Αριζόνα Ντέρμπι Νταμς

Όλος-Κορίτσι Derby Derby στο Φοίνιξ

Ναι, το ντέρμπι κυλίνδρου είναι ένα πραγματικό άθλημα. Οι ομάδες των roller skaters skate γύρω από μια τραπεζογραμμένη διαδρομή που αγωνίζεται για τη θέση και τα σημεία. Είναι ένα άθλημα επαφής και στο Φοίνιξ υπάρχουν αρκετές ομάδες όλων των γυναικών, οι παίκτες των οποίων υιοθετούν εύκαμπτες, χιουμοριστικές παραστάσεις (πιθανώς να χτυπήσουν το φόβο στους αντιπάλους τους) και αθλητικές ασυνήθιστες στολές. Το πρωτάθλημα Ντέρμπι Ντάμις της Αριζόνα είναι ένα από τα επτά πρωταθλήματα όλων των κοριτσιών που κυριαρχούν στο ντέρμπι του κόσμου.

Πού παίζει ο Derby Dames της Αριζόνα;

Συνήθως στο 2517 W. McDowell Road στο Φοίνιξ.

Ποιο είναι το πρόγραμμα;

Μπορείτε να βρείτε το τρέχον χρονοδιάγραμμα περιόδων online.

Ποια είναι τα ονόματα των ομάδων στο Phoenix;

Πρόκειται για τις βόμβες, τις βρετανικές ομορφιές, τις συρταριές φέρετρου, τις τολμηρές σφαίρες, τις νυμφευμένες νύφες και τις σχιστοκεντρικές σχάρες. Οι γυναίκες που ανταγωνίζονται δεν πληρώνονται. είναι σε αυτό για τη διασκέδαση του.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια?

Η γενική αποδοχή είναι συνήθως 15 δολάρια ανά άτομο, 5 δολάρια για παιδιά 1ο και κάτω από συν χρέωση υπηρεσιών (Δεκέμβριος 2016).

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω σχετικά με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό Derby Dames της Αριζόνα;

  1. Φέρτε μετρητά.
  2. Σε κάθε διαγωνισμό νύχτα θα δείτε δύο αγώνες - ένα doubleheader! Θα δείτε ότι τέσσερις ομάδες ανταγωνίζονται.
  3. VIP καθίσματα είναι διαθέσιμα, αλλά δεν είναι πραγματικά απαραίτητο εκτός αν θέλετε πιο κοντά σε μια μπάρα σε αντίθεση με το περπάτημα πίσω στα περίπτερα παραχώρησης.
  4. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τους κανόνες του ντέρμπι κυλίνδρων, θα τις διάβασα πριν φύγετε! Τους περνάει πριν από τον αγώνα, αλλά μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσετε με αυτό που βλέπετε, τι τιμωρίες ονομάζονται, πώς βαθμολογούνται οι βαθμοί κλπ.
  1. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για να έχετε μια καλή θέση εδώ με ένα εισιτήριο Γενικής Εισόδου.
  2. Θα δείτε πολλά παιδιά εδώ. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε κανέναν από τους ανταγωνιστές, είναι ένας διαφορετικός και διασκεδαστικός τρόπος να περάσετε το βράδυ και κοστίζει λιγότερο από το να παίρνετε τα παιδιά σε μια ταινία.
  3. Οι προγραμματισμένοι αγώνες συνήθως ολοκληρώνονται στις 10:30 μ.μ.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Επισκεφθείτε το Derby Dames της Αριζόνα online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.