Σχεδιάστε την επίσκεψή σας στο Κάστρο Balmoral - Η σκωτσέζικη υποχώρηση της Βασίλισσας

Ώρες λειτουργίας, ξεναγήσεις και πληροφορίες επικοινωνίας για το Κάστρο Balmoral

Το B almoral , στο Εθνικό Πάρκο Cairngorm της Σκοτίας, είναι ένα από τα ιδιωτικά σπίτια της Βασίλισσας Ελισάβετ. Είναι ο τόπος όπου αυτή, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και οι προσκεκλημένοι τους επισκέπτες περάσουν τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβριο. Έχετε προσκληθεί να επισκεφθείτε επίσης.

Αν θέλετε όμως να περάσετε, πρέπει να προγραμματίσετε και να κλείσετε τα εισιτήριά σας εκ των προτέρων. Σε αντίθεση με το Κάστρο Windsor , η απόδραση του Σαββατοκύριακου του Βρετανού μονάρχη, ανοίγει αν η βασιλική οικογένεια κατοικεί ή όχι, το Balmoral (όπως το Sandringham, όπου οι βασιλείς περνούν τα Χριστούγεννα) είναι ιδιωτικό οικογενειακό κτήμα.

Είναι κλειστό τον Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Ακόμη και όταν είναι ανοιχτό στο κοινό, μπορούν να επισκεφθούν μόνο περιορισμένες περιοχές, αλλά αυτές δίνουν μια συναρπαστική εικόνα για την ιδιωτική ζωή της βρετανικής μοναρχίας.

Εδώ μπορείτε να δείτε την επίσκεψη στο Balmoral:

Ranger Περπατά στο Κάστρο Balmoral

Όταν το Κάστρο Balmoral είναι ανοιχτό για το κοινό, η υπηρεσία Ranger προσφέρει μια σειρά από εύκολη περιπάτους με ξεναγό. Καθ 'όλη τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα, προγραμματίζονται βόλτες που κυμαίνονται από εύκολες πεζοπορίες και οικογενειακές εκδρομές μέχρι βόλτες με βουνά μέχρι το Lochnagar. Οι βόλτες είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να γίνει κράτηση εκ των προτέρων και η κανονική είσοδος για μια επίσκεψη Balmoral ισχύει. Η επιλογή και το χρονοδιάγραμμα των περιπάτων αλλάζει, γι 'αυτό ελέγξτε την ιστοσελίδα του Balmoral Walks

Άλλα αξιοθέατα κοντά στο Κάστρο Balmoral

Η Εκκλησία Parish της Crathie, όπου η Βασιλική Οικογένεια παρακολουθεί εκκλησιαστικές υπηρεσίες την Κυριακή το πρωί, μπορεί να επισκεφθείτε από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο. Οι Κυριακές είναι 11:30.

Royal Distillery Lochnagar Ένα μικρό, λειτουργικό αποστακτήριο σκωτσέζικου ουίσκι, ανοιχτό όλο το χρόνο, με φτηνές ξεναγήσεις και γευσιγνωσίες την ώρα μέχρι τις 16:00 από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο και συχνά προγραμματισμένες περιηγήσεις για το υπόλοιπο έτος.

Είδη πρώτης ανάγκης