Πώς να μένετε ενημερωμένοι με νέα σχετικά με την Ελλάδα

Τι λέει σήμερα ο Τύπος στην Ελλάδα

Να ενημερώνεστε για τα γεγονότα στην Ελλάδα με αυτές τις μεγάλες ελληνικές πηγές ειδήσεων. Είτε ταξιδεύετε σύντομα στην Ελλάδα είτε έχετε απλώς ένα γενικό ενδιαφέρον για τα ελληνικά happenings, οι πόροι αυτοί είναι για σας.

Γενικοί ιστότοποι

Το eKathimerini.com παρέχει νέα από την Ελλάδα, τα οποία ενημερώνονται τουλάχιστον καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο (μόνο στα αγγλικά). Καταγράφουν τις προγραμματισμένες απεργίες, οι οποίες είναι εύχρηστες για να διατηρήσουν τις καθυστερήσεις στις μεγάλες πόλεις και για ταξίδια μεταξύ νησιών.

Το Athens News Agency ενημερώνεται καθημερινά. Τα νέα είναι στα αγγλικά σε αυτή τη σελίδα, αλλά παρέχουν άλλες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ρωσικών, κινεζικών και ελληνικών.

Για πιο πρόσφατα νέα σχετικά με την Ελλάδα, μπορεί επίσης να θέλετε να κάνετε αναζήτηση στο Twitter με #Greece, #Athens ή παρόμοιους όρους. Τα νέα του Facebook επίσης καθιστούν εξαιρετικά εύκολο να συμβαδίσει με τα γεγονότα σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας).

Τηλεοπτικά νέα στην Ελλάδα

Sky TV Ελλάδα : Αυτός ο σύνδεσμος παίζει όλο τον προγραμματισμό από την Sky TV στην Ελλάδα, όχι μόνο ειδήσεις. Στην περίπτωση σημαντικών γεγονότων, η κάλυψη ειδήσεων μπορεί να είναι συνεχής. Αυτό είναι μόνο στα Ελληνικά.

Κατά τη διάρκεια απεργιών δημοσιογράφων σε συμπάθεια με άλλα συνδικάτα, οι ειδήσεις και οι πηγές των μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα μπορεί να μην ενημερώνονται. Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι η σημερινή είδηση ​​της Ελλάδας κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων, βρήκαμε τον ιστότοπο του BBC World News χρήσιμο όταν τα νέα που έρχονται από την Ελλάδα είναι περιορισμένα. Η CNN International Edition είναι επίσης χρήσιμη για νέα από την Ελλάδα, ειδικά για τα ελληνικά νέα που δεν καλύπτονται στις ΗΠΑ

Το National Herald είναι ελληνοαμερικανική εφημερίδα online, που καλύπτει πολλές ιστορίες για την Ελλάδα καθώς και δραστηριότητες και ειδήσεις των Ελληνοαμερικανών. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους Έλληνες που ζουν στην Αμερική.

AnsaMed-Greece ] είναι μια είδηση ​​που χαρακτηρίζει την επιχειρηματική και τουριστική κλίση για όλη την περιοχή της Μεσογείου, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, της Τουρκίας και της Κύπρου.

Είναι στα αγγλικά, ιταλικά και αραβικά. Ο σύνδεσμος οδηγεί στα πρόσφατα νέα για την Ελλάδα στα Αγγλικά.

I-news Cyprus : Κυρίως στην ελληνική γλώσσα, αλλά έχει σύντομες περιλήψεις μερικών ειδήσεων στα αγγλικά, που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της σελίδας (ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε προς τα κάτω). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εύκολες συμβουλές μετάφρασης από ελληνικά σε αγγλικά, αν θέλετε να διαβάσετε μια συγκεκριμένη ιστορία.

Άλλες Πηγές Ειδήσεων Σχετικά με την Ελλάδα

Ο GR Reporter έχει κάποια ενδιαφέροντα οικονομικά νέα και αναλύσεις εκτός από γενικές ειδήσεις για την Ελλάδα. Βασίζεται στη Βουλγαρία, οπότε έχει μια πιο ανατολική ευρωπαϊκή προοπτική που μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα αντίθεση.

Ο Ελληνικός δημοσιογράφος του Χόλιγουντ εδρεύει στις Η.Π.Α. και ειδικεύεται στην ελληνική και ελληνοαμερικανική διασημότητα. Ενώ είναι κυρίως χνούδι, είναι διασκεδαστικό.

Τα σημερινά γεγονότα στην Αθήνα: Πρόκειται για ένα ημερολόγιο των εκδηλώσεων σε διάφορες τοποθεσίες της Αθήνας. Είναι από το AngloInfo. Ενώ είναι εύχρηστο για τους αλλοδαπούς που διαμένουν στην Αθήνα για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι περισσότερες εκδηλώσεις δεν ενδιαφέρουν τους τουρίστες.

Hellenic Shipping News : Διεθνή νέα για τη ναυτιλιακή βιομηχανία καθώς επηρεάζει την Ελλάδα και τις ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες, οι οποίες κυριαρχούν στην παγκόσμια βιομηχανία.