Μεξικό Ταξιδέψτε και μην κάνετε

Συμβουλές για τις διακοπές σας στο Μεξικό

1) Διεξάγετε έρευνα στον προορισμό σας, αλλά μην σχεδιάζετε υπερβολικά

Θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι επιλογές σας ενώ βρίσκεστε εκεί και αν υπάρχουν ιδιαίτερες ανησυχίες σχετικά με τον προορισμό σας, αλλά μέρος της διασκέδασης αφήνει τα πράγματα να ξεδιπλώνονται και να είναι ανοιχτά σε ευκαιρίες που εμφανίζονται.

2) Συμβουλευτείτε τις Γενικές Προφυλάξεις Ασφάλειας

Ως τουρίστας μπορεί να στοχεύσετε κλέφτες και πορτοφολάδες.

Υπάρχουν μερικά απλά βήματα που μπορείτε να λάβετε, τα οποία θα αυξήσουν σημαντικά την ασφάλειά σας.

3) Μάθετε μερικές φράσεις στα ισπανικά πριν πάτε

Στις περιοχές θέρετρων θα βρείτε ότι οι περισσότεροι λαοί μιλούν τουλάχιστον κάποια αγγλικά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί να ρωτήσεις ένα σημαντικό ερώτημα όπως: "¿Dónde está el baño?" Προετοιμάσου! Μάθετε μερικές βασικές φράσεις εκ των προτέρων.

4) Μην πίνετε νερό από τη βρύση

Εκτός εάν υπάρχει ένα σημάδι στο ξενοδοχείο σας διακηρύσσοντας ότι το νερό της βρύσης είναι καθαρισμένο, μην το πίνετε. Θα πρέπει να αγοράσετε εμφιαλωμένο καθαρό νερό για να πιείτε - είναι φθηνό και είναι διαθέσιμο σε σχεδόν κάθε γωνιά του δρόμου. Τα περισσότερα ξενοδοχεία παρέχουν μπουκάλια νερού για την κατανάλωσή σας στο ξενοδοχείο.

5) Χρησιμοποιήστε την Αντιηλιακή προστασία

Ένα κακό ηλιακό έγκαυμα νωρίς στο ταξίδι σας μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε άβολα για τη διάρκεια - εκτός από την αύξηση του κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου του δέρματος στο μέλλον.

Ο ήλιος είναι πολύ δυνατός στο Μεξικό, οπότε χρησιμοποιήστε αντηλιακό σε οποιοδήποτε εκτεθειμένο δέρμα, ακόμα κι αν δεν είστε στην παραλία. Θυμηθείτε, μπορείτε να πάρετε ένα ηλιακό έγκαυμα, ακόμη και σε μια ημέρα νεφώσεις.

6) Φροντίστε για τις απάτες

Στις παραθαλάσσιες περιοχές μπορείτε να απευθυνθείτε με προσφορές για παρουσίαση χρονομεριστικής μίσθωσης. Ορισμένα από αυτά είναι νόμιμα και άλλα δεν είναι.

Αν δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά για μια χρονομεριστική μίσθωση, παραλείψτε το δωρεάν γεύμα ή την εκδρομή που προσφέρεται μαζί με μια παρουσίαση χρονομεριστικής μίσθωσης . Το freebie δεν αξίζει τον κόπο και την ενόχληση να ασχολείται με την τακτική πωλήσεων υψηλής πίεσης.

7) Κρατήστε ένα ανοιχτό μυαλό και πηγαίνετε με τη ροή

Μια από τις χαρές που ταξιδεύουν σε μια διαφορετική χώρα είναι να δούμε πώς τα πράγματα γίνονται διαφορετικά - σε ορισμένες περιπτώσεις αυτά μπορεί να φαίνονται θετικά και σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να σας οδηγήσουν στον τοίχο. Το σημαντικό είναι να το θεωρήσετε ως εμπειρία μάθησης. Απολαύστε τον εαυτό σας και απολαύστε έναν καλό χρόνο.