Τα γήπεδα γκολφ στο πάρκο Griffith του Λος Άντζελες

Το Griffith Park στο κέντρο του Λος Άντζελες προσφέρει μια σειρά από ανέσεις και δραστηριότητες, όπως το ζωολογικό κήπο του Λος Άντζελες, το Παρατηρητήριο πλανητάριου και το Western Autry Western Museum και, φυσικά, τα δύο γήπεδα γκολφ 18 οπών.

Το γήπεδο γκολφ Harding:

Το γήπεδο γκολφ 18 οπών Harding είναι ένα από τα δύο δημόσια μαθήματα στο Griffith Park. Η διάταξη par 72 παίζει περίπου 6.500 μέτρα από τα πίσω μπλουζάκια με πέντε σετ τσαγιού, τρία για άνδρες και δύο για γυναίκες, που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών για παιχνίδι.

Για ένα δημόσιο γήπεδο γκολφ σε μια μεγάλη πόλη, η διάταξη είναι μια καλά συντηρημένη, ανοιχτή οδός με στενό, δένδρο-επένδυση fairways και ανοικτά πράσινα. Το δημοτικό γήπεδο γκολφ του Harding ήταν το πρώτο γήπεδο του Graffith Park που σχεδιάστηκε αρχικά από τον George C. Thomas και ανακαινίστηκε αργότερα από τους William P. Bell & William Johnson. Άνοιξε τον Αύγουστο του 1923 ως Δημοτικό # 2, επίσης γνωστό ως πορεία Riverside. Η διάταξη μετονομάστηκε σε γήπεδο γκολφ Warren G. Harding Memorial το 1924 ξεκινώντας μια παράδοση ονοματολογίας των γηπέδων γκολφ του Griffith Park μετά από Αμερικανούς προέδρους. Ο Harding πραγματοποίησε πρώτα το LA City Championships το 1923 και φιλοξένησε το Los Angeles Open από το 1936-1938 μαζί με το Γήπεδο Γκολφ Wilson.

Το γήπεδο γκολφ Wilson:

Το γήπεδο γκολφ Wilson είναι η αδελφή διάταξη στο πάρκο Griffith, μια δημόσια διαδρομή 18 οπών που ονομάζεται για τον Πρόεδρο Woodrow Wilson, είναι αρκετά ανοιχτό με σφιχτό fairways γεμάτο με δέντρα. Και πάλι, για ένα δημόσιο γήπεδο γκολφ, το lay par 72 είναι καλά συντηρημένο αλλά παίζει λίγο πιο σκληρό από το Harding: είναι μεγαλύτερο, πάνω από 6.900 μέτρα από τις άκρες και τα πράσινα είναι μικρότερα.

Ο Wilson έχει επίσης πέντε σειρές τσαγιού, τρεις για άνδρες και δύο για γυναίκες. Και τα δύο γήπεδα γκολφ παραμένουν πολύ απασχολημένα, οπότε είναι καλύτερο να καλέσετε μπροστά.

Το Griffith Park διαθέτει επίσης ένα κατάστημα γκολφ με πλήρεις υπηρεσίες και μια διώροφη οδήγηση 50 θέσεων.

Πράσινο Τέλη: Στο Harding κυμαίνεται από $ 30 έως $ 40 ανάλογα με την εποχή, την ημέρα της εβδομάδας, την ώρα της ημέρας, κλπ., Και στο Wilson μπορείτε να περιμένετε περίπου το ίδιο? Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, μόνο τηλεφωνήστε στον αριθμό που αναφέρεται παρακάτω.

Όπως πάντα, οι πράσινες χρεώσεις υπόκεινται σε αλλαγές, γι 'αυτό παρακαλείστε να ενημερώσετε το γήπεδο για γκολφ για τις τρέχουσες τιμές.

Επικοινωνία: Griffith Park Golf, 4730 Crystal Springs Dr., Λος Άντζελες, CA 90027; Τηλέφωνο: (323) 663-2555

Πού να μείνετε και να παίξετε:

Το Λος Άντζελες είναι μια από τις μεγάλες πόλεις της Αμερικής, και αυτό σημαίνει ότι οι ευκαιρίες για γκολφ είναι απλά ατελείωτες. Υπάρχουν μεγάλα θέρετρα (και ακόμη και κάποια μικρά θέρετρα) και μεγάλα γήπεδα γκολφ, διάσπαρτα σε όλη την πόλη για 100 μίλια ή και περισσότερο. Και αν οι κάτοικοι του Λος Άντζελες είναι κάτι παρόμοιο με εκείνο στις περισσότερες άλλες μεγάλες πόλεις, θα έχουν ελάχιστη ή καμία ιδέα για το τι είναι διαθέσιμο γι 'αυτούς. Έτσι, κάτοικος ή επισκέπτης, αν ψάχνετε για αυτή την απόλυτη απόδραση γκολφ, για ένα σαββατοκύριακο ή ακόμα και περισσότερο, τα παρακάτω θα σας ενδιαφέρουν πολύ:

Γήπεδα γκολφ και θέρετρα εντός 100 μιλίων του Λος Άντζελες.

Λος Άντζελες Golf Resorts:

Πώς να πάτε εκεί:

Από τον αέρα:

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, LAX, είναι η κύρια πύλη στο Λος Άντζελες.

Το αεροδρόμιο εξυπηρετείται από όλες τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, εγχώριες και διεθνείς.

Παρακολουθήστε με στο Facebook, το Google Plus και το Twitter. Διαβάστε το Blog μου και παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου. Διαβάστε το Blog μου για το Golf Travel