Τι είναι το LaBoracay; Το καλύτερο πάρτι στην παραλία των Φιλιππίνων

Το Hottest Beach Party των Φιλιππίνων γίνεται το Σαββατοκύριακο της 1ης Μαΐου

Εάν η ιδέα της καλοκαιρινής Vay-Cay της Νοτιοανατολικής Ασίας περιλαμβάνει άφθονο λοσιόν για τα άνθη της ημέρας και φρενίτιδα μετά το σκοτάδι, τότε θεωρείτε το νησί Boracay στις Φιλιππίνες στο δρομολόγιό σας - και σημειώστε ένα συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο.

Οι Φιλιππινέζοι καλούν το Σαββατοκύριακο πιο κοντά στην 1η Μαϊου LaBoracay : η πιο καυτή περίοδος πάρτι στο νησί συμπίπτει με την Ημέρα Εργασίας (ή την Πρωτομαγιά στις ΗΠΑ). Την 1η Μαΐου και το πλησιέστερο σε αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Boracay γεμίζει με φοιτητές και νέους επαγγελματίες, για να συμμετάσχουν στη διασκέδαση κοντά στο Boracay, αφήνοντας τα πάντα χαλαρά σε μια ταραχή χορού, μουσικής και ελεύθερης ροής.

(Διαβάστε σχετικά με τον πολιτισμό κατανάλωσης των Φιλιππίνων .)

Είναι το LaBoracay για σας; Εάν είστε στα 20 σας και θέλετε μια εμπειρία κόμματος, η ένταση της οποίας ανταγωνίζεται τα κόμματα της πανσέληνος στο Koh Pha Ngan , τότε πηγαίνετε για αυτό! Οι δυσκολίες του Boracay κατά τη διάρκεια των κορυφαίων εποχών του (τα δύσκολα να βρεθούν δωμάτια του ξενοδοχείου, τα πλήθη γύρω από το D'Mall και το White Beach, παρακάμπτοντας την περιστασιακή λακκούβα barf) δεν θα ασχοληθούν πολύ με το δεσμευμένο fun- ζητών.

Δραστηριότητες στο LaBoracay

Το LaBoracay είναι αναμφισβήτητα η πρώτη γιορτή που οφείλει τη δημοτικότητά του (και την φήμη) στα κοινωνικά μέσα. Καθώς το "#LaBoracay" αναδεικνύει ένα κυρίαρχο κύμα στο Twitter και το Instagram την εβδομάδα πριν από την 1η Μαΐου, τα πλήθη αρχίζουν να έρχονται στο Μπορακάι, χτίζοντας προσδοκίες για το Σαββατοκύριακο LaBoracay. Μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, οι κρατήσεις ξενοδοχείων στο Boracay γεμίζουν και οι αεροπορικές εταιρείες προσθέτουν επιπλέον πτήσεις προς τα αεροδρόμια Kalibo και Caticlan.

Οι παραθεριστές που επιβιβάζονται στις βάρκες στο νησί έρχονται προετοιμασμένοι: ξέρουν ότι θα έχουν τις ακόλουθες δραστηριότητες και γεγονότα σε παραγωγική αφθονία:

Διασκεδάστε μέχρι τις μικρές ώρες. Clubs όπως το Epic Boracay, ήδη ζεστό κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου των Φιλιππίνων, φτάνουν σε μια αιχμηρή κορυφή στην ικανότητα και την ενέργεια κατά τη διάρκεια του LaBoracay. Τα μέρη ξεχειλίζουν από τα κλαμπ στην ίδια την παραλία, διατηρώντας μια πυρετώδη ενέργεια μέχρι την ανατολή του ηλίου.

(Γεγονός διασκέδασης: η περίοδος αιχμής στο Μπορακάι συνέβαινε κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, καθώς η Μεγάλη Πέμπτη και η Μεγάλη Παρασκευή είναι εθνικές αργίες σε αυτή τη συντριπτικά καθολική χώρα.

Η απογοήτευση της Μεγάλης Εβδομάδας που ξέσπασε από τους χωριανούς τρομοκράτησε τους ντόπιους του Μπορακάι τόσο πολύ, οι διοργανωτές ήταν υποχρεωμένοι να αναπρογραμματίσουν τα κόμματα για τις επόμενες διαθέσιμες διακοπές - επομένως την Ημέρα Εργασίας και την LaBoracay).

Η μάρκα Nestea έχει κρατήσει το μονοπώλιο στη δράση του κόμματος στο Boracay για τα τελευταία δέκα χρόνια, και η LaBoracay δεν αποτελεί εξαίρεση. Για το 2016, η εκστρατεία "Love the Beach" της Nestea επικεντρώνεται περισσότερο στην εκκαθάριση από το να κατεβαίνει: μπορείτε να αγοράσετε ένα ρολό Nestea ή εμπορεύματα για να χρηματοδοτήσετε μια μηχανή καθαρισμού της παραλίας. Άλλες δραστηριότητες του Nestea περιλαμβάνουν έναν αγώνα βόλεϊ στον παραλιακό αγώνα και ένα επικό πάρτι παραλίας που παράγεται από το ZoukOut τέρας κόμματος της Σιγκαπούρης .

Περισσότερες λεπτομέρειες για την παραλία Nestea μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους ή στις σελίδες τους στο Facebook και στο Twitter.

Διαβάστε την πλήρη λίστα του Partyphile με τα μέρη του LaBoracay που δεν πρέπει να χάσετε το 2016.

Φωτογραφία ops ενάντια Λευκή παραλία του Boracay. Οι τάσεις Twitter "# LaBoracay" παγκοσμίως καθώς ο Απρίλιος μετατρέπεται σε Μάιο και όποιος παρακολουθεί θα βρει έναν πλημμυρίδα των Φιλιππινέζων που ντύνουν τα χέρια τους, που καταγράφουν τις εορτές των διακοπών τους κατά τη διάρκεια των εορτασμών. Η Λευκή Παραλία του Μπορακάι - ήδη εκπληκτικά πανέμορφη στον καλοκαιρινό ήλιο - βρίσκει την εμφάνισή της πολύ πιο βελτιωμένη με την προσθήκη αυτοεξυπηρέτησης καραμελών ματιών.

Φυσικά, το παλιρροϊκό κύμα του #LaBoracay αναρτάει συχνά σε πραγματικό ναρκισσισμό - το τελευταίο συχνά χλευάζεται ανελέητα αλλού, πιο αξιομνημόνευτα στο blog του Boracay Hater.

Μακρές γραμμές στις δραστηριότητες του Μπορακάι. Τα θαλάσσια σπορ και άλλες δραστηριότητες διασκέδασης του Boracay θα είναι αρκετά πλήρως κρατημένα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του LaBoracay. βιβλίο νωρίς και αποφύγετε τη βιασύνη!

Συμβουλές για τους ταξιδιώτες του LaBoracay

Η βιασύνη του LaBoracay μετατρέπει το άλλο ήρεμο νησί σε "δοχείο σαρδέλας". η σκηνή κόμματος υψηλής ενέργειας, υψηλής πυκνότητας δεν είναι σίγουρα για όλους. Αλλά αν είναι σωστά μέχρι το σοκάκι σας, λάβετε υπόψη τις ακόλουθες συμβουλές για να διασφαλίσετε ότι το διάλειμμα σας στο LaBoracay είναι ένα για τα βιβλία:

Αποκτήστε αρκετή προστασία από τον ήλιο. Μάιος είναι η κορυφή της καλοκαιρινής καυτής περιόδου στις Φιλιππίνες. όταν βγαίνετε έξω, πλένετε το αντηλιακό και προστατεύετε από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Η Λευκή Παραλία του Boracay στερείται κάποιων σκιερών θέσεων, οπότε προετοιμάστε εκ των προτέρων - φέρτε ένα δισκοειδές καπέλο για να προστατεύσετε από την ηλιοτρόπια, όπως και τα αστέρια όπως αυτά μπορεί να είναι κατά τη διάρκεια του LaBoracay!

Πάρτε ένα προπληρωμένο SIM simcard στο αεροδρόμιο και συμπληρώστε εκεί. Θα χαρούμε να γνωρίζουμε ότι η κάλυψη κινητής τηλεφωνίας του Boracay είναι από τις καλύτερες στις Φιλιππίνες. εάν θέλετε να συμβαδίσετε με τα μέρη της LaBoracay (ή να μοιραστείτε το δικό σας party selfies σε πραγματικό χρόνο) τότε λάβετε ένα simcard GSM στο αεροδρόμιο μόλις φτάσετε και συμπληρώστε (reload) με ένα σχέδιο βαρέων δεδομένων. Μην περιμένετε μέχρι να χτυπήσετε το Boracay για να το κάνετε αυτό, ή θα πληρώσετε περισσότερα με τις τιμές των διακοπών Boracay.

Οι ιστοσελίδες για τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας Globe και Smart διαθέτουν όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε. Διαβάστε για την περιαγωγή κινητής τηλεφωνίας στη Νοτιοανατολική Ασία .

Το νερό είναι φίλος σου. Αναμείνετε μεγάλες ουρές στα καταστήματα και τα εστιατόρια. αν δεν θέλετε να καταρρεύσει ξαφνικά τη δίψα στη μέση της περιπλάνησης γύρω από την White Beach, πάρτε το δικό σας δοχείο νερού και συμπληρώστε πριν εγκαταλείψετε το ξενοδοχείο σας.

Κάνε φίλους, προσέχεις για απατεώνες. Ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των partygoers στο LaBoracay είναι φιλικοί ντόπιοι απλώς ψάχνουν να κάνουν μερικούς νέους φίλους, μερικοί άλλοι δεν είναι σε αυτό για το νέο Instagram ακολουθεί: κλοπή και απάτες μπορεί να συμβεί σε κάθε επισκέπτη που αφήνει την φρουρά τους κάτω για τους λάθος ανθρώπους .

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές ασφαλείας για τους επισκέπτες των Φιλιππίνων ή αυτές τις συμβουλές πρόληψης κλοπής για τους ταξιδιώτες για να μάθετε πώς να αποφύγετε τα χειρότερα