Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για να φτάσετε από το Άμστερνταμ στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας

Η γραφική πόλη του Ντίσελντορφ, στο γερμανικό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας - που μοιράζεται σύνορα με τις Κάτω Χώρες - είναι εύκολα ο κορυφαίος προορισμός για τους τουρίστες που θέλουν να δοκιμάσουν ένα κομμάτι της δυτικής Γερμανίας εκτός από την ολλανδική διαδρομή τους. Ακριβώς πάνω από 125 μίλια (200 χλμ.) Από το Άμστερνταμ, είναι επίσης η κοντινότερη μεγάλη γερμανική πόλη ανατολικά των συνόρων και εύκολα προσβάσιμη τόσο οδικώς όσο και σιδηροδρομικώς.

Άμστερνταμ στο Ντίσελντορφ με τρένο

Τα απευθείας δρομολόγια μεταξύ Άμστερνταμ και Ντίσελντορφ είναι συχνά και οικονομικά προσιτά, με ναύλους από 29 ευρώ κάθε φορά στη διεθνή σιδηροδρομική υπηρεσία ICE. Η διάρκεια του ταξιδιού από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ είναι μόλις δύο ώρες, 15 λεπτά με το τρένο. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε τους χαμηλότερους ναύλους. τα δρομολόγια και τις πληροφορίες για τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του NS Hispeed.

Άμστερνταμ στο Ντίσελντορφ με λεωφορείο

Η πιο οικονομική μορφή μεταφοράς μεταξύ Άμστερνταμ και Ντίσελντορφ είναι με το διεθνές λεωφορείο . Οι ναύλοι στις γραμμές Eurolines αρχίζουν από € 15 κάθε φορά αλλά αυξάνονται καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Τα λεωφορεία αναχωρούν από τη στάση Eurolines έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό Amsterdam Amstel και φτάνουν στο Düsseldorf Hauptbahnhof, τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, ο οποίος διπλασιάζεται ως αποβάθρα λεωφορείων. Μια εναλλακτική εταιρεία λεωφορείων που εξετάζει είναι οι τσεχικές μεταφορές, επίσης με ναύλους από € 15 κάθε τρόπο, που διατίθενται στην ιστοσελίδα τους.

Άμστερνταμ προς Ντίσελντορφ με αυτοκίνητο

Η διαδρομή 125 μιλίων (200χλμ.) Μεταξύ Άμστερνταμ και Ντίσελντορφ διαρκεί περίπου δύο ώρες, 30 λεπτά και αποτελεί ιδανική επιλογή για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν την ευελιξία να σταματήσουν και να εξερευνήσουν καθ 'οδόν. Επιλέξτε μια προτιμώμενη διαδρομή, βρείτε αναλυτικές οδηγίες και υπολογίστε το κόστος ταξιδιού στο ViaMichelin.com.

Άμστερνταμ προς Ντίσελντορφ με αεροπλάνο

Αρκετοί αερομεταφορείς πετούν μεταξύ Άμστερνταμ και Ντίσελντορφ (διάρκεια: 50 λεπτά έως μια ώρα), όπως η KLM, η Lufthansa και ακόμη και η Air France. Ωστόσο, είναι τόσο άβολα ακριβό σε σύγκριση με άλλες επιλογές και, μόλις ο χρόνος check-in συν τα ταξίδια προς και από τα αεροδρόμια θεωρούνται, βραδύτερος από ό, τι τόσο το αυτοκίνητο όσο και το τρένο.

Τουριστικές πληροφορίες του Ντίσελντορφ

Ως μια από τις πιο πολυπληθείς πόλεις της Γερμανίας, το Ντίσελντορφ έχει το μερίδιό του στις μητροπολιτικές παροχές, αλλά και το ιστορικό κέντρο της πόλης, το Altstadt, γεμάτο πυκνά με μπαρ και εστιατόρια που πωλούν τυπική κουζίνα της Βόρειας Γερμανίας καθώς και τη διάσημη μπύρα της πόλης Altbier . Ένα κέντρο τόσο της οικονομίας όσο και των τεχνών, η πολύπλευρη πόλη ευχαριστεί τους ταξιδιώτες όλων των λωρίδων. χώρους για τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία αφθονούν, όπως το περίφημο Kunsthalle, και το διάσημο "Kö" είναι ένας δρόμος που πρέπει να δούμε για τους πολυτελείς αγοραστές. Μερικά από τα αγαπημένα μου αξιοθέατα της πόλης είναι η διαφορετική αρχιτεκτονική της - από την ιστορική συνοικία Kaiserswerth, που χρονολογείται στο έτος 700, τη σύγχρονη αρχιτεκτονική της MedienHafen (Media Harbour) και τη συγκέντρωση ιαπωνικών εστιατορίων στην Immermannstraße, χιλιάδες ιάπωνες εκπατριστές της πόλης