Αφήστε τα παιδιά στο σπίτι και το κεφάλι για να ... Το Holiday Inn;

Το θέρετρο της Τζαμάικα δημιουργεί το Rosehall Club, ένα ξενοδοχείο μέσα σε ένα ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες

Το όνομα Holiday Inn δεν προκαλεί συνήθως σκέψεις για ενθουσιώδεις ενήλικες-μόνο δραπετεύει σε ένα κομψό παραθαλάσσιο θύλακα της Καραϊβικής. Πρόσφατα, όμως, το Holiday Inn Resort Montego Bay στην Τζαμάικα άρχισε να προσφέρει κάτι παρόμοιο.

Το all-inclusive θέρετρο 518 δωματίων έχει πάντα φροντίδα στα ζευγάρια, φυσικά. Τα πακέτα γαμήλιων και ρομαντικών, καθώς και ένα ευρύ φάσμα επιλογών γάμου προορισμού, προσφέρονται πάντα εδώ.

Παρόλα αυτά, ένα βραβευμένο Kid's Club και τόνοι δραστηριοτήτων που απευθύνονται σε παιδιά έχουν δώσει στο Montego Bay Holiday Inn περισσότερα από ένα ντεκόρ και οικογένειες. "Αγαπάμε τους οικογενειακούς πελάτες μας, βέβαια, αλλά ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο για τους ενήλικες επισκέπτες μας", λέει ο Nicola Madden-Greig, διευθυντής ομάδας μάρκετινγκ και πωλήσεων και ένα από τα δημιουργικά μυαλά πίσω από το νέο Rosehall Club του θέρετρου.

Ξεκινώντας την άνοιξη του 2015, το Rosehall Club είναι ένα αποκλειστικό ξενοδοχείο "στο εσωτερικό ενός ξενοδοχείου", το οποίο απευθύνεται σε ενήλικες χωρίς παιδιά. "Βασίζεται στην ίδρυση της ήδη υπάρχουσας πισίνας για ενήλικες, προσθέτοντας περισσότερη κομψότητα και ανέσεις για να δημιουργήσουμε μια ενήλικη όαση μέσα στην ιδιοκτησία", εξηγεί ο Madden-Greig.

Το Rose Hall Club, που βρίσκεται στην ακτογραμμή στο πιο δυτικό άκρο του Holiday Inn Resort Montego Bay, περιλαμβάνει 52 πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια. Οι επισκέπτες του Club απολαμβάνουν ιδιωτικό check-in (πλήρες με δωρεάν κοκτέιλ καλωσορίσματος) και check-out μακριά από το πιο πολυσύχναστο κεντρικό λόμπι.

Τα διακριτικά Rosehall Club ID βραχιόλια εξασφαλίζουν ότι η εμπειρία των επισκεπτών παραμένει σε επίπεδο ενηλίκων.

Μέσα στο Club, οι επισκέπτες απολαμβάνουν ένα αποκλειστικό κλιματιζόμενο σαλόνι, δορυφορική τηλεόραση, παιχνίδια, βιβλία, περιοδικά, σνακ και ποτά: αυτό είναι το μέρος που πρέπει να έχετε όταν έχετε πολύ ήλιο. Είναι δύσκολο να απομακρυνθείτε από την παραλία και την πισίνα στην Rosehall Club.

Αυτό είναι σίγουρα μια ζώνη "χωρίς στρες", όπως υπογραμμίζεται από το πάντα swinging swim-up μπαρ, υδρομασάζ, και αποκλειστικές ξαπλώστρες και καμπάνες παραλίας. Και όταν είστε έτοιμοι να βγείτε για κάποια βραδινή διασκέδαση ενηλίκων, τα περίφημα εστιατόρια και κλαμπ του Montego Bay βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το ταξί.

Οι επισκέπτες του Rosehall Club λαμβάνουν επίσης έκπτωση 20% στις υπηρεσίες σπα, προ-κρατήσεις κρατήσεων στα εστιατόρια a-la-carte του θέρετρου ... και αναφέραμε ότι δεν επιτρέπονται παιδιά; "Οι οικογένειες θα παραμείνουν πάντα ο ακρογωνιαίος λίθος του συνδυασμού πελατών μας", λέει η Madden-Greig. "Ωστόσο, με το νέο μας Club Rose Hall, οι ενήλικες και ειδικά τα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν τις ειδικές υπηρεσίες και τις ανέσεις που χρειάζονται σε ένα θέρετρο, τους."

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Rosehall Club στο Holiday Inn Resort Montego Bay, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.caribbeanhi.com.

Δείτε τιμές και κριτικές στο TripAdvisor