Δείτε την Ινδιανάπολη σε μια ρομαντική άμαξα

Το κέντρο της Ινδιανάπολης είναι όμορφο το βράδυ και ποιος καλύτερος τρόπος να δει κανείς την πόλη του Circle στην καλύτερη από ότι σε ένα ρομαντικό άμαξα. Ιδιαίτερα δημοφιλές κατά τη διάρκεια των διακοπών, οι βόλτες με άμαξα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε μια καλή ματιά στο κέντρο της Ινδιανάπολης. στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι ξεκινούν ή τελειώνουν στο Monument Circle , το επίκεντρο της Ινδιανάπολης, όπου ο 110χρονος Μνημείο Στρατιωτών και Ναυτικών έδωσε στην πόλη το ψευδώνυμό του, "The Circle City".

Ενώ οι βόλτες με καρότσια δεν είναι φθηνές, παρέχουν μια ασυναγώνιστη εμπειρία για τους επισκέπτες και τους κατοίκους. Μπορούν να είναι τόσο διασκεδαστικά όσο και εκπαιδευτικά, καθώς πολλοί οδηγοί ρυθμίζουν τους επιβάτες τους με ιστορίες και ιστορικές πληροφορίες για τις τοποθεσίες της πόλης.

Υπάρχουν δύο εταιρείες που προσφέρουν εκδρομές στην πόλη και είναι επίσης διαθέσιμες για γάμους, προτάσεις, προτάσεις και άλλες ειδικές εκδηλώσεις. Συνιστάται η κράτηση, ειδικά κατά τη διάρκεια των πιο πολυσύχναστων περιόδων, όπως η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή η εορταστική περίοδος των διακοπών στο τέλος του έτους με τις εταιρείες για περιηγήσεις χωρίς κρατήσεις.

Οι ντόπιοι αναφέρουν ότι τα βαγόνια λαμβάνουν επιβάτες όλο το χρόνο, εκτός από τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Τα βαγόνια λειτουργούν ακόμη και σε κρύο καιρό, αλλά δεν πρέπει να ανησυχούν οι οδηγοί που μπορούν να αναδειχθούν στην κορυφή του φορείου αν χιονίζει. Επιπλέον, μπορείτε να χαλαρώσετε στις ζεστές κουβέρτες του φορείου.