Πώς να τεντώσετε ένα αυτοκίνητο πίσω από το RV σας

Ο σύντομος οδηγός για τη ρυμούλκηση ενός αυτοκινήτου πίσω από τον RV σας

Ένα από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της οδήγησης ενός αυτοκινούμενου αυτοκινήτου είναι ότι δεν χρειάζεται να το τραβάτε πίσω σας. Το όφελος από αυτό είναι ότι είναι ευκολότερο να οδηγήσετε ένα αυτοκινούμενο αυτοκίνητο στη συνέχεια ρυμουλκούμε ένα ρυμουλκούμενο ? η πτώση αυτού είναι ότι αν θέλετε να πάτε κάπου έξω από ένα πάρκο RV ή campground, θα πρέπει να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο ή να πάρετε ένα λεωφορείο.

Εάν είστε κάτοχος ενός ρυμουλκουμένου, μπορείτε να το εγκαταστήσετε στην περιοχή RV σας και να χτυπήσετε το δρόμο. Ανάλογα με το RV που επενδύετε, μπορείτε να ρυμουλκήσετε ένα αυτοκίνητο πίσω από αυτό, επίσης.

Εδώ είναι πώς να αρχίσετε να ρυμουλκείτε ένα αυτοκίνητο πίσω από το RV σας.

Ποιοι τύποι οχημάτων μπορούν να τραβηχτούν πίσω από έναν RV;

Οποιοδήποτε όχημα ή σκάφος μπορεί να ρυμουλκείται πίσω από ένα RV, εφόσον δεν υπερβαίνει τη χωρητικότητα βάρους της μεθόδου ρυμούλκησης που χρησιμοποιείτε . Όταν επιλέγετε μια μέθοδο ρυμούλκησης, λάβετε υπόψη το βάρος του οχήματος ή της βάρκας που ρυμουλκείτε για να παραμείνετε εντός ασφαλών εύρους βάρους. Τα φορτηγά pickup, τα SUV, τα τζιπ και άλλα οχήματα που κυκλοφορούν στο οδικό δίκτυο και εκτός δρόμου μπορούν να ρυμουλκούνται πίσω από οποιεσδήποτε RV μεγαλύτερες από ένα κυκλικό οίκον κλάσης C.

3 τρόποι για να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο πίσω από το RV σας

Υπάρχουν τρεις πρωταρχικοί τρόποι για να τραβήξετε ένα αυτοκίνητο πίσω από ένα RV: Χρησιμοποιώντας ένα επίπεδο ή κλειστό ρυμουλκούμενο, χρησιμοποιώντας μια ράβδο ρυμούλκησης ή χρησιμοποιώντας μια κούκλα.

Ρυμουλκούμενο πλατφόρμα ή κλειστό ρυμουλκούμενο

Ένα επίπεδη ή κλειστό ρυμουλκούμενο είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ρυμουλκείτε πίσω από μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες και RVs του πέμπτου τροχού . Αυτό προσφέρει ένα μεγαλύτερο χώρο για να φέρετε αυτοκίνητο, οχήματα εκτός δρόμου ή ακόμα να προσθέσετε περισσότερα αποθηκευτικά μέσα στην υπάρχουσα εξέδρα.

Αυτή η μέθοδος θα προσφέρει πλήρη υποστήριξη για το όχημά σας, μαζί με το φρένο και το φως του συστήματος.

Είστε σε θέση να φέρετε μια ποικιλία οχημάτων με αυτό τον τρόπο που δεν θα είστε σε θέση να ρυμουλκήσετε πίσω από σας με ένα ρυμουλκό ή κούκλα. Εάν είστε σε θέση να πάρετε οποιοδήποτε όχημα θα σας επιστρέψει οικονομικά, καθώς η επένδυση σε επίπεδη ή κλειστό ρυμουλκούμενο θα είναι πιο ακριβό.

Pro Tip: Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός κλειστού ρυμουλκούμενου ή ενός ρυμουλκούμενου είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σύρετε περισσότερο από το αυτοκίνητό σας, να βοηθήσετε μια φίλη να κινηθεί ή να αποθηκεύσετε αντικείμενα που δεν ταιριάζουν καθόλου όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Ράβδο ρυμούλκησης

Μια ράβδος ρυμούλκησης σας επιτρέπει να ρυμουλκείτε ένα όχημα πίσω από σας κρατώντας και τους τέσσερις τροχούς στο δρόμο. Αυτός είναι ένας από τους πιο προσιτούς και συνηθισμένους τρόπους να έλκεται ένα όχημα πίσω από μια εξέδρα. Οι αλυσίδες ασφαλείας και τα καλώδια χρησιμοποιούνται για να προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα μεταξύ της ράβδου ρυμούλκησης και του οχήματος και θα θελήσετε να επενδύσετε σε ένα συμπληρωματικό σύστημα πέδησης ή φώτα για να προειδοποιήσετε όσους βρίσκονται στο δρόμο όταν γυρίζετε και φρενάρετε.

Η ράβδος ρυμούλκησης είναι ένας φτηνός τρόπος να έλκεται ένα όχημα πίσω από ένα RV, αλλά λειτουργεί μόνο για πολύ μικρότερα οχήματα. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα αυτού του συστήματος είναι ότι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι σχεδόν αδύνατη. θα αποσυνδέσετε το όχημά σας, θα το οδηγήσετε προς τα πλάγια και, στη συνέχεια, θα στρέψετε το RV σας στη θέση του όταν φτάσετε στον προορισμό σας.

Pro Tip: Όχι όλα τα οχήματα μπορούν να ρυμουλκούνται και στους τέσσερις τροχούς. Ελέγξτε με τον κατασκευαστή σας για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τραβάτε με ασφάλεια με ράβδο ρυμούλκησης πριν επενδύσετε σε αυτή τη λύση.

Tow Towel

Ένα σκοινί ρυμούλκησης ρυμουλκεί ένα όχημα πίσω από το RV τοποθετώντας δύο από τους τροχούς του στο δρόμο και τους μπροστινούς τροχούς στην κούκλα.

Αυτό είναι ιδανικό για όσους δεν θέλουν να επενδύσουν σε ένα κλειστό ρυμουλκούμενο, αλλά δεν μπορούν να ρυμουλκήσουν το όχημά τους με μια ράβδο ρυμούλκησης.

Ορισμένες κούκλες έλξης έρχονται με κύμα ή ηλεκτρικά φρένα. μερικοί έρχονται ακόμη και με φώτα, οπότε δεν χρειάζεστε ένα συμπληρωματικό σύστημα που να επιτρέπει σε άλλους οδηγούς να γνωρίζουν αν γυρίζετε ή φρενάρετε. Όπως και με τις άλλες μεθόδους για τη ρυμούλκηση ενός αυτοκινήτου πίσω από το RV σας, μια κούκλα μπορεί να μην καλύπτει το βάρος του πλαισίου του οχήματος που ρυμουλκείτε.

Pro Συμβουλή: Μια dolly tow είναι συχνά η φθηνότερη αλλά όχι η πιο ευεργετική μέθοδος για να τραβήξετε ένα αυτοκίνητο πίσω από ένα RV. Αν έχετε μεγαλύτερο αυτοκίνητο ή όχημα, επενδύστε σε μια πιο πρακτική λύση πίσω από τη λύση για τα ταξίδια σας.

Ρυμούλκηση αυτοκινήτου πίσω από το RV σας

Επενδύστε σε μια λύση ρυμούλκησης που λειτουργεί για τον RV σας και το όχημά σας. Πολλοί ιδιοκτήτες RV ξεχνούν ότι επειδή έχουν RV δεν σημαίνει ότι μπορούν να τραβήξουν οτιδήποτε.

Ανατρέξτε στις κατευθυντήριες γραμμές βάρους για το RV σας, το βάρος του οχήματος και χρησιμοποιήστε τη σωστή λύση για να σηκώσετε με ασφάλεια.

Να είστε ενήμεροι για το μήκος ρυμούλκησης ενός αυτοκινήτου πίσω από RV σας προσθέτει. Όταν γυρίζετε, συγχωνεύετε την κυκλοφορία και σταματήσετε το πρόσθετο μήκος θα χρειαστεί να αντιδράσετε διαφορετικά. Μπορεί να μην είστε συνηθισμένοι στη διαφορά. Πρακτική ρυμούλκηση του αυτοκινήτου σας πίσω από σας πριν χτυπήσει το δρόμο για το επόμενο ταξίδι σας.

Θα πρέπει να ρυμουλκήσετε ένα αυτοκίνητο πίσω από το RV σας;

Εξαρτάται. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για τη ρυμούλκηση ενός αυτοκινήτου πίσω από το RV που θα πρέπει να καθορίσετε ότι είναι σωστό για εσάς.

Μερικοί από τους επαγγελματίες δεν έχουν να νοικιάσουν αυτοκίνητο και να μπορούν να έρχονται και να πάνε όπως εσείς θέλετε. Μερικά από τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν την αύξηση της διάρκειας του μετρητή αερίου σας, την εξόφληση των χρημάτων σε ένα πακέτο ρυμούλκησης και την υπερπήδηση της καμπύλης μάθησης της ρυμούλκησης πίσω από την εξέδρα. Λάβετε υπόψη σας ότι μπορείτε να ρυμουλκήσετε άλλα πράγματα εκτός από ένα αυτοκίνητο, όπως τα ATV, μια βάρκα και πολλά άλλα.

Ανάλογα με τους τύπους RV που έχετε και τα ταξίδια που σας αρέσει να πάρετε, ρυμουλκώντας ένα αυτοκίνητο πίσω από το RV σας μπορεί να είναι ή δεν μπορεί να είναι σωστό για σας. Κοιτάξτε τα ταξίδια που παίρνετε, το είδος των θέσεων RV που σταθμεύετε και πού οδηγείτε για να διαπιστώσετε εάν η ρυμούλκηση ενός αυτοκινήτου πίσω από το RV σας είναι η σωστή ρύθμιση για τα ταξίδια σας.