Το γήπεδο γκολφ στο κρατικό πάρκο Henry Horton, Chapel Hill, TN

Το γήπεδο γκολφ στο κρατικό πάρκο Henry Horton, Chapel Hill, TN, είναι ένα διάταγμα πρωταθλήματος 18 οπών και ένα τμήμα του μονοπατιού γκολφ του Tennessee . Το γήπεδο του γκολφ παίζει λίγο περισσότερο από 7.000 μέτρα από τα Blue tees - υπάρχουν τρία σετ τσαγιού διαθέσιμα: Μπλε, Λευκό και Κόκκινο. Ο αριθμός είναι 72. η βαθμολογία για τα μαθήματα από τα Blue tees είναι 74,3 και η κλίση είναι 128. Από τα μπροστινά tees (κόκκινο), το μάθημα παίζει ένα πολύ εύχρηστο 5,600 μέτρα.

Παρόλο που δεν είναι ένα από τα γήπεδα γκολφ του Jack Nicklaus για το Bear Trace στο Τενεσί , ο Henry Horton έχει βαθμολογηθεί ένα από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ στην πολιτεία και αυτό είναι κάτι που μπορώ να βεβαιώσω, έχοντας το παίξει αρκετές φορές. Μην χάσετε αυτό.

Ο Henry Horton είναι ένα γήπεδο γκολφ παλαιού τύπου, ένας απομακρυσμένος κόσμος, βαριά δασωμένος με μεγάλες πλαγιές και μεγάλα χόρτα. Η πορεία ήταν σε καταπληκτική κατάσταση όταν ήμουν εκεί. Το προσωπικό είναι καταπληκτικό: φιλικό και πάντα πρόθυμο να βοηθήσει. Με τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, και είναι πολύ κοντά σε όλα όσα προσφέρονται στο Νάσβιλ, ο Henry Horton είναι ένας εξαιρετικός χώρος για μια εκδρομή γκολφ.

Πράσινα Τέλη: Αυτός είναι ένας καλός λόγος για τον προγραμματισμό μιας επίσκεψης στον Henry Horton: Η τιμή της εβδομάδας για 18 τρύπες, σε εποχή (Μέσα Μάρτιο έως Οκτώβριο), είναι μόλις $ 24, με ένα καλάθι είναι $ 39. Τα Σαββατοκύριακα το ποσοστό για 18 τρύπες με καλάθι είναι $ 42. Δεν έχει καλύτερη από αυτή.

Tee Times: Πρέπει να κάνετε κράτηση για ένα χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι ώρες τσαγιού μπορούν να κρατηθούν 6 ημέρες νωρίτερα. Καλέστε τον αριθμό που αναφέρεται παρακάτω.

Που να μείνω:

Εάν παίζετε το τρενάκι του τένις του Tennessee στα κρατικά πάρκα του Tennessee, τότε πρέπει να παραμείνετε στο χώρο αν μπορείτε. Το Horton Inn προσφέρει 72 μονάδες, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων σουιτών με μικρές κουζίνες. Κάθε μονάδα έχει δύο διπλά κρεβάτια.

Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και εξοπλισμένα με τηλεοράσεις και τηλέφωνα. Μερικά είναι προσπελάσιμα με ειδικές ανάγκες. Κλήση για κρατήσεις: 1-800-250-8612.

Το Henry Horton State Park διαθέτει επίσης επτά σύγχρονες καμπίνες έξι ατόμων, όλα κλιματιζόμενα, διαθέτουν τζάκια, κουζίνες, τηλεοράσεις και τηλέφωνα. Υπάρχει μια ελάχιστη διαμονή δύο νύχτες. Οι καμπίνες μπορούν να κάνουν κράτηση για μια εβδομάδα διαμονής μόνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το εστιατόριο στο Henry Horton State Park είναι ανοιχτό για πρωινό και μεσημεριανό γεύμα επτά ημέρες την εβδομάδα.

Εάν διαμένετε στο Νάσβιλ, ίσως να θέλετε να δείτε τις τιμές των ξενοδοχείων στο Νάσβιλ.

Επικοινωνία:

Henry Horton State Park, 4358 Nashville Highway, Chapel Hill, ΤΝ 37034. 931-364-2319.

Επιστροφή στο Τείχη Γκολφ του Τενεσί και την Αρχική σελίδα του Bear Trace

Πώς να πάτε εκεί:

Από τον αέρα:

Το Nashville (BNA) είναι το πλησιέστερο σημαντικό αεροδρόμιο στο κρατικό πάρκο Henry Horton: το αεροδρόμιο εξυπηρετείται από όλες σχεδόν τις μεγάλες αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των νοτιοδυτικών (Nashville και Memphis), της United, της Delta, της Continental, της US Air και της Αμερικής.

Με το αυτοκίνητο:

Από το Νάσβιλ, το πάρκο Henry Horton State Park απέχει περίπου 48 μίλια, μια ώρα με το αυτοκίνητο. Πάρτε I-65 Νότια προς την Κολομβία / Chapel Hill έξοδο 46 τότε πηγαίνετε ανατολικά στον αυτοκινητόδρομο 99. Ακολουθήστε τον αυτοκινητόδρομο 99 μέχρι να αδιέξοδο στο Highway 31A. Στρίψτε δεξιά και πηγαίνετε 1 μίλι από την είσοδο του πάρκου στα αριστερά.