Εύρεση ηλεκτρικών οχημάτων και σταθμών φόρτισης Tesla όταν ταξιδεύετε

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν είναι πλέον κάτι για το μέλλον. Το Tesla Motors, που εδρεύει στο Palo Alto, γεμίζει τις αυτοκινητοδρόμους Bay Area με τα πολυτελή ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητά τους και ακόμη και οι κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν εισαγάγει πιο οικονομικά (κάτω από τα 35.000 δολάρια) ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Πρόσφατα μισθώσα το πρώτο μου υβριδικό αυτοκίνητο plug-in, ένα Chevrolet Volt του 2017 και πραγματικά μου άρεσε να το βγάλω με τα ταξίδια και τις οδικές εκδρομές στην Καλιφόρνια.

Έχετε σκεφτεί ποτέ να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

Εάν ναι, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε και μερικές συμβουλές για το ταξίδι και την εξεύρεση χρέωσης για το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο.

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και Καλιφόρνια

Ζώντας σε εμμονή με το αυτοκίνητο και με τεχνολογία Silicon Valley, δεν θα έπρεπε να με εξέπληξε ότι το κράτος μας έχει πρωτοπορήσει στην καινοτομία στην τεχνολογία ηλεκτρικών οχημάτων και μπαταριών. Η Καλιφόρνια θέτει έναν φιλόδοξο στόχο να διαθέσει το ένα τρίτο της ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές μέχρι το τέλος του 2020 και το ήμισυ μέχρι το 2030. Για να επιτύχει αυτό το στόχο, το κράτος έχει ενθαρρύνει επιθετικά τη χρήση και την πώληση υβριδικών και plug-in ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Εξαιτίας αυτού και μερικών άλλων παραγόντων, η Καλιφόρνια οδηγεί το έθνος στην πώληση ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων. Το Bay Area, συγκεκριμένα, έχει περισσότερα υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο δρόμο από οποιαδήποτε άλλη αστική περιοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οφέλη από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Σκέφτεστε να πάρετε τη βουτιά και να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη:

Πώς να φορτίσετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές ταχύτητες φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων και η σχετική τεχνολογία.

Όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πρώτα δύο επίπεδα φόρτισης, αλλά μόνο ορισμένα αυτοκίνητα μπορούν να χειριστούν την ταχεία ταχύτητα του συστήματος γρήγορης φόρτισης DC.

Πώς να βρείτε ηλεκτρικούς σταθμούς φόρτισης οχημάτων και Tesla όταν ταξιδεύετε

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα plug-in φτάνουν σήμερα στα 240 μίλια με ηλεκτρικό φορτίο. Λόγω του εφεδρικού αντιδραστήρα καυσίμων πολλών υβριδικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ίσως δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε φορτιστή όταν πρόκειται για τα καθημερινά σας δρώμενα, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις επιλογές σας για πολυάσχολες ημέρες οδήγησης και οδικά ταξίδια.

Υπάρχουν διάφορα ηλεκτρονικά εργαλεία και εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή σταθμό φόρτισης Tesla. Εδώ είναι δύο για να ελέγξετε έξω:

Οι περισσότεροι δημόσιοι ηλεκτρικοί σταθμοί φόρτισης ανήκουν σε ένα από τα πολλά ιδιωτικά δίκτυα φορτιστών που πληρώνονται. Κάθε μία που χρησιμοποιεί διαφορετική τεχνολογία χρέωσης, ώστε αν θέλετε να αυξήσετε την πιθανότητα να βρείτε έναν συμβατό φορτιστή όταν το χρειάζεστε, συνδέστε μερικά από αυτά με βάση την αμοιβή ανά χρήση. Αν νομίζετε ότι θα χρεώνεστε με το σύστημα τακτικά, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια μηνιαία συνδρομή για να εξοικονομήσετε χρήματα και να χρεώσετε περισσότερα.