Μίσθωση οδηγού ή λιμουζίνας στο Λος Άντζελες

5 τρόποι για να νοικιάσετε έναν οδηγό στο Λος Άντζελες και 5 λόγοι που θα θέλατε να

Είτε είσαι ροκ σταρ είτε απλά θέλεις να νιώθεις όπως όταν πέσεις στην Rodeo Drive ή αν απλά θέλεις να σιγουρευτείς ότι παίρνεις εκεί που πρέπει να είσαι στην ώρα σου, μπορείς να νοικιάσεις ένα αυτοκίνητο και έναν οδηγό σοφέρ σας γύρω από το Λος Άντζελες. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε οδηγό για να οδηγήσετε το αυτοκίνητό σας αν οδηγείτε στην πόλη μόνοι σας. Οι περισσότερες λιμουζίνες ή προσωπικές υπηρεσίες οδηγού έχουν ελάχιστη δέσμευση τριών ωρών.

Πλεονεκτήματα για την πρόσληψη ενός οδηγού στο Λος Άντζελες

6 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΗ ΛΑ.

1. Μίσθωση οδηγού για την ενοικίαση σας

Μπορείτε να νοικιάσετε οδηγό μαζί με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο με το πρόγραμμα Avis 'Chauffeur Drive.

2. Μίσθωση οδηγού για να οδηγήσετε το δικό σας αυτοκίνητο

Το πρόγραμμα Avis χρησιμοποιεί οδηγούς από το πρόγραμμα WeDriveU, αλλά μπορείτε επίσης να προσλάβετε έναν επαγγελματία οδηγό απευθείας μέσω του WeDriveU.com για να οδηγήσετε το αυτοκίνητό σας αν δεν θέλετε να πλοηγηθείτε στην κυκλοφορία LA ή θέλετε να έχετε έναν καθορισμένο οδηγό, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε ελεύθεροι πάρτε το δρόμο σας μέσα από την πόλη.

3. Μίσθωση λιμουζίνας με οδηγό

Υπάρχουν δεκάδες υπηρεσίες αυτοκινήτων στην περιοχή του Λος Άντζελες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο για τη μεταφορά σας στο αεροδρόμιο ή να έχετε στη διάθεσή σας για όλο το ταξίδι σας. Τα Limos έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη από πολυτελή αυτοκίνητα πόλης για να τεντώνουν τα SUV. Στο Limos.com μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές και να κάνετε κράτηση για υπηρεσίες λιμουζίνας από διάφορες υπηρεσίες λιμουζίνας στο Λος Άντζελες.

Η Drive4Me Personal Driving Service στο Orange County μπορεί να σας προσφέρει λιμουζίνες με οδηγό ή αυτοκίνητα πολυτελείας ή να σας προσφέρει επαγγελματικό οδηγό για να σας οδηγήσει στο δικό σας αυτοκίνητο.

4. Μίσθωση ηλεκτρικού Tesla με οδηγό

Για το περιβάλλον, η Motev είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον μακροπρόθεσμο οδηγό της Morgan Freeman - με την υποστήριξη του ηθοποιού - που θα στείλει ηλεκτρικό Tesla με οδηγό με οδηγό για να σας οδηγήσει στο LA.

Οι οδηγοί πρέπει να διαθέτουν άδεια εμπορικού οδηγού κατηγορίας Β και να περάσουν δοκιμές CPR και φύλακες ασφαλείας. Η εκτεταμένη προστασία από το Aecon Global Security διατίθεται ως πρόσθετο.

5. Αφήστε το ξενοδοχείο σας να κλείσει το αυτοκίνητό σας

Τα πολυτελή ξενοδοχεία του Λος Άντζελες έχουν συχνά συμφωνίες με συγκεκριμένες υπηρεσίες αυτοκινήτων και μπορούν να κάνουν τις ρυθμίσεις για εσάς μέσω του θυρωρού τους. Περάστε την ταλαιπωρία προσπαθώντας να καταλάβετε ποια εταιρεία να χρησιμοποιήσετε και να καλέσετε τον θυρωρό πριν από τη διαμονή σας για να τους ζητήσετε να κάνουν το αυτοκίνητο να σας συναντήσει στο αεροδρόμιο. Μην ξεχάσετε να ανατρέψετε τον θυρωρό.

6. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή Ride-Share

Πέρα από τις επίσημες υπηρεσίες αυτοκινήτου, μπορείτε τώρα να πάρετε ένα ιδιώτη που θα σας οδηγήσει στο αυτοκίνητό τους χρησιμοποιώντας εφαρμογές smartphone όπως το Uber, το Lyft και το Sidecar. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση εφαρμογών Rideshare στο Λος Άντζελες .