Η Περιοχή της Γάζας - Γειτονιές του Πίτσμπουργκ

Κατά μήκος του ποταμού Allegheny, βορειοανατολικά του Downtown, είναι το μακρινό μήκος που είναι γνωστό ως το Strip District, ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία του Πίτσμπουργκ για εξαιρετικό φαγητό και νυχτερινή ζωή. Κατά μήκος της λουρίδας, οι βιομηχανικοί χώροι και οι αποθηκευτικοί χώροι έχουν ανακτηθεί για να υποστηρίξουν μια πολυσύχναστη αγορά και να προσφέρουν το τέλειο αρχιτεκτονικό περιβάλλον για μερικά από τα πιο μοντέρνα νυχτερινά κέντρα και εστιατόρια της πόλης.

Η Αγορά:


Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το Strip District είναι μια πολυσύχναστη εμπορική περιοχή όπου μπορείτε να βρείτε φρέσκο ​​ψάρι, κρέας, πουλερικά, προϊόντα, εθνοτικές τροφές και ψαροκάικα όλων των ειδών σε πολύ προσιτές τιμές. Τα θαλασσινά του Wholey είναι απαραίτητη στάση για τη μεγαλύτερη ποικιλία από φρέσκα θαλασσινά και προϊόντα. Άλλα αγαπημένα Strip περιλαμβάνουν την εταιρεία Mike Feinberg, το ιταλικό παντοπωλείο της Sunseri και το Benkovitz Seafoods.

Καλό φαγητό:


Εάν κατευθυνθείτε προς τη Λωρίδα για ένα πρωινό ψώνια, φροντίστε να σταματήσετε στο DeLuca's για ένα καλό, πλούσιο πρωινό ή ένα από τα καφετέρια της Strip. Το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο προσφέρουν πολλές επιλογές, μεταξύ των οποίων και το αγαπημένο Primanti του Πίτσμπουργκ, όπου τα σάντουιτς με φουσκωμένα σάντουιτς χαρακτηρίζουν τη ζαχαροπλαστική και τις πατάτες τηγανητές συσκευασμένες μέσα στο κρέας και το τυρί. Ή δοκιμάστε Kaya για την κουζίνα της Καραϊβικής, το Lidia's for Italian ή το Harp & Fiddle του Mullaney για παραδοσιακή ιρλανδική παμπ. Το παγωτό Klavon's Salon είναι ένα άλλο δημοφιλές σημείο, με τα αρχικά του σαλόνια, τα σκαμνιά και το μαρμάρινο σιντριβάνι.


Περιοδικά εστιατόρια

Μοντέρνα νυχτερινή ζωή:


Ένας από τους κορυφαίους προορισμούς νυχτερινής διασκέδασης του Πίτσμπουργκ, το Strip Distict έχει αρκετά νυχτερινά κέντρα και μπαρ, συμπεριλαμβανομένων αρκετών ακολουθώντας τη μοντέρνα υπερσύγχρονη φιλοσοφία. Το Prive Ultra Lounge, το Pure Bar και το Altar Bar προσφέρουν υπηρεσίες VIP μπουκαλιών, πολλά πατώματα χορού και ιδιωτικούς χώρους καθιστικού για συνομιλία.

Το Pub 31st Street (αν και λίγο βουτηγμένο) είναι ένα εξαιρετικό μέρος για rock 'n' roll.

Μην χάσετε:


Βρίσκεται στην είσοδο του The Strip, ο περιφερειακός ιστορικός ιστορικός γερουσιαστής John Heinz του Πίτσμπουργκ προβάλλει τους ανθρώπους και τα γεγονότα που διαμόρφωσαν την περιοχή, από περιόδους δυσκολίας έως καιρούς ευημερίας. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να καταλάβετε την αίσθηση της συνεχιζόμενης αναγέννησης του Πίτσμπουργκ.

Πρόστιμο σχέδιο:


Η 16η Λεωφόρος στη Λωρίδα σηματοδοτεί την έναρξη της ζώνης σχεδιασμού 16:62, η οποία συνεχίζεται κατά μήκος της οδού Butler και της λεωφόρου Penn στην γειτονιά του Lawrenceville. Αυτή η ξεχωριστή περιοχή των 56 τετραγώνων είναι το μέρος για να ψωνίσετε για μοναδικά έπιπλα σπιτιού, αντίκες και αντικείμενα τέχνης.

Ζώντας στη Λωρίδα:


Τα παλιά κτίρια τούβλου της πρώην περιοχής αποθήκης έχουν γίνει ένα καυτό εμπόρευμα για ανθρώπους που αναζητούν μοναδική σοφίτα που ζει κοντά στο κέντρο του Πίτσμπουργκ. Το Loft House Lofts, που βρίσκεται στο κτίριο όπου γυρίστηκε η ταινία "Flashdance", προσφέρει εκπληκτική θέα στον ορίζοντα της πόλης. Το παλιό εργοστάσιο οπλισμού Armstrong Cork είναι τώρα σπίτι με εκατοντάδες ισχίο, πολυτελή μονάδες πατάρι και ακόμη διαθέτει τη δική του ιδιωτική μαρίνα.

Πώς να φτάσετε στην περιοχή της Λωρίδας:


Η περιοχή Strip, ακριβώς ανατολικά του τριγώνου στο κέντρο του Πίτσμπουργκ, εκτείνεται μεταξύ 11ου και 33ου δρόμου κατά μήκος της νότιας ακτής του ποταμού Allegheny.

Η ιστορική συνοικία της αγοράς εκτείνεται από τον 16ο έως τον 22ο δρόμο. Υπάρχει άφθονος χώρος στάθμευσης εάν επιλέξετε να οδηγήσετε, ή μπορείτε να φτάσετε στο λεωφορείο Strip via Port Authority.
Γείτονες στη Λωρίδα: Χώρος στάθμευσης, οδηγίες και διαδρομές λεωφορείων

Η περιφέρεια Strip αντιπροσωπεύεται από το Δημοτικό Συμβούλιο του Pittsburgh District 6.

Επόμενη Γειτονιά του Πίτσμπουργκ > Bloomfield


>> Επιστροφή στο Ευρετήριο των Γειτονιών του Πίτσμπουργκ