Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες

Αν πετάτε στο Λος Άντζελες, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι θα θέλετε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο επειδή, ενώ δεν είναι η μόνη επιλογή για να περάσετε, είναι πιθανώς η πιο πρακτική για την πλειοψηφία των επισκεπτών στο εκτεταμένο μετρό του Los Άντζελες.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο είναι συνήθως η πιο βολική επιλογή εάν πρέπει να νοικιάσετε αυτοκίνητο και συνήθως οι εταιρείες ενοικίασης αεροδρομίων έχουν τις καλύτερες τιμές. Περιστασιακά, όμως, θα βρείτε ειδικές προσφορές που βρίσκονται μόνο σε τοποθεσίες εκτός αεροδρομίου.

Είναι δύσκολο να έχετε μια καλή σύγκριση των τιμών για τα αεροδρόμια και τα μη αερολιμενικά τέλη σε ιστοσελίδες όπως το Kayak.com ή το Travelocity.com, αλλά για μια τυχαία σειρά ημερομηνιών, οι τιμές του αεροδρομίου ήταν πάντα λιγότερες και οι δύο τοποθεσίες είχαν χαμηλότερα ποσοστά από τον μεμονωμένο πωλητή ιστοσελίδες. Δεν υπήρχε σαφής νικητής μεταξύ Kayak, Travelocity ή Expedia, καθώς καθένας από αυτούς είχε τα χαμηλότερα ποσοστά για διαφορετικές εταιρείες ενοικίασης ή αυτοκίνητα.

Πού να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο

Εάν πετάτε σε ένα από τα αεροδρόμια της περιοχής του Λος Άντζελες, συμπεριλαμβανομένου του Burbank και του Los Angeles International (LAX), θα βρείτε πολλά περίπτερα εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων ως τερματικούς σταθμούς άφιξης, αλλά θα πρέπει να πάρετε shuttle off-site για να πάρει το αυτοκίνητο-συνήθως από έναν από τους μακροχρόνιους χώρους στάθμευσης κοντά. Θα πρέπει να αφήσετε αρκετό χρόνο μεταξύ της άφιξης της πτήσης σας και της πρώτης σας υποχρέωσης στο Λος Άντζελες για την παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, την κατάθεση των κατάλληλων εγγράφων και τη μετάβαση στον προορισμό σας.

Αν ψάχνετε για κάτι πιο περιπετειώδες για οδήγηση, μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ένα Classic Mustang, California Roadster ή Moke Electric Car για να κάνετε κρουαζιέρες στην πόλη και οι περισσότερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο προσφέρουν αυτά τα μοντέλα υψηλής ποιότητας για επιπλέον χρέωση.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις ιστοσελίδες ταξιδιών και ενοικίασης για να συγκρίνετε τις τιμές αλλού στην περιοχή του Λος Άντζελες, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι το αεροδρόμιο προσφέρει τις καλύτερες τιμές - ειδικά εάν κάνετε κράτηση της πτήσης και του ενοικίου αυτοκινήτου μαζί μέσω ενός εκπροσώπου εξυπηρέτησης πελατών του αεροδρομίου.

Πλοήγηση και οδήγηση στο Λος Άντζελες

Πριν να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο Λος Άντζελες, θα θέλατε να δείτε τον οδηγό μας " Συμβουλές για οδήγηση στο Λος Άντζελες " για να μάθετε όλα τα καλύτερα κόλπα και συντομεύσεις για την οδήγηση σε αυτή την βαριά κυκλοφοριακή πόλη. Γνωρίζοντας τι πρέπει να αναμείνετε στο δρόμο στο Λος Άντζελες θα σας εξοικονομήσει τους τόνους του χρόνου και θα εξαλείψει πολλές απογοητεύσεις εμπειρία οδηγών για πρώτη φορά όταν πηγαίνετε σε αυτό το μητροπολιτικό κέντρο της Καλιφόρνια.

Φυσικά, το πιο απογοητευτικό μέρος της οδήγησης στο Λος Άντζελες είναι η κυκλοφορία, οπότε ίσως θελήσετε να προσανατολιστείτε στην κυκλοφορία LA, ρίχνοντας μια ματιά σε αυτή τη σύγκριση των online χάρτης κίνησης του Λος Άντζελες . Αν δεν έχετε πρόσβαση σε GPS / δορυφορικής πλοήγησης μέσω PDA / smartphone ή φορητής μονάδας GPS, ίσως θελήσετε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης για να βοηθήσετε στην πλοήγηση στην κυκλοφορία LA.

Λάβετε υπόψη κατά τον υπολογισμό των τιμών ενοικίασης αυτοκινήτων που τα περισσότερα ξενοδοχεία στο Λος Άντζελες χρεώνουν ένα νυκτερινό τέλος στάθμευσης, το οποίο μπορεί να κυμανθεί από $ 10 έως $ 40 ανά διανυκτέρευση και όσο πιο ακριβό είναι το ξενοδοχείο τόσο υψηλότερο θα είναι το τέλος στάθμευσης. Θα πρέπει επίσης να πληρώσετε για στάθμευση στα περισσότερα αξιοθέατα και τα περισσότερα εστιατόρια υψηλής ποιότητας και οι δρόμοι σε όλες τις εμπορικές περιοχές είναι μετρημένοι, ενώ πολλοί δρόμοι γύρω από τις εμπορικές περιοχές απαιτούν κατοικημένες άδειες στάθμευσης, επομένως τα έξοδα στάθμευσης σας ανά ημέρα μπορεί να είναι περισσότερα από τη συνολική τιμή ενοικίασης αυτοκινήτου για την ημέρα.

Εναλλακτικές λύσεις για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Λος Άντζελες