Κυριακή A'Fair στο Scottsdale, Αριζόνα

Κάθε Ιανουάριο έως Απρίλιο το Κέντρο Σκηνοθεσίας της Scottsdale χορηγεί ένα μίνι φεστιβάλ στο πάρκο Civic Center του Scottsdale για συγκεκριμένα απογεύματα της Κυριακής. Μπορείτε να ακούσετε συναυλίες που παρουσιάζονται από ντόπιους μουσικούς, να ψωνίσετε σε περίπτερα πωλητών, να φάτε και να πίνετε και να περιηγηθείτε στο μουσείο. Οι συναυλίες καλύπτουν μια ποικιλία μορφών - τζαζ, μπλουζ, σάλσα, χώρα, ροκ και ρολ, ποπ και πολλά άλλα.

Πότε είναι η Κυριακή A'Fair;

Οι ημερομηνίες της Κυριακής για το 2017 είναι:
15 Ιανουαρίου, 22, 29
12 Φεβρουαρίου, 19, 26 Φεβρουαρίου
5 Μαρτίου 19, 26 Μαρτίου
2 Απριλίου

Οι συναυλίες ξεκινούν το μεσημέρι. Η εκδήλωση λήγει στις 4 μ.μ.

Χαρακτηριστικά της Κυριακής A'Fair 2017

Που είναι?

Scottsdale Civic Center Park, ακριβώς δίπλα στο κέντρο της Scottsdale για τις τέχνες ερμηνείας. Εδώ είναι ένας χάρτης με τη διεύθυνση και τις οδηγίες. Το πλησιέστερο γκαράζ για την εκδήλωση είναι αυτό ακριβώς βόρεια της 2ης οδού στο Wells Fargo. Πάρκο στη βόρεια πλευρά της παρτίδας και περπατήστε απέναντι από το δρόμο στο πάρκο Civic Center ανάμεσα στα δύο εστιατόρια Pepin και AZ88. Είσαι εκεί. Εάν η παρτίδα είναι γεμάτη (συνήθως δεν είναι τα απογεύματα της Κυριακής), μπορείτε επίσης να παρκάρετε στη δημοτική βιβλιοθήκη Scottsdale Public Drinkwater.

Το Scottsdale Downtown Trolley θα σας μεταφέρει και σε αυτήν την τοποθεσία, ακριβώς απέναντι από το δρόμο. Βγείτε στη Brown Avenue. Είναι ελεύθερη να οδηγήσετε!

Πόσο κοστίζει η είσοδος;

Τίποτα. Η είσοδος είναι δωρεάν. Ο δημόσιος χώρος στάθμευσης στο Scottsdale είναι επίσης δωρεάν.

Τι άλλο συμβαίνει;

Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Scottsdale είναι ανοιχτό και ελεύθερο από το μεσημέρι στις 5 μ.μ. την Κυριακή A'Fair ημέρες.

Στις 1:30 μ.μ. κάθε προγραμματισμένη ημέρα της Κυριακής A'Fair μπορείτε να πάρετε μια ελεύθερη περιήγηση υπό την καθοδήγηση του μουσείου. Στις 3 μ.μ. μπορείτε να πάρετε μια ελεύθερη ξενάγηση με οδηγό για τα γλυπτά στο πάρκο.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Φέρτε αναδιπλούμενες καρέκλες ή μια κουβέρτα για το γκαζόν μπροστά από το ανυψωμένο στάδιο συναυλιών. Υπάρχουν μερικά πικ-νικ τραπέζια στην περίμετρο της περιοχής θεατών, και συνήθως λαμβάνονται νωρίς. Φυσικά, μπορείτε να σταθείτε ή να καθίσετε στο γρασίδι.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε ποιος θα εμφανίζεται σε κάθε ημέρα της Κυριακής A'Fair, επισκεφθείτε το διαδικτυακό κέντρο Scottsdale για τις Τέχνες.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.