Παράκτια Θέρετρα της Ουρουγουάης

Gold Coast και την Ουρουγουανική Ριβιέρα

Από αυτόν τον οδικό χάρτη της Ουρουγουάης φαίνεται ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μοντεβιδέο, την πρωτεύουσα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, οι ουραιγουανοί και καταλαβαίνω τουρίστες συρρέουν στις παραλίες. Έχουν τις επιλογές ποταμών ή ωκεανών, καθώς η Ουρουγουάη απολαμβάνει μακρά ακτογραμμή από τα Ατλαντικά σύνορα με τη Βραζιλία, μέχρι το στόμα του Ρίο ντε λα Πλάτα και μέχρι τον ποταμό μέχρι τα σύνορα της Αργεντινής.

Είμαι πάντα διασκεδασμένος ότι το τέντωμα πλησιέστερο του Μοντεβιδέο κατά μήκος του ποταμού που τελικά σημαίνει ποτάμι αργύρου ονομάζεται Gold Coast.

Υπάρχουν και άλλες ακτές κατά μήκος του μεγάλου ποταμού που προσελκύουν επισκέπτες, αλλά ίσως οι πιο διάσημες είναι οι παραλίες στις ακτές του Ατλαντικού, που ονομάζονται Ουρουγουανική Ριβιέρα.

Η περιοχή κατά μήκος των ακτών του Maldonado και ανατολικά του Μοντεβιδέο στα όρια της Βραζιλίας περιέχει πολυάριθμα θέρετρα, όπως η πόλη Maldonado. Χτισμένο το 1755 ως προπαρασκευαστικό φυλάκιο, η πόλη έχει εξελιχθεί ως θέρετρο ως μια λιγότερο δαπανηρή εναλλακτική λύση από το πιο γνωστό θέρετρο: τη μικροσκοπική χερσόνησο της Punta del Este, που απολαμβάνει και την πλευρά του ποταμού και την πλευρά του Ατλαντικού.

Το Punta del Este είναι κομψό. Τα ακριβά ξενοδοχειακά συγκροτήματα, τα ακίνητα και τα πολυτελή εστιατόρια προσελκύουν όσους μπορούν να τους πληρώσουν, ωστόσο υπάρχει ένας ορισμένος αριθμός καταλυμάτων για τον πιο οικονομικό ταξιδιώτη.

Από την πλευρά του ποταμού, η παραλία της Rambla Artigas εκτείνεται στο λιμάνι της Punta del Este, στη συνέχεια γύρω και έξω και γύρω από τη χερσόνησο για να συναντήσετε τον Ατλαντικό στην Playa de los Ingleses Playa el Emir και το Playa Brava όπου το νερό είναι πιο άγριο.

Δείτε την ευρεία λευκή παραλία σε αυτή τη φωτογραφία. Το Mansa σημαίνει ομορφιά και αυτή η παραλία είναι ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Το beach hopping είναι μια παράδοση και οι άνθρωποι ακολουθούν τη δράση. Οι περισσότερες από τις παραλίες έχουν μικρά εστιατόρια που ονομάζονται paradores με υπηρεσία παραλίας, ώστε να μπορείτε να πικνίκ στην παραλία χωρίς την κόπο να μεταφέρετε φαγητό μαζί.

Το Piriápolis είναι ένα κόσμημα μιας παραλίας. Το θέρετρο, που ονομάζεται για τον κατασκευαστή του Francisco Piria, περιστρέφεται γύρω από την προκυμαία που ονομάζεται Rambla de los Argentinos, που ονομάστηκε για το πελατολόγιο Sr. Piria catering. Δημιούργησε το Hotel Argentino και ένα σπίτι που αναφέρεται ως το Castillo de Piria ή το Κάστρο της Piria, αλλά εφιστώντας την προσοχή από οποιοδήποτε σημείο είναι η πόλη είναι το Cerro Pan de Azucar .. Μπορείτε να ανεβείτε στην κορυφή της κορυφής της Ουρουγουάης το τρίτο υψηλότερο σημείο εάν μπορείτε απομακρύνετε τον εαυτό σας από την υπέροχη παραλία.

Βόρεια της Punta del Este μέσω της Rocha μέχρι τα σύνορα της Βραζιλίας, μίλια αμμώδεις παραλίες με αμμόλοφους και υπέροχα τοπία που βρίσκονται σε επαφή με την παραλία. Στο Rocha και La Paloma δεν θα βρείτε τα σούπερ ακριβά θέρετρα της Punta del Este, αλλά θα βρείτε ιστορία, υπέροχες παραλίες και ένα πιο χαλαρό ύφος.

Δεν έχει σημασία ποια παραλία των πολλών κατά μήκος των ακτών της Ουρουγουάης που θα επιλέξετε, θα βρείτε φιλόξενους ανθρώπους και μια υπέροχη διακοπές. Ελέγξτε πτήσεις από την περιοχή σας. Από αυτή τη σελίδα, μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και ειδικές προσφορές.

Buen viaje!