Ενυδρείο του Ειρηνικού

Επισκεφθείτε το Ενυδρείο του Ειρηνικού

Πολύ λίγοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι το Ενυδρείο του Ειρηνικού είναι το τέταρτο μεγαλύτερο ενυδρείο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θεωρώντας ότι ιδρύθηκαν το 1998, είναι ένα αξιοθαύμαστο επίτευγμα - και δεν σταματούν με το μέγεθος. Το Ενυδρείο του Ειρηνικού φιλοξενεί περισσότερα από 11.000 ζώα. Εκτός από όλες τις περιπέτειες, υποστηρίζουν επίσης εκδρομές στο λιμάνι και κρουαζιέρες θαλάσσιων ζωών στον ωκεανό ακριβώς έξω από την πίσω πόρτα τους.

Ένα γενικό εισιτήριο εισόδου σας φέρνει στην μπροστινή πόρτα, όπου μπορείτε να δείτε εκθέματα, να παρακολουθήσετε τα ζώα που τρέφονται, ή να δείτε μια ταινία. Μπορείτε επίσης να δείτε μερικές από τις μεγάλες πισίνες προσώπου τους - όπου μπορείτε να αγγίξετε τις μέδουσες (το μη τσίμπημα είδος), καρχαρίες, stingrays και πολλά άλλα πλάσματα της θάλασσας.

Οι εκδρομές και οι ειδικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν εκδρομές πίσω από τα παρασκήνια και συναντήσεις με ζώα . Και αν είστε πιστοποιημένος δύτης, μπορείτε ακόμη και να πάτε σε εκθετήριο ενυδρείου. Όλοι τους έρχονται με επιπλέον χρέωση, φυσικά.

Ενυδρείο των Ειρηνικού Συμβουλές

Ενυδρείο των ειρηνικών εκπτώσεων και κουπόνια

Ενυδρείο του Ειρηνικού με τα παιδιά

Θα βρείτε έναν τόνο πράγματα για τα παιδιά να κάνουν στο Ενυδρείο του Ειρηνικού και φαίνεται να έχουν πιό συγκινητικές πισίνες από οποιαδήποτε παρόμοια εγκατάσταση στο κράτος.

Αν το παιδί σας αγαπά πραγματικά τα ζώα, μια συνάντηση με τα ζώα μπορεί να είναι ακριβώς το πράγμα για μια ειδική περίσταση. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 ετών και να συνοδεύονται από ενήλικες εάν είναι κάτω των 16. Ελέγξτε τον ιστότοπό τους για λεπτομέρειες που μπορεί να περιλαμβάνουν ελάχιστα ύψη και τι να φορούν.

Τι πρέπει να ξέρετε για το Ενυδρείο του Ειρηνικού

Το Ενυδρείο είναι ανοιχτό σχεδόν κάθε μέρα του έτους και χρεώνουν εισιτήριο εισόδου.

Μπορείτε να ελέγξετε τις τρέχουσες ώρες και τις τιμές τους στην ιστοσελίδα τους.

Αφήστε τουλάχιστον μερικές ώρες για την επίσκεψή σας και πολλά άλλα, αν προσθέσετε μία από τις διασκεδάσεις τους πίσω από τις σκηνές περιηγήσεις ή συναντήσεις ζώων.

Ενυδρείο του Ειρηνικού
100 τρόπος ενυδρείου
Long Beach, Καλιφόρνια
562-590-3100
Ενυδρείο της ιστοσελίδας του Ειρηνικού

Το Ενυδρείο του Ειρηνικού βρίσκεται στην προκυμαία στο Downtown Long Beach. Δείτε λεπτομερείς οδηγίες εδώ. Θα βρείτε μια δομή στάθμευσης για το Ενυδρείο στην πλευρά του νερού της Shoreline Drive μεταξύ Chestnut Place και Way Aquarium. Παίρνετε έκπτωση στο χώρο στάθμευσης εάν δείξετε το εισιτήριό σας για ενυδρείο στη διαδρομή από το γκαράζ.

Μπορείτε επίσης να φτάσετε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Βρες περισσότερα .

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν είσοδο στο Ενυδρείο του Ειρηνικού. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.