Ολυμπιακό Πάρκο Πατινάζ 2017-2018

Το παγοδρόμιο του Μόντρεαλ

Από τα καλύτερα παγοδρόμια του Μόντρεαλ, το παγοδρόμιο του Ολυμπιακού Πάρκου είναι ίσως ο πιο επιθυμητός προορισμός για οικογένειες, αν και μόνο για τη θέση του στο Ολυμπιακό Χωριό και την εγγύτητά του με σημαντικά αξιοθέατα της πόλης όπως το Βοτανικό Κήπο του Μόντρεαλ , το Insectarium , το Biodome και το Πλανητάριο . Θα μπορούσατε να περάσετε όλη την ημέρα στην περιοχή.

Ή θα μπορούσατε να το καλέσετε απλά ένα απόγευμα και να απολαύσετε το Winter Village του Ολυμπιακού Πάρκου, το οποίο φυσικά περιλαμβάνει πρόσβαση στο παγοδρόμιο κατά τη χειμερινή περίοδο 2017-2018.

Πεζοπορία Περίοδος: Δεκέμβριος έως Μάρτιος

Η εποχή πατινάζ στην ύπαιθρο συνήθως τρέχει στα μέσα Δεκεμβρίου έως τα μέσα Μαρτίου αλλά ποικίλλει κάθε χρόνο, δεδομένου ότι η εποχή εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες. Η σεζόν ανοίγει στις 15 Δεκεμβρίου 2017 και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τον Μάρτιο του 2018, επιτρέποντας τις καιρικές συνθήκες.

Παρόλο που το παγοδρόμιο του Ολυμπιακού Πάρκου είναι εξοπλισμένο με παγοδρόμιο, ένα τεχνητό σύστημα ψύξης που εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία της επιφάνειας του παγοδρόμου παραμένει σε μια περιοχή υποζώνης ακόμη και σε ζεστές μέρες που συνήθως θα οδηγήσουν στην απόψυξη, είναι ακόμα έξυπνη ιδέα να καλέσετε το Ολυμπιακό Πάρκο στο (514) 252-4141 ή 1-877-997-0919 και να ενημερωθείτε για την κατάσταση της επιφάνειας του παγοδρόμου μπροστά από το χρόνο.

Τοποθεσία: Ολυμπιακό Χωριό του Μόντρεαλ

Γειτονιά: Hochelaga-Maisonneuve

Είσοδος *: δωρεάν

Υπηρεσίες: μπάνια, φαγητό, ενοικίαση εξοπλισμού

Τιμές ενοικίασης *: τα παγοπέδιλα είναι $ 8. Το κράνος και τα κλειδιά είναι $ 3 και $ 2 αντίστοιχα. Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Χώρος στάθμευσης: 18 δολάρια την ημέρα (20 δολάρια την ημέρα κατά τη διάρκεια ειδικών εκδηλώσεων στο Ολυμπιακό Στάδιο), στάθμευση στο δρόμο (ισχύουν κανονικές τιμές μετρητών).

Παγοδρόμιο Ολυμπιακού Πάρκου: Χρόνος Ώρας Λειτουργίας

Πέμπτη και Παρασκευή: 4 μ.μ. έως 9 μ.μ.
Σάββατο και Κυριακή: 10 π.μ. έως 9 μ.μ.

Κολύμβηση ολυμπιακού πάρκου: Τοποθεσία

Το τμήμα 100 του Esplanade του Ολυμπιακού Πάρκου βρίσκεται στη βορειοανατολική γωνία της λεωφόρου Pie-IX και της λεωφόρου Pierre-de Coubertin
Να φτάσετε: μετρό Pie-IX
ΧΑΡΤΗΣ

Περισσότερες πληροφορίες

Ιστοσελίδα Ολυμπιακού Πάρκου του Μόντρεαλ
(514) 252-4141 ή 1-877-997-0919

* Σημειώστε ότι οι ώρες λειτουργίας, τα έξοδα εισόδου και ενοικίασης υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.