Πώς να ρυθμίσετε ένα RV

Ισορροπία ενός RV για αρχάριους και ειδικούς

Ας πάρουμε στο ίδιο επίπεδο: Μπορείτε να μαντέψετε πού πηγαίνουμε με αυτό; Θέλω να σας μιλήσω για την ισοπέδωση του RV σας. Αυτό το καθήκον ήταν το όφελος πολλών RVer καθώς εργάζονται για να ισορροπήσουν RV τους.

Δεν χρειάζεται να είναι πολύ δύσκολο. Σε αυτόν τον οδηγό, θα μιλήσω για το γιατί είναι σημαντικό να ρυθμίσετε τον RV σας και μερικές τεχνικές για να διευκολύνετε αυτό το έργο. Στη συνέχεια, όλοι θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο στο πάρκο RV, στον campground ή στο θέρετρο.

Γιατί πρέπει να τοποθετήσετε ένα σωστό επίπεδο RV

Θα θέλατε να παραμείνετε στο επίπεδο για προσωπική άνεση. Κανείς δεν αρέσει να κοιμάται σε ένα κρεβάτι ή να βλέπει το φαγητό σας να γλιστράει από το τραπέζι. Ένας πιο σταθερός λόγος για να διατηρήσετε το επίπεδο είναι να διατηρήσετε μια σημαντική συσκευή: Το ψυγείο σας.

Το ψυγείο RV - ένα ψυγείο απορρόφησης - πρέπει να είναι επίπεδο ώστε να επιτρέπεται η ροή των χημικών μέσα στο ψυγείο. Όχι μόνο θα λειτουργήσει ένα ψυγείο RV σε μια ανομοιογενή επιφάνεια που θα προκαλέσει δυσλειτουργία, μπορεί επίσης να προκαλέσει μόνιμη βλάβη. Αυτό θα αναγκάσει να βρεθείτε στον εαυτό σας για ένα νέο. Συνιστούμε να διατηρείτε ένα επίπεδο κυκλικής φούσκας πάνω από το ψυγείο σας για να βεβαιωθείτε ότι το ψυγείο είναι επίπεδο κατά τη λειτουργία.

Τώρα που γνωρίζουμε τη σημασία της διατήρησης του επιπέδου, χρειαζόμαστε έναν εύκολο τρόπο για να το επιτύχουμε. Εάν είστε τυχεροί, ο RV σας θα έχει ενσωματωμένους υδραυλικούς ή ηλεκτρικούς λεβέτες με σταθεροποιητές, αλλά για τους υπόλοιπους από εμάς, θα πρέπει να το κάνουμε με τον παλιομοδίτικο τρόπο με μπλοκ.

Οπλισμός ενός RV με μπλοκ

Ο αριθμός των ογκόλιθων που θα χρειαστείτε θα εξαρτηθεί από το έδαφος στο οποίο σταθμεύετε. Τα περισσότερα πάρκα RV κάνουν την καλύτερη δουλειά τους για να διατηρήσουν τις τοποθεσίες σε επίπεδο, αλλά αν βρίσκεστε σε ξηρό κάμπινγκ οι πιθανότητες είναι ότι μπορεί να έχετε κάποιο ανομοιογενές έδαφος για να αντιμετωπίσετε.

Αυτό που χρησιμοποιείτε για το επίπεδο είναι η επιλογή σας.

Μερικοί RVers φέρνουν απλά κομμάτια ξυλείας μαζί τους, αλλά σας συνιστούμε να πάρετε κάτι πιο σταθερό, όπως μπλοκ οριζοντίωσης RV που είναι διαθέσιμα σε πολλά κάμπινγκ, σε εξωτερικούς χώρους και ακόμη και σε μερικά μεγάλα κουτιά. Το πλεονέκτημα της χρήσης μπλοκ RV είναι ότι είναι κατασκευασμένα για την εργασία. Η χρήση σανίδων ή ξυλείας μπορεί να προκαλέσει πίεση στα ελαστικά, εάν το σύνολο του βάρους δεν είναι κατανεμημένο σε ολόκληρο το ελαστικό.

Κάντε μια βόλτα γύρω από το πάρκο RV προτού ξεκινήσετε τη διαδικασία ισοπέδωσης για να σας δώσω μια ιδέα για το πού μπορεί να χρειαστεί κάποια βοήθεια από τον RV σας. Τραβήξτε το RV στο σημείο μόλις λίγα μέτρα από το σημείο όπου σκοπεύετε να σταθμεύσετε. Τοποθετήστε τα μπλοκ κάτω από τους τροχούς με το καλύτερο guesstimate σας σχετικά με το τι θα επίπεδο όλα τα έξω. Προσπαθήστε να αφήσετε τουλάχιστον ένα ελαστικό στο έδαφος ανά πάσα στιγμή για να διατηρήσετε σταθερό το RV.

Χαλαρώστε τα φρένα και προσπαθήστε να αφήσετε το ρελαντί του κινητήρα σας να ρίξει το όχημά σας πάνω στα μπλοκ. Η διατήρηση ενός επιπέδου φυσαλίδας στο ταμπλό RV σας είναι ένας εύκολος τρόπος να μετρήσετε πόσο μακριά βρίσκεστε. Εάν είστε λίγο μακριά, μην ανησυχείτε, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας και προσπαθήστε ξανά και πριν το ξέρετε, θα μπορείτε να δοκιμάσετε το επίπεδο RV σας. Ελέγξτε το επίπεδο φούσκας στο ψυγείο σας για να βεβαιωθείτε ότι όλα φαίνονται καλά.

Τώρα έχετε ένα επίπεδο RV, έτσι μπορείτε να κοιμηθείτε και να μην ανησυχείτε για να χρειαστεί να αγοράσετε ένα νέο ψυγείο.