Γη γεφύρωση Chesapeake Bay 10K (Νοέμβριος 2017)

Η Chessapeake Bay Bridge 10K Race, που ονομάζεται επισήμως Across the Bay 10K, θα φέρει περίπου 20.000 δρομείς μαζί για να συναγωνιστεί σε αγώνα 6,2 μιλίων που περιλαμβάνει μια διαδρομή 4,3 μιλίων κατά μήκος της γέφυρας του Chesapeake Bay . Ο αγώνας θα επωφεληθεί από πολλές τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις: το Ταμείο Κίτρινων Κορδέλλων, τις φιλανθρωπικές οργανώσεις φίλων Bosom, το πρόγραμμα κατάρτισης ομάδας και το Ίδρυμα Chesapeake Bay. Ο αγώνας περιλαμβάνει ένα Σαββατοκύριακο εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν Runners Expo και Kids Run.

Αυτό θα είναι μια μεγάλη εκδήλωση για όλη την οικογένεια με τους συμμετέχοντες και τους θεατές που απολαμβάνουν το φανταστικό τοπίο ενός από τα πιο πολύτιμα αξιοθέατα του Μέριλαντ.

Ημερομηνία: 5 Νοεμβρίου 2017

Σαββατοκύριακο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου
Μεσημέρι - 6 μ.μ. Προ-Κούρσα Εξαγοράς και Bib Pick-Up, Ναυτικό Θαλάσσιο Σώμα Μνημείο Στάδιο, 550 Taylor Ave, Annapolis, MD

Σάββατο, 4 Νοεμβρίου
10 π.μ. - 6 μ.μ. Προ-Κούρσα Expo (Bib Pick-Up μέχρι τις 8 μ.μ.)
11 π.μ. - 12:30 μ.μ. Κλειστός Κλειστός Παιδιών, Μνημείο Στρατιωτικού Ναυτικού-Ναυτικού Σώματος, Μνημείο Στρατιωτικό Ναυτικό-Ναυτικό Σώμα, Λεωφόρος Τέιλορ 550, Αννάπολη, MD

Κυριακή, 5 Νοεμβρίου
7:00 - 9:30 πμ 10K αγώνας (τα κύματα ξεκινούν κάθε 15 λεπτά)
7 μ.μ. - 2 μ.μ. Συμμετοχή σε αγώνες (ανοιχτές σε δρομείς, φίλους και οικογένεια) Chesapeake Bay Business Park, Stevensville, MD

Εγγραφή: Η εγγραφή για το Across the Bay 10k έχει εξαντληθεί. Λόγω της εφοδιαστικής της ημέρας των αγώνων, όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να παραλάβουν το σαλιγκάρι τους στην εκδήλωση αγώνων την Παρασκευή ή το Σάββατο.

Μετάβαση στη φυλή

Θα υπάρχει περιορισμένος χώρος στάθμευσης κοντά στο γήπεδο κωπηλασίας, έτσι παρέχεται δορυφορική στάθμευση και λεωφορεία. Τα λεωφορεία θα οδηγούν στον αγώνα από τις 6 π.μ. - 8:30 π.μ. και επιστρέφουν από τις 8:30 π.μ. - 2 μ.μ. Όλος ο χώρος στάθμευσης είναι $ 10. Τα Passes Parking Runner μπορούν να αγοραστούν σε απευθείας σύνδεση ή onsite στην εκδήλωση αγώνα στο Official Race Store στις 7 ή 8 Νοεμβρίου στο Navy-Marine Corps Stadium στην Αννάπολη.

Ο θεατής Ο χώρος στάθμευσης είναι ο πρώτος προορισμός που εξυπηρετείται πρώτος στις ακόλουθες παρτίδες: Στάδιο Ναυτικού-Ναυτικού Σώματος - 550 Taylor Avenue στην Αννάπολη, MD, Γυμνάσιο του Kent Island - 900 Love Point Rd Stevensville, MD, Thompson Creek Park και Ride - Rt . 50 και Thomspon Creek Road Stevensville, MD και Matapeake Δημοτικό και Γυμνάσιο - 671 Romancoke Rd. Stevensville, MD.

Φιλανθρωπικές οργανώσεις που επωφελούνται από το 10K Bay