Μνημείο Βετεράνων της Αριζόνα για το κάθισμα του Κολοσσαίου

Το Κολοσσαίο μνημόσυνο των Βετεράνων της Αριζόνα βρίσκεται κοντά στο κέντρο του Φοίνιξ στο 1826 W. McDowell Road. Αυτό συμβαίνει στην περιοχή του Κρατικού Εκθεσιακού Χώρου της Αριζόνα . Πρόκειται για ένα κλειστό γήπεδο που αποτελούσε το σπίτι των Phoenix Suns προτού μετακομίσει το 1992 σε αυτό που είναι τώρα γνωστό ως Talking Stick Resort Arena στο Downtown Phoenix. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών μπάσκετ, ονομάστηκε The Madhouse στο McDowell . Οι Roadrunners έπαιζαν και στο χόκεϊ δευτερεύοντος πρωταθλήματος.

Ο Αριζόνα Ντέρμπι Νταμς χρησιμοποίησε αυτή τη δυνατότητα για αγώνες ντέρμπι πριν από το 2015.

Περιοδικά υπάρχουν και άλλα εκδηλώσεις και εμπορικές εκθέσεις εδώ. Κατά τη διάρκεια της κρατικής έκθεσης της Αριζόνα, οι συναυλίες πραγματοποιούνται στο Κολοσσαίο Memorial του Αριζόνα. Για την Κρατική Έκθεση της Αριζόνα , μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για αποκλειστικά καθίσματα ή να παραμείνετε σε απευθείας σύνδεση στη μέρα συναυλιών για δωρεάν έδρες. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πώς λειτουργεί αυτό.

Η διάταξη των καθισμάτων για ορισμένες εμφανίσεις μπορεί να είναι διαφορετική από τη διάταξη που απεικονίζεται παραπάνω.

Το μετρό Rail Valley (McDowell / Central Station) απέχει περίπου 1-1 / 2 μίλια από εδώ. Εδώ είναι ένας χάρτης των ελαφρών σιδηροδρομικών σταθμών. Υπάρχει τακτική συγκοινωνία με λεωφορείο προς τους εκθεσιακούς χώρους της πολιτείας της Αριζόνα, εάν πρόκειται για περίπατο.