiMenna

Κάτω από το χαμηλότερο επίπεδο της ιστορικής κοινωνίας της Νέας Υόρκης, το Μουσείο Ιστορίας Παιδιών DiMenna έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα παιδιά 8-14 να μάθουν για την ιστορία της Νέας Υόρκης και των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα διαδραστικά εκθέματα και οθόνες, τα παιχνίδια, η βιβλιοθήκη και τα ειδικά προγράμματα είναι ενδιαφέρουσες και ενδιαφέρουσες, ακόμη και για ενήλικες. Τα εκθέματα περιλαμβάνουν πολλές απτικές εμπειρίες για τα παιδιά, αλλά έχουν και πολλά αυθεντικά αντικείμενα που μπορούν να δουν από κοντά. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του μουσείου είναι οι κατάλογοι καρτών στη βιβλιοθήκη όπου έχουν οργανώσει θεματικά διάφορα αντικείμενα για προβολή με τρόπο που να είναι προσβάσιμο από τα παιδιά και ενδιαφέρον για τους ενήλικους συντρόφους τους.

Ήμασταν πραγματικά εντυπωσιασμένοι από τον αφηγηματικό χαρακτήρα των εκθεμάτων και πόσο ενδιαφέρονταν για μένα ως ενήλικες, ενώ ακόμα κράτησαν τα παιδιά μου ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά κατά την επίσκεψή μας. Το μουσείο καλύπτει πολλά υλικά και παρόλο που ίσως να μην έχει και πάλι έκκληση σε μερικά από τα μουσεία άλλων παιδιών της Νέας Υόρκης, αξίζει μια επίσκεψη για οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά σχολικής ηλικίας που θα μάθουν για Νέα Υόρκη και αμερικανική ιστορία ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζουν.

Υπήρχαν πολλές απτικές εμπειρίες, καθώς και παιχνίδια σε ολόκληρο το μουσείο για να κρατήσουν τα παιδιά αφοσιωμένα.