Εκπαιδευτικές συναντήσεις του Cactus League

Πριν ξεκινήσει η κατάρτιση της Άνοιξης, παρακολουθήστε και συναντήστε τους παίκτες

Όλες οι ομάδες προπονούνται πριν από την ανοιξιάτικη προπόνηση ξεκινώντας καθώς και μεταξύ των παιχνιδιών. Οι στάμνες και οι καταπακτές συνήθως αναφέρουν για πρώτες πρακτικές στα μέσα Φεβρουαρίου, και οι άλλοι παίκτες θέσης αναφέρουν την επόμενη εβδομάδα. Συνήθως, οι συνεδρίες πρακτικής αρχίζουν μεταξύ 9 ή 10 π.μ.

Συμβουλές για ταξιδιώτες

Οι άνθρωποι θα φτάσουν νωρίς για να προσπαθήσουν να πάρουν αυτόγραφα καθώς φτάνουν οι παίκτες και οι προπονητές. Μια άλλη στρατηγική για αυτόγραφα θα είναι εκεί όταν οι παίκτες φύγουν, συνήθως γύρω από το μεσημέρι.

Τα νεότερα στάδια έχουν πολλούς τομείς πρακτικής, ώστε να μπορείτε να περπατάτε για να δείτε διαφορετικά τρυπάνια και διαφορετικές θέσεις στη δουλειά. Ομοίως, τα νεότερα γήπεδα τείνουν να έχουν αρκετό χώρο για θεατές, ενώ μπορεί να υπάρχουν ανοικτές παραχωρήσεις ή καταστήματα αναμνηστικών. Μπορεί να μπορείτε να φέρετε ξαπλώστρες στις εγκαταστάσεις όπου υπάρχει περισσότερος χώρος. Ο συνηθισμένος τρόπος να παρακολουθήσετε την άσκηση κατά τη διάρκεια της άσκησης είναι η θέα από έξω από ένα φράχτη.

Μια τελευταία συμβουλή: η παρακολούθηση μιας πρακτικής άσκησης για την Άνοιξη δεν είναι σαν να παρακολουθείτε ένα παιχνίδι. Μπορεί να είναι βαρετό, ανάλογα με τις ικανότητες και τις ασκήσεις που εργάζονται οι παίκτες.

Δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για να παρακολουθήσετε μια συνεδρίαση Cactus League. Δεν υπάρχει χρέωση για στάθμευση. Δεν είναι συνήθως καλά παρακολουθούμε, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα πλήθη.

Εκπαιδευτικές συναντήσεις πρακτικής άσκησης

Εδώ είναι οι τοποθεσίες πρακτικής άσκησης της Άνοιξης για τις ομάδες της Cactus League. Όλες οι πρακτικές συνεδρίες πραγματοποιούνται στην περιοχή του Greater Phoenix, όπως και όλα τα παιχνίδια της Άνοιξης.

Εδώ υπάρχει ένας διαδραστικός χάρτης όλων των σταδίων της Cactus League Spring Training.

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να μπείτε στην δράση Cactus League - προγράμματα ομάδων, εισιτήρια, πληροφορίες σταδίου, χάρτες, εργαλεία ομάδας, φωτογραφίες - μπορούν να βρεθούν στο Arizona Spring Training, Cactus League Guide .