Ο οδηγός σας στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες

Οδηγός Αεροδρομίου

Επεξεργασμένο από τον Benet Wilson

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, το οποίο άνοιξε το 1928, είναι το πέμπτο-πολυάσχολο αεροδρόμιο στον κόσμο και το δεύτερο-busiest στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο αερολιμένας εξυπηρετούσε περίπου 70,7 εκατομμύρια επιβάτες, επεξεργάστηκε πάνω από δύο εκατομμύρια τόνους αεροπορικού φορτίου αξίας άνω των 96,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων και πραγματοποίησε 636,706 επιχειρήσεις αεροσκαφών (εκφορτώσεις και απογειώσεις) το 2014. Μια μελέτη οικονομικού αντίκτυπου του LAX διαπίστωσε ότι οι αερολιμενικές δραστηριότητες παρήγαγαν 294.400 θέσεις εργασίας στην κομητεία του Λος Άντζελες με εργατικό εισόδημα 13,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων και οικονομική απόδοση άνω των 39,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.



Το LAX βρίσκεται στο κέντρο ενός προγράμματος βελτίωσης κεφαλαίου ύψους περίπου 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο περιλαμβάνει το Διεθνές Τερματικό Σχέδιο Νέου Tom Bradley, νέες προσφορές λιανικής και τροφίμων και ποτών και διευρυμένες περιοχές για αποτελεσματικότερο έλεγχο ασφαλείας επιβατών και αποσκευών, .

Διεύθυνση:
1 World Way, Los Angeles, CA 90045

Κατάσταση πτήσης: Το LAX έχει μια σελίδα που δείχνει την κατάσταση όλων των πτήσεων αναχωρήσεων και πτήσεων που φτάνουν σε πραγματικό χρόνο. Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να πληκτρολογήσουν συγκεκριμένες πτήσεις για λεπτομερείς πληροφορίες.

Μετάβαση στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες: Το αεροδρόμιο προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς το Αεροδρόμιο Metro Green Line και το Κέντρο Μετρό Λεωφορείων. Υπάρχει επίσης το λεωφορείο LAX FlyAway, οι γραμμές λεωφορείων Culver City, το Big Blue Bus της Santa Monica και το Transit Transit.

Πάρκινγκ στο LAX

Ο κεντρικός χώρος τερματικού του αεροδρομίου διαθέτει περίπου 8.000 θέσεις στάθμευσης σε οκτώ κατασκευές απέναντι από τους εννέα τερματικούς σταθμούς. Τα γκαράζ CTA χρεώνουν 30 δολάρια ημερησίως, ενώ το κόστος της οικονομίας κοστίζει 12 δολάρια ημερησίως.

Χάρτες του αερολιμένα LAX : PDF χάρτες των μαζικών διευθύνσεων του αεροδρομίου για την πλοήγηση στην εγκατάσταση, μαζί με τον τρόπο πρόσβασης στις θέσεις στάθμευσης.

Αερογραμμές στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες: Το LAX προσφέρει 692 καθημερινές πτήσεις σε 85 εγχώριες πόλεις και 928 εβδομαδιαίες πτήσεις προς 67 πόλεις σε 34 χώρες σε 59 αεροπορικές εταιρείες.

LAX Airport Facilities: Ο αερολιμένας έχει χρησιμοποιήσει αρκετούς παραχωρησιούχους για την πλήρη ανανέωση των επιλογών τροφίμων / ποτών και λιανικής πώλησης του εστιατορίου, με έμφαση στις τοπικές επιχειρήσεις. Το LAX διαθέτει σημεία πώλησης εικονικών εταιρειών, όπως Pink's Hot Dogs, ink.sak (δημιουργήθηκε από τον νικητή του Top Chef Michael Voltaggio), το Umami Burger, το μπισκότο La Brea, το Fred Segal's και το Candy του See.

Ξενοδοχεία : LAX έχει σχεδόν 800 ξενοδοχεία σε διαφορετικά σημεία τιμών και ανέσεις σε κοντινή απόσταση. Δείτε μερικά από τα αγαπημένα μας :

  1. Μαρίνα Ντελ Ρέι Ξενοδοχείο
  2. Shade Hotel
  3. Το Ritz-Carlton, Μαρίνα ντελ Ρέι
  4. Το Hyatt Place LAX El Segundo
  5. Hilton Garden Inn LAX / Ελ Σέγκουντο
  6. Crystal Inn Suites & Spa - Λος Άντζελες
  7. Το Candlewood Suites Lax Hawthorne
  8. Super 8 Λος Άντζελες Αεροδρόμιο
  9. Embassy Suites by Hilton LAX Βόρεια
  10. Το Residence Inn Los Angeles LAX / Century Boulevard

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για τα ξενοδοχεία κοντά στο LAX στο TripAdvisor.

Ασυνήθιστες υπηρεσίες

Το πρόγραμμα τέχνης του Διεθνούς Αεροδρομίου του Λος Άντζελες δημιουργήθηκε για να προσφέρει ποικίλες και αξέχαστες εμπειρίες τέχνης για να ενισχύσει και να εξανθρώσει την ταξιδιωτική εμπειρία Το πρόγραμμα διαθέτει τοπικούς και περιφερειακούς καλλιτέχνες υπό προσωρινές εκθέσεις, μόνιμες εγκαταστάσεις τέχνης και πολιτιστικές παραστάσεις σχεδιασμένες να αναδείξουν το δημιουργικό διαμέτρημα της πόλης. Τα τρέχοντα εκθέματα περιλαμβάνουν:

Το LAX διαθέτει έξι νοσηλευτικά δωμάτια στους τερματικούς σταθμούς 2, 4, 5, 6 και 7/8. Τα δωμάτια διαθέτουν νεροχύτη, μεγάλο άνετο πάγκο, δύο ηλεκτρικές εξόδους για ηλεκτρικές αντλίες μαστού, τραπέζι και μια πόρτα που κλείνει για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα.

Άλλοι σύνδεσμοι