Καλύτερα μέρη για πάρτι γενεθλίων παιδιών στο Πίτσμπουργκ

Ψάχνετε για κάτι διαφορετικό από κλόουν, σπιτικό κέικ γενεθλίων και καπέλα για τα παιδιά για τα επόμενα γενέθλια του παιδιού σας; Σκεφτείτε δημιουργικό, αν ξοδεύετε ένα απόγευμα στο σχολείο μαγειρέματος, αναρρίχηση σε βράχο, ζωγραφική κεραμική, ή μαθαίνοντας ένα μαγικό τέχνασμα από έναν ειδικό. Υπάρχουν πολλά υπέροχα μέρη γύρω από το Πίτσμπουργκ, όπου μπορείτε να ρίξετε ένα αξέχαστο πάρτι γενεθλίων που θα αφήσει όλους να αφήσουν με χαμόγελο.

Διασκεδάστε με την επιστήμη

Ένα δημοφιλές μέρος για πάρτι, το Κέντρο Επιστημών του Pittsburgh προσφέρει μια σειρά διαφορετικών θεματικών πάρτι γενεθλίων με ένα κατ 'αποκοπή ποσό που περιλαμβάνει την είσοδο του Επιστημονικού Κέντρου για όλους τους καλεσμένους. Ή, μπορείτε να επιλέξετε να τους φέρει το κόμμα σε σας, συμπληρώνεται με υγρό άζωτο και παγωτό!

Παίξτε με κεραμική

Έχετε έναν καλλιεργητή καλλιτέχνη στην οικογένεια; Το Pottery Playhouse στο Greensburg προσφέρει ζωγραφική αγγειοπλαστικής και ψηφιδωτό που γίνονται πάρτι γενεθλίων στην αίθουσα ιδιωτικού πάρτι τους. Φέρτε το δικό σας κέικ και πίτσα ή μπορείτε να το παραγγείλετε. Τα έξοδα (εκτός από τα τρόφιμα) τρέχουν περίπου $ 15 - $ 20 ανά παιδί και το παιδί γενεθλίων λαμβάνει μια εξατομικευμένη ζωγραφισμένη πλάκα δείπνου υπογραφής. Άλλα στούντιο αγγειοπλαστικής του Πίτσμπουργκ, τα οποία προσφέρουν γιορτές γενεθλίων, περιλαμβάνουν το Fireborn Studios στη νότια πλευρά ή το Bisque N Brew στο Peters που φέρνει το πάρτι στην τοποθεσία σας!

Σταθμός φαντασίας

Από τους κατασκοπευτικούς ντετέκτιβς και τους πειρατές, οι Ooogles n Googles στο South Hills προσφέρουν μια σειρά ειδικών θεματικών πάρτι γενεθλίων για ηλικίες 3-10 ετών.

Αυτά τα διήμερα θεματικά πάρτι περιλαμβάνουν όλες τις προσθήκες, συμπεριλαμβανομένων των προσκλήσεων και των ευχαριστιών σας, ένα κέικ πάρτι, εύνοιες για πάρτι, πιάτα και κύπελλα, φωτογραφίες σουβενίρ για κάθε παιδί και ένα ειδικό δώρο για τον τιμώμενο επισκέπτη.

Επίσης στο South Hills, τα πάρτι Backstage Pass στο εμπορικό κέντρο Southland δίπλα στο Century III Mall προσφέρουν δεκάδες πάρτι γενεθλίων με θέματα που κυμαίνονται από το Ventriloquism ή το Magic ως το Princess ή το Rock Star.

Επίσης, θα σχεδιάσουν έθιμα μέρη ή θα φέρουν το κόμμα σε εσάς! Στη Βόρεια όχθη, το Παιδικό Μουσείο του Πίτσμπουργκ έχει να κάνει με τη φαντασία, με ειδικά πάρτι γενεθλίων για ηλικίες 1-10.

Πάρτε Φυσική

Τα μικρά παιδιά έχουν πολλή ενέργεια για να καούν, γεγονός που καθιστά το πάρτι αθλητικής σκέψης τέλειο! Υπάρχουν δεκάδες καλές επιλογές στην ευρύτερη περιοχή του Πίτσμπουργκ, από την UPMC Sportsworks στο Κέντρο Επιστημών στο κέντρο της Fun For All στο Cranberry Township, το οποίο προσφέρει κλουβιά με βαλίτσες, προφυλακτήρες, go-karts και μίνι γκολφ. Το Wild Wild Things της Ουάσιγκτον φιλοξενεί μια δροσερή επιλογή πάρτι για τους οπαδούς του μπέιζμπολ, όπως και οι Πειρατές του Πίτσμπουργκ, με ένα ειδικό πάρτι και εισιτήρια για ένα παιχνίδι. Αρκετά γυμναστήρια, όπως το Gymsport στο Bridgeville, προσφέρουν γιορτές γενεθλίων για την μπαλαρίνα ή τη γυμναστική σας.

Κόμμα ζώα

Το Εθνικό Κλαμπ φιλοξενεί συναρπαστικά πάρτι γενεθλίων για τα πουλιά, όπου τα πάντα παρέχονται από το μεσημεριανό γεύμα για καθαρισμό και μπορείτε να αγοράσετε add-ons, που κυμαίνονται από συνάντηση πουλιών με πάπια σε μια ζωγραφική που κάνει ένας πιγκουίνος ειδικά για τον καλύτερο επισκέπτη. Ή μπορείτε να γιορτάσετε την ιδιαίτερη μέρα του παιδιού σας με μερικά αληθινά πάρτι στο πάρκο Pittsburgh Zoo & PPG Aquarium , όπου γιορτάδες γενεθλίων προσφέρονται καθημερινά το καλοκαίρι και τα σαββατοκύριακα κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους.

Εναλλακτικά, το παιδί σας μπορεί να απολαύσει μια πιο πρακτική εμπειρία σε ζώα, όπως ιππασία στο Rolling Hills Ranch στο Bridgeville.

Μαγειρέψτε κάποια διασκέδαση

Το Sweetwater Cooking, κοντά στην πλατεία του σταθμού, φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία μαθήματα μαγειρικής, συμπεριλαμβανομένων των πάρτι γενεθλίων δροσερό παιδί. Αν είστε πρόθυμοι να προσκαλέσετε λίγο κουκούλα στην κουζίνα σας, η Παιδική σύνδεση μαγειρέματος προσφέρει χέρια για γεύματα για παιδιά σε ιδιωτικές κατοικίες ή ενοικιαζόμενους χώρους κουζίνας.

Το τελευταίο πάρτι γενεθλίων

Για ένα πραγματικά άγριο πάρτι γενεθλίων που θα μιλούν εδώ και χρόνια οι φίλοι του παιδιού σας, θα μπορούσατε να φιλοξενήσετε το δικό σας καρναβάλι γενεθλίων γεμάτο φοβερούς φουσκωτούς καυστήρες, καρναβαλικούς αγώνες, κλόουν, μάγους, καλλιτέχνες καρικατούρων, βόλτες με πόνυ και ποπ κορν, κώνο χιονιού ή βαμβάκι καραμέλα από την Windswept Entertainment.

Έρχονται στο σπίτι σας ή η τοποθεσία σας μπορεί να προσφέρει τόσο πολύ ή λίγο από την παραπάνω ψυχαγωγία που επιθυμείτε.