Χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο Μόντρεαλ Défilé de Noël 2017

Το Défilé de Noël του Plaza St. Hubert: Le Défilé des Rêves

Χριστουγεννιάτικη παρέλαση του Μόντρεαλ: Défilé de Noël 2017

Μια εναλλακτική λύση χαμηλού επιπέδου για τη μεγαλύτερη παράταξη των Χριστουγέννων στο Μόντρεαλ είναι η αναμφισβήτητα δεύτερη μεγαλύτερη παραθεριστική παρέλαση του Μόντρεαλ, προορισμός για ψώνια Plaza de Hubert de Noël (που είναι γαλλική για «Χριστουγεννιάτικη παρέλαση»). Ονομάζεται Défilé des rêves, αυτή η συγκεκριμένη παρέλαση των Χριστουγέννων του Μόντρεαλ πραγματοποιείται την 1η Δεκεμβρίου 2017 στις 7 μ.μ.

Περιμένετε έως και 30.000 άτομα που συμμετέχουν. Εδώ είναι ένας χάρτης της διαδρομής παρέλασης.

Το Le Défilé de Noël ονομάζεται Défilé des Rêves

Για τα τελευταία χρόνια το Renamed Défilé des rêves (γαλλική για την "παρέλαση των ονείρων"), η Χριστουγεννιάτικη παρέλαση του Plaza St. Hubert είναι μια γραφική, φιλική προς την οικογένεια πομπή που πραγματοποιήθηκε συνήθως την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου ή την πρώτη Παρασκευή του Δεκεμβρίου, συνήθως προγραμματισμένη μέσα σε μια εβδομάδα από το δημοφιλές παρελθόν της Santa Claus .

Défilé des Rêves 2017: 1η Δεκεμβρίου 2017

Το Défilé des Rêves του Plaza St. Hubert προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 από τις 7 μ.μ., ξεκινώντας από τη γωνία των Bellechasse και St. Hubert. Καταλήγοντας στη γωνία του Jean-Talon και του St. Hubert περίπου στις 8:30 μ.μ., η παρέλαση διαρκεί περίπου 60 με 90 λεπτά για να τρέξει από την Bellechasse στο Jean-Talon. Δείτε ένα χάρτη της διαδρομής παρέλασης.

Το Défilé des Rêves είναι υπέροχο για τα παιδιά

Αποτελούμενος κυρίως από μια σειρά παλαιών πυροσβεστικών αντικειμένων με ξωτικά που σχετίζονται με τα Χριστούγεννα και τύπους νεράιδων που τρέχουν γύρω από τη διασκέδαση των παιδιών, είναι ασφαλές να πούμε ότι αν και τα πλωτά είναι πιο μετριοπαθές από αυτό που είναι τυπικό για την παρέλαση του Santa Claus στο κέντρο της πόλης,

Το Hubble's Défilé des rêves μπορεί, με πολλούς τρόπους, να είναι πιο ενδιαφέρον για τα παιδιά επειδή 1) είναι λιγότερο γεμάτο και ως αποτέλεσμα 2) οι χαρακτήρες των παρελάσεων είναι πιο πιθανό να αλληλεπιδρούν με τα παιδιά (λέξη-κλειδί: αγκαλιές και χειραψίες).

Το Défilé des rêves είναι επίσης λιγότερο από πονοκέφαλο για τους γονείς, αφού ο χώρος στάθμευσης είναι φθηνότερος και πιο εύκολος να βρεθεί στο Plaza St.

Hubert από το κέντρο και, πάλι, το μικρότερο πλήθος κάνει για μια ομαλότερη εμπειρία για όλους. Δεν χρειάζεται καν να φτάσετε εκεί μπροστά από το χρόνο για να εξασφαλίσετε μια αξιοπρεπή θέα.

Εναλλακτικά, οι οικογένειες μπορούν να ταξιδέψουν εκεί με τη δημόσια συγκοινωνία. Η παρέλαση είναι το πολύ δύο λεπτά με τα πόδια Beaubien Metro.

Οποιεσδήποτε άλλες δραστηριότητες συμβαίνουν στην τοποθεσία;

Συνήθως ναι. Εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τα παιδιά είναι γενικά προγραμματισμένες από τις 18:00 έως τις 21:00 στη γωνία του St. Hubert και του Bélanger. Να πάρει την παρέλαση νωρίς και / ή να κολλήσει αργότερα έχει τα προνόμιά της.

Χριστούγεννα στο Μόντρεαλ

Εκτός από τις δημοφιλείς παρελάσεις των εορταστικών περιόδων είναι μια σειρά από άλλα παραδοσιακά γεγονότα στο Μόντρεαλ.

Το Complexe Desjardins φιλοξενεί κατά κανόνα μια ποικιλία από εκδηλώσεις και δραστηριότητες με θέμα τα Χριστούγεννα, και συγκεκριμένα το Santa Claus συναντά-και-χαιρετάει. Απέναντι από την οδό στην πλατεία Place des Arts , υπάρχει μια υπαίθρια αγορά Χριστουγέννων. Και δίπλα στην αγορά είναι η Luminothérapie , μια ετήσια διαδραστική εγκατάσταση που έχει εγκατασταθεί στο Quartier des Spectacles ' Place des Festivals με νέο θέμα κάθε χρόνο.

Διάφορες γειτονιές στο Οροπέδιο δημιουργούν χωριά των Χριστουγέννων και το Παλιό Μόντρεαλ φιλοξενεί επίσης μια υπαίθρια αγορά Χριστουγέννων κοντά στο Παλιό Λιμάνι όπου προγραμματίζονται εβδομαδιαία πυροτεχνήματα .

Το Place Bonaventure φιλοξενεί μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις του Καναδά, το Salon des Métiers d'art . Για ένα πουλί, ματιά στα γεγονότα αυτά και πολλά άλλα, συμβουλευτείτε αυτόν τον οδηγό για τα Χριστούγεννα στο Μόντρεαλ .