Ασημένιο Φεστιβάλ Τζαζ Άνοιξη 2015

Το Silver Spring Jazz Festival είναι μια δωρεάν ετήσια εκδήλωση στο Downtown Silver Spring με διάφορες εκδηλώσεις τζαζ. Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους, ώστε να φέρουν μια κουβέρτα ή / και μια καρέκλα στην παραλία. Μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων θα είναι διαθέσιμη για την αγορά από τα τοπικά εστιατόρια. Το Headlining φέτος είναι το Al Chez και οι αδελφοί της Funk Big Band. Οι παραστάσεις θα περιλαμβάνουν επίσης τον Marcus Johnson & το Urban Jam Band, τον Halley Shoenberg, τον Dani Cortaza και την Ακαδημία Μουσικής Jazz.

Ημερομηνία και χρονοδιάγραμμα

12 Σεπτεμβρίου 2015, 3 - 10 μ.μ.

3:00 μμ Φεστιβάλ Καλώς ήλθατε
3:15 μ.μ. Ακαδημία Μουσικής Τζαζ
4:30 μ.μ. Dani Cortaza Latin Jazz Band
5:45 μ.μ. Halley Shoenberg Jazz Sextet
7:00 μ.μ. Ο Μάρκους Τζόνσον παρουσιάζει το The Urban Jam Band
8:30 μ.μ. HEADLINER - AL CHEZ και οι αδελφοί του FUNK BIG BAND

Τοποθεσία Φεστιβάλ

Βετεράνων Plaza στο κτίριο Silver Spring Civic, ένας σταθμός βετεράνων, στη διασταύρωση των δρόμων Fenton Street και Ellsworth Drive στο Downtown Silver Spring, Μέριλαντ

Μεταφορά και στάθμευση

Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η συναυλία βρίσκεται λίγα τετράγωνα από το σταθμό του μετρό Silver Spring. Οι δημόσιοι χώροι στάθμευσης βρίσκονται στη γωνία της οδού Cameron και της δεύτερης, και στη γωνία της οδού Colesville και της οδού Spring Street.

Σχετικά με τους ερμηνευτές του 2015

Al Chez και The Big Brother Band - Headliner - Ο Alan Chez ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα στην ηλικία των 9 ετών και είναι γνωστός για τις εμφανίσεις του με τον Jon Bon Jovi.

Παίζει τρουμπέτα, φλαγγόμορφο, θρόμβο βαλβίδας και κρουστά. Έχει επίσης παίξει με το Tower of Power, το ROBERT Cray Band, το Spyro Gyro, το Sting, το Rolling Stones, τον Eric Clapton, το Cee lo Green, το σκυλί Snoop, τον James Brown και πολλούς άλλους. Ο Chez παίζει αυτή τη στιγμή με την Big Band της Αδελφοί του Funk, ενσωματώνοντας τους ήχους του κλασικού ροκ, της ψυχής και της τζαζ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.alchez.com

Marcus Johnson & το Urban Jam Band - Ο Marcus Johnson είναι ένας ντόπιος βραβευμένος τζαζ και πιανίστας που συνδυάζει την ομαλή τζαζ με τους ρυθμούς ραπ και την ψυχή του R & B.

Halley Shoenberg - Halley Schoenberg είναι βραβευμένος μουσικός που παίζει κλαρινέτ τζαζ, σαξόφωνο και φλάουτο.

Dani Cortaza - Ο βραβευμένος κιθαρίστας ειδικεύεται στη λαϊκή μουσική της Βραζιλίας, της Λατινικής Τζαζ και της Νότιας Αμερικής.

Μουσική Ακαδημία Τζαζ - Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα το Silver Spring παρέχει εκπαιδευτικές ευκαιρίες και επιδόσεις για τοπικό ταλέντο. Οι μαθητές θα εμφανιστούν στο φετινό Silver Spring Jazz Festival.

Δείτε επίσης, Top 8 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Silver Spring, Maryland