Πάρτε μια συμφωνία με το MTA και το Splish Water Park

Υπάρχει κάτι για όλη την οικογένεια στο Splish Splash Water Park στο Calverton, Long Island, Νέα Υόρκη. Από τα αξιοθέατα του παιδιού τους μέχρι τις πισίνες κύματος στο μοναδικό υδρομασάζ της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, το Run Bootlegger , το πάρκο γλεντά με συναρπαστικές, συναρπαστικές βόλτες με θέμα το νερό που θα σας κρατήσουν δροσερούς κατά τη διάρκεια του ζεστού καιρού.

Αλλά εκτός από όλο τον ενθουσιασμό, υπάρχει ένας τρόπος για να εξοικονομήσετε κάποια μετρητά σε μια οικογενειακή εκδρομή στο χώρο.

Ο σιδηροδρομικός δρόμος του Long Island (LIRR) προσφέρει μια πακέτο που περιλαμβάνει τη βόλτα σας, το λεωφορείο και την είσοδο στο πάρκο, με εξοικονόμηση μέχρι 27% στην κανονική τιμή. Η τιμή πακέτου LIRR Splish Splash είναι $ 63,75 για κάθε ενήλικα και $ 50 για κάθε παιδί ηλικίας 4 έως 11. Αυτό μεταφράζεται σε εξοικονόμηση $ 11 για κάθε ενήλικα και 7 ανά παιδί για εισαγωγή στο θεματικό πάρκο.

Αγοράστε το πακέτο με μετρητά, προσωπική επιταγή ή πιστωτική κάρτα σε οποιοδήποτε ανοικτό γραφείο εισιτηρίων LIRR. Μπορείτε επίσης να τα αγοράσετε σε γκρι ή μπλε μηχανήματα εισιτηρίων LIRR. Επιλέξτε το κουμπί " Προσφορές & Αποδράσεις " στην πρώτη οθόνη. Στη συνέχεια, επιλέξτε LI Getaways και κατόπιν επιλέξτε το πακέτο. Τόσο η μπλε όσο και η γκρι LIRR μηχανές δέχονται χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, ενώ οι γκρι μηχανές δέχονται και μετρητά.

Αφού αγοράσετε τα πακέτα εισιτηρίων σας, θα πάρετε στη συνέχεια το Long Island Rail Road (LIRR) στο σταθμό Ronkonkoma.

Από εκεί θα επιβιβαστείτε σε ένα κλιματιζόμενο λεωφορείο North Fork Express στο Splish Water Park. Πρόκειται για ένα ειδικό πακέτο διακοπών το καλοκαίρι και είναι διαθέσιμο τα Σαββατοκύριακα, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bus North Bus Express, μπορείτε να καλέσετε (631) 588-7433 ή να επισκεφθείτε το www.northforkexpress.com.

Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Long Island Rail Road (LIRR) στη διεύθυνση www.mta.info/lirr και στη συνέχεια κάντε κλικ στις προσφορές και αποδράσεις τους. Στη σελίδα αυτή, απλά κάντε κλικ στο "Long Island Getaways" για να δείτε μια λίστα με ενδιαφέρουσες περιηγήσεις και πακέτα. Αυτό περιλαμβάνει τη συμφωνία πακέτου Splish Splash.

Μπορείτε να επιβιβαστείτε σε τρένο προς Ronkonkoma από σταθμούς Penn, Atlantic Terminal (Brooklyn), Woodside, Kew Gardens ή Forest Hills. Υπάρχει επίσης ένα τρένο από την Τζαμάικα. Στο Long Island, Νέα Υόρκη, τρένα για Ronkonkoma άδεια από Hicksville, Bethpage, Farmingdale, Wyandanch, Deer Park, Brentwood και Central Islip.

Σημειώστε ότι τα εισιτήρια τρένων ισχύουν για 60 ημέρες από την ημερομηνία πώλησης. Επιστρέφονται μέχρι και 60 ημέρες από την ημερομηνία πώλησης και υπόκεινται σε αμοιβή επεξεργασίας επιστροφών ύψους 10 $ ανά συναλλαγή.

Για να λάβετε πληροφορίες για το ταξίδι στο LIRR, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα χρονοδιαγραμμάτων και πληκτρολογήστε το όνομα του σταθμού στον οποίο φεύγετε και τον κατά προσέγγιση χρόνο που θα ταξιδέψετε. Ή μπορείτε επίσης να καλέσετε το 511 και να πείτε "LIRR".