Κέντρο Αποδράσεων Σαββατοκύριακου στο κέντρο του Λος Άντζελες

Σχεδιάστε το κέντρο της πόλης σας Λος Άντζελες Getaway - Όλα σε ένα οδηγό

Το κέντρο του Λος Άντζελες είναι γεμάτο με περισσότερα πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε από όσο νομίζετε. Στην πραγματικότητα, η τελευταία μου επίσκεψη πήγε περισσότερο από ένα Σαββατοκύριακο μόνο για να τα δω όλα. Μπορείτε να προγραμματίσετε την απόδραση Σαββατοκύριακου στο κέντρο του Λος Άντζελες χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους.

Σκηνές από το Downtown LA

Απολαύστε μερικές από τις καλύτερες στιγμές μας σε αυτό το Downtown LA Photo Tour

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει το κέντρο του Λος Άντζελες;

Πολλοί επισκέπτες του Λος Άντζελες έχουν θέα στο κέντρο του Λος Άντζελες, αλλά προσφέρουν τις καλύτερες τεχνικές τέχνης, υπέροχα καταστήματα, καλές θέσεις για φαγητό και μια ματιά στην ιστορία του Λος Άντζελες.

Καλύτερος χρόνος για να μεταβείτε στο κέντρο του Λος Άντζελες

Το κέντρο του Λος Άντζελες μπορεί να είναι ζεστό στα μέσα του καλοκαιριού, αλλά διαφορετικά, είναι διασκέδαση σχεδόν κάθε στιγμή.

Μην χάσετε

Υπάρχουν τόσες πολλές ταινίες και άλλες παραγωγές που συμβαίνουν στο κέντρο της πόλης αυτές τις μέρες. είναι δύσκολο να τους χάσετε. Έτσι κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κλειστά πεζοδρόμια, αστυνομικές συνοδούς και γραμμές λευκών φορτηγών σταθμευμένα στο περίπτερο, όλα αυτά τα σίγουρα σημάδια ότι υπάρχουν ταινίες που συμβαίνουν κοντά.

5 Περισσότερα σπουδαία πράγματα να κάνετε στο κέντρο του Λος Άντζελες

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Ο μαραθώνιος του Λος Άντζελες τελειώνει στο κέντρο της πόλης, προκαλώντας πολλά κλείσιμο δρόμων.

Πραγματοποιείται στις αρχές Μαρτίου.

Συμβουλές για την επίσκεψη στο κέντρο του Λος Άντζελες

Καλύτερα δαγκώματα

Τα πολυάριθμα φαγητά στο κέντρο του Λος Άντζελες περιλαμβάνουν το Philippe the Original (γαλλικά σάντουιτς) και την Μεγάλη Κεντρική Αγορά , η οποία εξελίσσεται σε έναν ακόμα πιο διασκεδαστικό προορισμό φαγητού.

Θα βρείτε μια παρτίδα τραπεζαρίων στο LA Live. Θα βρείτε πολλές κριτικές για εστιατόρια στο Yelp.com και κατά τη διάρκεια του Εστιατόριο Week μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά από τα κορυφαία σημεία της περιοχής για μειωμένες τιμές.

Κατά την τελευταία επίσκεψή μου, είμαστε έκπληκτοι και ευχαριστημένοι από την επιλογή ωραίων θέσεων για φαγητό στην περιοχή της Παλιάς Τράπεζας κοντά στο Main και στην 4η οδό.

Βρήκαμε Baco Merkat κράτηση στερεά μέχρι τις 11:00 μ.μ., αλλά τα εξαιρετικά, καινοτόμα πιάτα που συμμεριζόμαστε μας έκανε ευτυχείς ότι είχαν ακόμα καθίσματα αίθριο για μας.

Που να μείνω

Το Downtown είναι περίεργα για τις επιλογές του ξενοδοχείου. Είναι αρκετά εύκολο να λάβετε έναν κατάλογο από αυτούς σε άλλους ιστότοπους, έτσι αντ 'αυτού έβαλα μαζί έναν οδηγό για να πάρει ένα ξενοδοχείο στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Να φτάσετε στο κέντρο του Λος Άντζελες

Το κέντρο του Λος Άντζελες βρίσκεται 120 μίλια βόρεια του Σαν Ντιέγκο, 270 μίλια δυτικά του Λας Βέγκας, 220 μίλια από το Φρέσνο και 380 μίλια νότια του Σαν Φρανσίσκο. Πολλοί από τους αυτοκινητόδρομους της περιοχής LA του μετρό θα φτάσουν εκεί, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ 101, I-110, I-10 και I-5.

Αν πετάτε, το LAX είναι η πιο προφανής επιλογή, αλλά η Burbank (BUR) είναι πιο κοντά και πολύ λιγότερο συμφόρηση.

Με το τρένο, η γραμμή Surfliner της Amtrak βρίσκεται στο σταθμό Union στο κέντρο του Λος Άντζελες.