Θέλετε να RV ή Camp σε έναν κήπο; Δοκιμάστε το Gamping!

Μια ματιά στο Gamping.com και η δημοτικότητα του RVing στον κήπο και του κάμπινγκ

Ο κόσμος είναι γεμάτος από μοναδικά campgrounds, πάρκα και περιοχές . Φαίνεται ότι υπάρχει σχεδόν ένας απεριόριστος αριθμός για να επιλέξετε από το οποίο είναι εξαιρετικό για τους περισσότερους κατασκηνωτές, αλλά έχετε τρέξει σε μερικά θέματα. Τα κατασκηνάρια ποιότητας είναι συνήθως συσκευασμένα έξω, ειδικά κατά τη διάρκεια της αιχμής. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά για το μεγαλύτερο μέρος του ανεπτυγμένου κόσμου.

Επίσης, όταν βγείτε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν λιγότερες επιλογές όταν πρόκειται για μια αξιοπρεπή περιοχή.

Δεν θέλετε να οδηγείτε γύρω από την αγγλική ύπαιθρο και να μπλοκάρετε το RV σας σε ένα στρατόπεδο ή να μην έχετε ένα αξιοπρεπές μέρος για να μείνετε κοντά σε έναν αγαπημένο αμπελώνα στην κοιλάδα της Νάπα ;

Λοιπόν, ευτυχώς για RVers σε όλο τον κόσμο, Gamping.com προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που μόλις βρεθεί στον κόσμο RVing. Τι είναι λοιπόν το Gamping.com; Θα εξερευνήσουμε το gamping ως εναλλακτική λύση σε σχέση με τις παραδοσιακές τοποθεσίες RV, μεταξύ των οποίων είναι η οργάνωση, ο τρόπος λειτουργίας τους καθώς και οι τύποι ιστότοπων που μπορεί να προσφέρει το Gamping.com.

Τι είναι το Gamping.com;

Το Gamping ή το κάμπινγκ στον κήπο και ο σχετικός ιστότοπός τους Gamping.com προσφέρουν μια μοναδική εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά στρατόπεδα και τοποθεσίες RV. Η ιδέα είναι απλή. Εάν ένας ιδιοκτήτης ακινήτου έχει μια τοποθεσία ή έναν ιστότοπο που δύσκολα βρίσκονται σε χρήση, όπως αγρόκτημα, αμπελώνα, ιδιωτική παραλία ή οποιαδήποτε τοποθεσία, μπορούν να επιλέξουν να νοικιάσουν το χώρο σε κατασκηνωτές και RVers.

Αυτό είναι μεγάλο για RVers για πολλούς λόγους.

Πολλοί RVers προτιμούν την προστασία της ιδιωτικής ζωής όταν στις εκδρομές τους και δεν είναι πιθανό να βρείτε την ιδιωτικότητα σε δημοφιλείς τοποθεσίες κάμπινγκ, ειδικά κοντά σε δημοφιλείς τοπικές τοποθεσίες. Αντί να ενοικιάσετε χώρο σε ένα πάρκο RV κοντά στο Grand Canyon που γνωρίζετε ότι θα είναι γεμάτο, μπορείτε αντ 'αυτού να επιλέξετε να επιλέξετε το Gamping.com για να βρείτε μια τοποθεσία που είναι εξίσου κοντά, αλλά με έναν ιδιωτικό ιστότοπο.

Το Gamping.com είναι επίσης καλό αν προσπαθείτε να βρείτε μια τοποθεσία που μπορεί να μην είναι κοντά σε παραδοσιακούς χώρους RV ή κάμπινγκ. Πείτε ότι θα αλιεύετε σε μια πιο απομακρυσμένη τοποθεσία στη Μοντάνα ή προσπαθείτε να βρείτε ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε στους κυματιστούς λόφους της Ιρλανδίας. Αυτές οι περιοχές μπορεί να μην έχουν RV τοποθεσίες κοντά, αλλά Gamping.com μπορεί να έχει έναν ιδιωτικό γαιοκτήμονα σε κοντινή απόσταση που είναι περισσότερο από ευτυχής να νοικιάσετε τον ιδιωτικό χώρο τους σε σας.

Το Gamping είναι επίσης εξαιρετικό για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με προϋπολογισμό. Πολλά από τα ιδιωτικά τους sites είναι δωρεάν, αλλά τα περισσότερα έρχονται με χρεώσεις που θα εξακολουθούν να είναι πολύ λιγότερο από τις παραδοσιακές τοποθεσίες. Μπορεί να χρειαστεί να θυσιάσετε στις ανέσεις, όταν πρόκειται για μερικές από αυτές τις ιδιωτικές τοποθεσίες, αλλά για πολλές RVers, το χαμηλό κόστος και η ιδιωτικότητα αξίζει τον κόπο.

Μια σύντομη ιστορία του Gamping.com

Το Gamping.com ιδρύθηκε το 2014 στη Γαλλία από τους Joseph Leopold, Pierrick Boissel και Louis-Xavier Vignal. Επί του παρόντος, ο ιστότοπος διαθέτει πάνω από 25.000 ενεργούς χρήστες και 3.000 οικοδεσπότες με πάνω από 8.000 κάμπινγκ διαθέσιμα. Σε δύο χρόνια, το Gamping.com έχει επεκταθεί σε 42 χώρες και επικεντρώνεται στην επέκταση σε άλλες χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη καθώς και στην προσφορά περισσότερων κατασκηνώσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Gamping.com

Τοποθετήστε τον περιηγητή σας στο Gamping.com για να ξεκινήσετε.

Εντοπίστε το κουμπί Εγγραφής στο επάνω δεξιό μέρος της ιστοσελίδας για να εγγραφείτε για δωρεάν συμμετοχή. Μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αρχική σελίδα για να βρείτε τον σύνδεσμο για τις επιλογές για τα Motorhomes . Χρησιμοποιήστε την ενότητα Μοτοσικλέτες για να περιηγηθείτε σε διαφορετικούς ιστότοπους και να κάνετε κράτηση για μια περιοχή που σας απευθύνει έκκληση.

Κατά την περιήγηση σε διαφορετικούς ιστότοπους μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το είδος των RV που επιτρέπει η τοποθεσία καθώς και με διάφορες λειτουργίες και ανέσεις, καθώς και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που μπορεί να περιλαμβάνει ο ιστότοπος. Για μια χαμηλή χρέωση, μπορείτε να κάνετε κράτηση ενός ιστοχώρου χωρίς προβλήματα μέσα από την ιστοσελίδα και να είστε στο δρόμο για τον προγραμματισμό της επόμενης RV περιπέτειας σας.

Μπορείτε επίσης να αναφέρετε οποιαδήποτε γη ή τοποθεσία που διαθέτετε για χρήση και ενοικίαση.

Έτσι εάν είστε κουρασμένοι από τα ίδια πάρκα RV και περιοχές θα πρέπει να δοκιμάσετε το Gamping.com για το επόμενο ταξίδι σας. Το Gamping.com προσφέρει μια μοναδική εμπειρία RVing και κατασκήνωσης που είναι δύσκολο να βρεθεί αλλού.