Συμβουλές για κάμπινγκ και συμβουλές: Πώς να τροφοδοτήσετε μια πυρκαγιά

Αν είστε αρχάριος κάμπινγκ , μπορεί να έχετε ακούσει τον όρο "τράπεζα πυρκαγιάς". Τί σημαίνει λοιπόν η τράπεζα μια πυρκαγιά και πώς γίνεται; Είναι σημαντικό να μάθετε πώς να φροντίζετε σωστά για μια φωτιά στο στρατόπεδο, όχι μόνο για την πυρασφάλεια αλλά και για να κρατάτε τα campgrounds καθαρά και ωραία για όλους τους κατασκηνωτές που σας ακολουθούν. Η τράπεζα μιας πυρκαγιάς είναι μια κοινή συμβουλή κάμπινγκ και είναι μια εύκολα μάθει δεξιότητα.

Τραβώντας μια Πυρκαγιά

Η τράπεζα μιας πυρκαγιάς είναι κάτι που πρέπει να μάθει κάθε τροχόσπιτο.

Είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος να κρατάτε την πυρκαγιά σας με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της νύχτας, ώστε να μην χρειάζεται να την ξαναρχίζετε κάθε πρωί. Για να τροφοδοτήσετε μια πυρκαγιά σημαίνει να χτίσετε έναν τοίχο από βράχους ή πέτρες γύρω από το λάκκο πυρκαγιάς ή να φτιάξετε τη φωτιά δίπλα σε ένα βράχο ή βρωμιά τοίχο έτσι ώστε να μπλοκάρει τον άνεμο. Εάν τα κάρβουνα από την πυρκαγιά προστατευθούν αρκετά, συνήθως θα υπάρχει αρκετή θερμότητα σε αυτά για να ξεκινήσει εύκολα μια νέα φωτιά το πρωί.

Παρατηρήσατε ποτέ ότι πολλοί κάμπινγκ έχουν δακτυλίους πυρκαγιάς στα κάμπινγκ; Αυτοί οι δακτύλιοι εξυπηρετούν πολλούς σκοπούς: περιέχουν τις στάχτες, παρέχουν επιφάνεια μαγειρέματος και εμποδίζουν τον άνεμο. Τα δαχτυλίδια πυρκαγιάς έχουν σχεδιαστεί για να τροφοδοτούν ουσιαστικά τη φωτιά για σας Αν δεν υπάρχει πυρκαγιά στο κάμπινγκ σας, θα πρέπει να φτιάξετε τον δικό σας πυρκαγιά για την ασφαλή συγκράτηση της φωτιάς. Θα κρατήσει τις στάχτες από το φυσώντας γύρω, και θα κάνει επίσης την πυρκαγιά καίει θερμότερο, παρέχοντας ζεστασιά στους κατασκηνωτές που κάθονται γύρω από το δαχτυλίδι.

Η εθιμοτυπία Campfire και η ασφάλεια είναι ουσιαστικής σημασίας για κάθε κατασκηνωτή που θέλει να έχει φωτιά. Η εκκίνηση του campfire είναι εύκολη αν ακολουθήσετε τα σωστά βήματα.

Campfire Συμβουλές και Συμβουλές