Μόντρεαλ Άγιος Βασίλης Παρέλαση 2017

Από όλες τις παρελάσεις του Μόντρεαλ , η Παρέλαση του Μόντρεαλ Santa Claus , γνωστή και ως Défilé du Père Noël, είναι εύκολα η πιο δημοφιλής, προσελκύοντας πάνω από 300.000 ανθρώπους στον κεντρικό πυρήνα της πόλης για μια ματιά στα twentiysomething floats τους ιδιαίτερα αφοσιωμένους συμμετέχοντες. Είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή Χριστουγεννιάτικα γεγονότα του Μόντρεαλ .

Το 2017, το Défilé du Père Noël τρέχει στις 18 Νοεμβρίου 2017. Το πρώτο του debut το 1925, το Montreal Santa Claus Parade είναι στην 67η έκδοση του, έχοντας παραλείψει λίγα χρόνια.

Défilé du Père Noël το 2017: Η 67η έκδοση

Το 2017 Santa Claus Parade πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 από τις 11 π.μ. στη γωνία Fort και Ste. Αικατερίνη, κινούμενη κατά μήκος του Ste. Catherine μέχρι να φτάσει στο St. Urbain. Εδώ είναι ένας χάρτης της παρέλασης του Άγιου Βασίλη.

Défilé du Père Noël το 2017: Πόσο διαρκεί η παρέλαση;

Η παρέλαση του Μόντρεαλ Santa Claus ξεκινά στις 11 π.μ. και διαρκεί περίπου δύο ώρες, αλλά είναι γνωστό ότι τραβούν περισσότερο από αυτό. Ο πρώτος πλωτήρας της παρέλασης συνήθως φτάνει στο τέλος της διαδρομής των παρελάσεων μέχρι τις 12:30 μ.μ.

Γρήγορη συμβουλή: Χτυπάμε τα πλήθη

Προσπαθήστε να φτάσετε εκεί νωρίς για να πάρετε μια καλή θέα, επειδή αυτή η παρέλαση στο κέντρο της πόλης παίρνει τόσο γεμάτη, μπορείτε να ξεχάσετε να κυκλοφορούν στους γύρω δρόμους. Ste. Η Catherine Street, από το Peel στο de Bleury, παίρνει εντελώς συμφορημένη με τη μεσαία παρέλαση, τόσο πολύ ώστε είναι σχεδόν αδύνατο να περπατήσετε στα πεζοδρόμια ή ακόμα και να αφήσετε την περιοχή παρέλασης σε αυτό το κεντρικό τμήμα των αστικών συγκροτημάτων ενώ συμβαίνει.

Σχεδιάστε το μπροστά.

Η σύστασή μου είναι να παραμείνουμε σε ένα σημείο δυτικά της Peel, ώστε να έχουμε εύκολη πρόσβαση και ακόμη πιο εύκολη αναχώρηση. ΑΛΛΑ αν η οικογένειά σας ήταν έτοιμη να συναντήσει το Santa πριν ή μετά την παρέλαση, θα πρέπει απλώς να χαμογελάσει τις μάζες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γίνεται τόσο γεμάτος στο κεντρικό τμήμα της διαδρομής. Εκεί, ο Σάντα συναντά τις οικογένειες μετά την παρέλαση, στο κεντρικό Eaton Center .

Για τους μικρούς μας: Γνωρίστε το Santa μετά την παρέλαση

Φέρτε τους παιδιούς να συναντήσουν τη Σάντα στην ημέρα παρέλασης στο Complexe Desjardins. Ο άνθρωπος της ώρας φθάνει από τις 1 μ.μ. έως τις 1 μ.μ. Μετά την άφιξη του Άη Βασίλη, η εταιρεία Les Animeries με τους χορευτές του École Supérieure de Ballet du Québec θα παρουσιάσει την παράσταση Où est donc passé le père Noël; '

Αυτό το άρθρο Parade του Μόντρεαλ Santa Claus είναι μόνο για ενημερωτικούς / συντακτικούς σκοπούς. Οι εμπειρογνώμονες στοchit-bg.com υποβάλλονται σε μια αυστηρή πολιτική δεοντολογίας και πλήρους αποκάλυψης, έναν ακρογωνιαίο λίθο της αξιοπιστίας του δικτύου.