Το μπολ της Fiesta: Τι, πότε και πού

Αναμείνετε μεγάλα πλήθη στο μπολ Fiesta του τρέχοντος έτους

Το Fiesta Bowl είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια μπολ στο κολέγιο ποδοσφαίρου. Θέλετε να πάτε στο φετινό μπολ Fiesta; Μπορείτε να υποθέσετε ότι θα είναι ένα sellout.

Το 4Fiesta Bowl θα παιχτεί στο πανεπιστήμιο του Phoenix Stadium στο Glendale της Αριζόνα. Η σεζόν 2014-15 ήταν η πρώτη χρονιά στο πλαίσιο του νέου συστήματος πλέι οφ του ποδοσφαίρου του κολλεγίου. Αυτό μπορεί να είναι το έτος που θεωρείτε ότι γίνετε μέλος εισιτηρίου εποχής.

Με αυτόν τον τρόπο θα πάρετε το πρώτο σουτ στα εισιτήρια για μελλοντικά παιχνίδια Fiesta Bowl.

Το πρώτο Fiesta Bowl έπαιξε στις 27 Δεκεμβρίου 1971 και το αγαπημένο πατρίδα, το κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα, κέρδισε το παιχνίδι.

Τον Δεκέμβριο του 2016 ονομάστηκε ένας νέος χορηγός τίτλου. Το επίσημο όνομα του παιχνιδιού είναι το Playstation Fiesta Bowl . Το Playstation θα είναι και ο χορηγός του PlayStation Fiesta Bowl Fan Fest .

Πότε είναι το μπολ Fiesta;

Το Fiesta Bowl θα παιχτεί το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017, προγραμματισμένο για τις 2 μ.μ. ώρα Αριζόνα .

Μπορώ να παρακολουθήσω τις ομάδες να εξασκηθούν όταν φτάσουν στην Αριζόνα;

Λυπούμαστε, οι πρακτικές ομαδικής ομάδας είναι συνήθως κλειστές στο κοινό.

Θα γίνει τηλεοπτική εκπομπή;

Ναι, θα μεταφερθεί από το ESPN. Δεν υπάρχουν εισιτήρια για το παιχνίδι; Δοκιμάστε ένα από αυτά τα δημοφιλή τοπικά σπορ μπαρ.

Πώς μπορώ να αγοράσω εισιτήρια στο Fiesta Bowl;

Δοκιμάστε το μπολ Fiesta online. Τα εισιτήρια για το Fiesta Bowl είναι δύσκολο να ληφθούν αν δεν είστε εταιρικός χορηγός ή κάτοχος εισιτηρίου συνδρομής Fiesta Bowl.

Διαφορετικά, η μόνη σου βολή στα εισιτήρια μπορεί να είναι να τα πάρεις από έναν αξιόπιστο μεσίτη εισιτηρίων, όπως το TicketsNow.com, το οποίο είναι μέρος του Ticketmaster.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια?

Η τιμή ενός εισιτηρίου μέσω ενός μεσίτη εισιτηρίων θα ξεκινά από περίπου 100 δολάρια και ανεβαίνει από εκεί. Μόλις οι ομάδες ανακοινωθούν και οι άνθρωποι ξέρουν ότι θέλουν να πάνε, τα εισιτήρια γίνονται πιο σπάνια και οι τιμές αυξάνονται.

Από, φυσικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να αγοράσετε εισιτήρια Fiesta Bowl από scalpers και άλλα online ανταλλαγή εισιτηρίων . Σημείωση: προσέξτε τα ψεύτικα εισιτήρια!

Δείτε ένα διάγραμμα καθισμάτων για το Πανεπιστήμιο του Phoenix Stadium.

Οι παρακάτω πληροφορίες σχετικά με το κάθισμα είναι γενικές και δοκιμαστικές! Απ'όσο γνωρίζω...

Η φιλοξενούμενη ομάδα (Ohio State) θα βρίσκεται στη δυτική πλευρά του γηπέδου. Η γηπεδούχος ομάδα (Clemson) θα βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του γηπέδου. Τα καθίσματα ομάδων που επισκέπτονται κατά κανόνα θα βρίσκονται στη δυτική πλευρά στα τμήματα 101-108,201-211, 401-412, και οι καθίσματα της ομάδας θα είναι γενικά στην ανατολική πλευρά στα τμήματα 130-137, 238-248, 444-455. Οι ζώνες θα τοποθετηθούν στη νότια τελική ζώνη.

Πώς μπορώ να βρω το Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ Στάδιο;

Εδώ είναι ένας χάρτης με οδηγίες προς το Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ Στάδιο. Δεν υπάρχουν σιδηροδρομικοί σταθμοί του μετρό Valley Valley κοντά σε αυτό το στάδιο. Αφήστε αρκετό χρόνο - θα υπάρξει πλήθος! Το Πανεπιστήμιο του Phoenix Stadium εδρεύει σε περίπου 73.000 οπαδούς.

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών της Αριζόνα συνήθως παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για τους αυτοκινητιστές, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε ταξιδιωτικών ή οδικών περιορισμών, για αυτό το γεγονός. Καλέστε 5-1-1, έπειτα * 7. Η κλήση είναι δωρεάν.

Υπάρχουν ειδικές συμβουλές επισκεψιμότητας για το Gameday;

Εσείς!

Οι κάτοχοι εισιτηρίων ενθαρρύνονται να προ-αγοράσουν ένα δελτίο στάθμευσης.

Όλα τα περάσματα στάθμευσης πρέπει να παραληφθούν πριν από την ημέρα παιχνιδιού στα γραφεία Fiesta Bowl στο Scottsdale. Εδώ είναι ένας χάρτης των επίσημων χώρων στάθμευσης για το Fiesta Bowl .

Το Pay-at-the-gate parking για το Fiesta Bowl (τιμές συνήθως μεταξύ $ 20 και $ 50, φέρνουν μετρητά) προσφέρεται σε διάφορες τοποθεσίες:

Εάν οδηγείτε, σχεδιάστε τους ακόλουθους περιορισμούς στο δρόμο: Η λεωφόρος Maryland μεταξύ της 93ης Λεωφόρου και της 95ης Λεωφόρου θα είναι κλειστή για όλη την κυκλοφορία εκτός από τους πεζούς και τις περιορισμένες λεωφορεία.

Η 95η Λεωφόρος μπροστά από το στάδιο θα είναι κλειστή για όλες τις κυκλοφορίες οχημάτων.

Θα υπάρξει κόμμα πίσω πόρτας πριν το παιχνίδι;

Ναί! Είναι το Κόμμα του Pregame του Κόμματος του Γυμνασίου Fiesta Bowl και πραγματοποιείται νωρίτερα την ημέρα.

Πού πρέπει να ψάξω για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου;

Εάν είστε ακριβώς έρχονται για το παιχνίδι και τις σχετικές εορταστικές εκδηλώσεις, πιθανότατα θέλετε να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο στο Glendale . Αν θα μείνετε σε ένα άλλο μέρος της κοιλάδας του Ήλιου, χρησιμοποιήστε αυτόν τον χάρτη για να πάρετε μια αίσθηση για το πού θα είστε σχετικά με το Glendale.

Τι είναι ο καιρός στο Φοίνιξ στα τέλη Δεκεμβρίου και αρχές Ιανουαρίου;

Ακολουθούν μερικά στατιστικά στοιχεία και συμβουλές για την επίσκεψη στην περιοχή Phoenix για τα διάφορα παιχνίδια με μπολ.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το μπολ Fiesta;

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Fiesta Bowl online ή να καλέσετε το 480-350-0900.

- - - - -

Χρειάζεστε εισιτήρια και λεπτομέρειες σχετικά με το μεγαλύτερο κύπελλο του Fiesta και τα γεγονότα του Cactus Bowl; Εδώ είναι ο οδηγός σας για τα παιχνίδια, η παρέλαση, το μπλοκ μέρος και πολλά άλλα

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.