Γιούτα Κουζίνα: Πατάτες κηδείας

Οι πατάτες κηδειών είναι τυριά πατάτες που αρέσκονται στο χέρι ότι οι εταιρείες ανακούφισης της LDS συχνά χρησιμεύουν ως μέρος ενός δείπνου προετοιμασμένου για την οικογένεια που θρηνούν να φάει μετά την κηδεία ενός αγαπημένου προσώπου. Οι κηπευτικές πατάτες σερβίρονται γενικά με ζαμπόν, ρολά, σαλάτα, κέικ, και φυσικά, Jell-O. Δεν είμαι σίγουρος πως εξελίχθηκε η παράδοση, αλλά οι κηπευτικές πατάτες είναι σίγουρα "τροφή άνεση".

Οι άνθρωποι όλων των θρησκευτικών πεποιθήσεων απολαμβάνουν κρεμώδη, τυρώδες πατάτες κηδειών, όχι μόνο στις κηδείες αλλά για κάθε περίσταση που απαιτεί μια εύκολη, ευχάριστη συνταγή.

Υπάρχουν πολλές εκδόσεις κηπευτικών πατάτας καθώς υπάρχουν μαγειρεμοί, αλλά αυτή είναι η αγαπημένη μου συνταγή:

Συστατικά:

Παρασκευή:

  1. Παρασκευάστε τις πατάτες: Βγάζετε 6-8 μεσαίες σκωρίες πατάτας και τυλίγετε σε αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε τις πατάτες σε φούρνο 350 βαθμών για 45 λεπτά έως 1 ώρα ή μέχρι να τρυπηθούν εύκολα με ένα πιρούνι αλλά όχι πολύ τρυφερό. Όταν οι πατάτες είναι αρκετά δροσερές για να το χειριστούν, ξεφλουδίζουν και ζάρια. Εάν θέλετε, μπορείτε να αντικαταστήσετε κατεψυγμένες πατάτες σε κύβους (μη τεμαχισμένες). Αφήστε τις πατάτες να ξεπαγώσουν πριν τις χρησιμοποιήσετε στη συνταγή.
  1. Συνδυάστε σούπα, βούτυρο, ξινή κρέμα ή γιαούρτι, γάλα, τυρί, κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης. Ανακατέψτε καλά. Προσθέστε τις πατάτες σε κύβους και ανακατέψτε απαλά μέχρι να συνδυαστούν.
  2. Τοποθετήστε το μείγμα πατάτας σε δίσκο κατσαρόλας 2-3 κουταλιών ή σε ταψί 9 x 13 ιντσών.
  3. Προαιρετικά: Αναμείξτε 2Τ λιωμένο βούτυρο με θρυμματισμένες νιφάδες καλαμποκιού ή ψίχουλα ψωμιού panko. Εάν χρησιμοποιείτε το panko, σεζόν με λίγο αλάτι και πιπέρι. Ψεκάστε μείγμα ψίχουλα πάνω από το μείγμα πατάτας.
  1. Ψήστε ακάλυπτα σε 350 μοίρες για 30-45 λεπτά ή μέχρι ζεστό και φυσαλίδες.

Δείτε επίσης

Γιούτα Κουζίνα: Σάλτσα Fry

Κορυφαία δώρα τροφίμων της Γιούτα