Οδηγός RV σας για την ταχύτητα του Κάνσας

Τι πρέπει να ξέρετε για το RVing στην ταχύτητα του Κάνσας

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται χώρους NASCAR, σκέφτονται τα πολλά κομμάτια που dot το νότιο αμερικανικό τοπίο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει συγκέντρωση των κομματιών NASCAR στο νότο, αλλά οι οπαδοί του NASCAR στο Midwest έχουν και μερικές εξαιρετικές τοποθεσίες, όπως η Kansas Speedway.

Ας πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητα του δρόμου του Kansas για RVers, συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας του στίβου, μερικές από τις επιλογές σας για RV κάμπινγκ στην πίστα, μερικές από τις επιλογές σας για RV κάμπινγκ κοντά στο κομμάτι, καθώς και μερικές συμβουλές και κόλπα για να σας πάμε.

Μια σύντομη ιστορία της ταχύτητας του Κάνσας

Η International Speedway Corporation, ιδιοκτήτες μερικών από τα πιο δημοφιλή κομμάτια NASCAR, πήρε την ιδέα να φέρει μια μεγάλη αγωνιστική εγκατάσταση στο Midwest το 1996, εγκαθιστώντας τελικά στο Kansas City του Κάνσας. Η International Speedway Corporation κάλεσε την ίδια αρχιτεκτονική εταιρεία που σχεδίασε την πλατφόρμα Chicagoland να κατασκευάσει μια μεγάλη διαδρομή για το Kansas City. Το έδαφος σπάστηκε στη νέα εγκατάσταση το 1999 και άνοιξε το 2001. Ο αγωνιστικός αγώνας τριών οβάλ μήκους 1,5 μιλίων φιλοξενεί αγώνες της NASCAR από το 2001.

RV Camping στην ταχύτητα του Κάνσας

Το Blue Ox RV Camping φιλοξενεί διάφορες τοποθεσίες όπου οι RVers μπορούν να σταθμεύσουν, να κατασκηνώσουν και να σηκωθούν κοντά στη δράση. Παρακάτω παρουσιάζεται μια σύνοψη των πληροφοριών σχετικά με τις κάμπινγκ RV στην ταχύτητα του Κάνσας. Όλοι οι χώροι είναι ξηροί χώροι κάμπινγκ, το Κάνσας προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού και καθαρισμού λυμάτων με χρέωση.

Phoenix RV Campground

Μπλε Ox Εξυπηρέτηση Infield

Μπλε βεράντα με ορεινό τοπίο

Εκτός Campgrounds

RV κατασκήνωση κοντά στην ταχύτητα του Κάνσας

Κάμπινγκ στην ταχύτητα δεν είναι για όλους. Για όσους θέλουν περισσότερες παροχές και ένα μικρό buffer μεταξύ τους και δράση αγώνα ημέρας, συνιστούμε τα παρακάτω κοντινά campgrounds.

Κόσμος του χωριού διασκέδασης: Κάνσας Σίτι, Μιζούρι

Βρίσκεστε σε διαφορετική κατάσταση για τα Worlds of Fun αλλά μόνο λίγα μίλια μακριά από την πίστα. Το World of Fun Village είναι ένα πάρκο RV πλήρους υπηρεσίας με 35 τοποθεσίες έλξης και 47 τοποθεσίες back-in όλες εξοπλισμένες με πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών συσκευών 20, 30 και 50-amp. Οι χώροι διαθέτουν επίσης εξωτερική αυλή, ψησταριά με κάρβουνο, τραπέζι για πικ-νικ, δωρεάν Wi-Fi και οι περιοχές είναι δορυφορικές. Το πάρκο βρίσκεται μέσα σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας, έτσι υπάρχουν πολλές επιλογές για διασκέδαση ακριβώς έξω από το RV σας.

Campus RV Park: Ανεξαρτησία, Μιζούρι

Ένα άλλο μεγάλο πάρκο RV πέρα ​​από τις κρατικές γραμμές, αλλά όπως το Worlds of Fun, αυτό το πάρκο είναι μόνο λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πίστα στο Campus RV Park. Όλες οι 30 τοποθεσίες RV περιέχουν πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας και πίνακες πικνίκ. Το Wi-Fi είναι διαθέσιμο δωρεάν. Άλλες παροχές και εγκαταστάσεις στο Campus RV Park περιλαμβάνουν σκύλο, ντους, τουαλέτες, χώρος αναψυχής, εγκαταστάσεις πλυντηρίων και καταφύγιο.

Cottonwood RV Park: Bonner Springs, Κάνσας

Το Cottonwood RV Park προσφέρει σημεία έλξης για μηχανοκίνητα οχήματα και ρυμουλκούμενα όλων των μεγεθών. Με πάνω από 100 τοποθεσίες για να διαλέξετε και νερό και ηλεκτρικά hookups, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε το σαββατοκύριακο. Ένα δωμάτιο πλυντηρίου, μια πισίνα και ένα λουτρό σας δίνουν όλες τις πολυτέλειες που χρειάζεστε χωρίς να παραμείνετε στην πίστα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Συμβουλές και τεχνάσματα για Camping RV στην ταχύτητα του Κάνσας

Αν γνωρίζετε κάποιες συμβουλές και κόλπα και τα σωστά μέσα και έξω από το Κάνσας, μπορείτε να πάρετε ένα άλμα στο διασκεδαστικό σας Σαββατοκύριακο. Ακολουθούν μερικές συμβουλές και κόλπα για κατασκήνωση RV στο Kansas Speedway:

Αν είναι η πρώτη σας φορά στο Κάνσας, χρησιμοποιήστε τον Πρώτο Οδηγό Ανεμιστήρα για πληροφορίες σχετικά με την πίστα, τον αγώνα και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Kansas Campers Corner PDF για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τοποθεσίες, κανόνες, χάρτες και πολλά άλλα. Μπορείτε να βρείτε το Campers Corner download από το Camping Information στην σελίδα Camping RV Camping του Kansas Speedway.

Όπως πάντα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τον κατασκηνωτή και τους μοναδικούς κανόνες και κανονισμούς του στίβου. Για έναν πλήρη κατάλογο κανόνων και κανονισμών, παρακαλούμε ελέγξτε στην ενότητα Camping Information (Πληροφορίες Camping) για τη σελίδα Camping RV Camping του Kansas Speedway.

Το Kansas δεν μπορεί να μεταβεί στην άκρη της γλώσσας όταν συζητάει τα κομμάτια NASCAR, αλλά η Kansas Speedway, το κοντινό Χόλιγουντ Καζίνο και φυσικά το μονοπάτι 1,5 μιλίων προσφέρει πολλές διασκέδαση και εορτασμούς για τους οπαδούς NASCAR όλων των ηλικιών.