Φεστιβάλ ποταμών Anacostia στο SE Washington DC

Ένα επίσημο γεγονός του Εθνικού Φεστιβάλ Κερασιάς

Το Φεστιβάλ Ποταμών Anacostia είναι ένα γεγονός υπογραφής που θα κλείσει το Εθνικό Φεστιβάλ Κερασιού Blossom στην Ουάσιγκτον DC! Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει φιλικές προς την οικογένεια δραστηριότητες, όπως δωρεάν καγιάκ και κανό, μουσικές παραστάσεις, εργαστήρια για την αλιεία και το φιλτράρισμα νερού, επίδειξη ζωντανών πτηνών, έκθεση φωτογραφίας, παρέλαση ποδηλάτων και πολλά άλλα. Η ελεύθερη εκδήλωση θα φέρει ανθρώπους από όλη την περιοχή για να γιορτάσουν την ιστορία, την οικολογία και τις κοινότητες κατά μήκος των όχθες του ποταμού Anacostia .

Το φετινό φεστιβάλ γιορτάζει τη "σύνδεση των ανθρώπων με τα πάρκα" σε αναγνώριση της εκατονταετηρίδας του Εθνικού Πάρκου. Το Φεστιβάλ ποταμών Anacostia παρουσιάζεται από την Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου και το 11ο Street Bridge Park σε συνεργασία με το National Cherry Blossom Festival.

Ημερομηνία και ώρα: αρχές Απριλίου

Τοποθεσία: Πάρκο Anacostia. Οδός καλής ελπίδας και Anacostia Drive SE Ουάσιγκτον. Από το σταθμό Anacostia του μετρό (στην έξοδο Howard Rd), το σταθμό Eastern Market του μετρό και το δωρεάν πάρκινγκ στο Maritime Plaza (1201 M Street SE). Θα αποχωρήσουν και θα παραλάβουν την Good Hope Rd.

Χώρος στάθμευσης: Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης με την υπηρεσία της εταιρείας Corporate Office Trust at Maritime Plaza (1201 M St SE) και δωρεάν στάθμευση είναι διαθέσιμος στο σταθμό Anacostia του μετρό (1101 Howard Road SE).

Διασκέδαση Highlights

Σχετικά με το πάρκο Anacostia

Το Anacostia Park είναι ένα αστικό πάρκο στο SE Washington DC το οποίο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών ευκαιριών. Η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου εργάζεται για να καταστήσει το Πάρκο Anacostia ένα αστικό πάρκο υπογραφής που βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων και προστατεύει την ποιότητα και την ανθεκτικότητα του οικοσυστήματος του ποταμού Anacostia. Σημαντικές τοποθεσίες και εγκαταστάσεις μέσα στο πάρκο περιλαμβάνουν πάρκο Kenilworth και Aquatic Gardens, καθώς και γήπεδο γκολφ Langston. Διαβάστε περισσότερα για το πάρκο Anacostia.

Σχετικά με το 11 ο Street Bridge Park

Δεδομένου ότι οι γέφυρες που συνδέουν την Ουάσινγκτον, το Καπιτώλιο του DC και τις ιστορικές γειτονιές της Anacostia έχουν γεράσει, η γέφυρα θα μετατραπεί σύντομα στο πρώτο υπερυψωμένο πάρκο της πόλης, προσφέροντας ένα νέο χώρο για υπαίθρια αναψυχή, περιβαλλοντική εκπαίδευση και τέχνες. Η ομάδα σχεδιασμού του OMA + OLIN επιλέχθηκε τον Οκτώβριο του 2014 για να κατασκευάσει αυτόν τον νέο πολιτικό χώρο. Η κυβέρνηση DC έχει δεσμεύσει 14,5 εκατομμύρια δολάρια για το έργο.

Σχετικά με το National Cherry Blossom Festival

Το Εθνικό Φεστιβάλ Blossom Cherry είναι εορτασμός της άνοιξης της Ουάσινγκτον. Το φεστιβάλ διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων που προωθούν την παραδοσιακή και σύγχρονη τέχνη και τον πολιτισμό, τη φυσική ομορφιά και το κοινοτικό πνεύμα.

Δείτε ένα ημερολόγιο εκδηλώσεων του Εθνικού Φεστιβάλ Κερασιάς.