Μουντρεάλ φάντασμα Περπάτημα και φάντασμα Hunts: 2017 Εποχή του Fantômes du Vieux-Μόντρεαλ

Βρείτε Φαντάσματα και Ghouls στο Παλιό Μόντρεαλ

Μουντρεάλ φάντασμα Περπάτημα και φάντασμα Hunts: 2017 εποχή

Πηγαίνετε σε μια διαδρομή φαντασμάτων του Μόντρεαλ από τον Ιούνιο μέχρι τον Οκτώβριο και ποτέ δεν θα δείτε τους δρόμους και τα ορόσημα του παλιού Μόντρεαλ με τον ίδιο τρόπο.

Από τα στέκια του Pierre du Calvet στα φαντάσματα του Auberge St. Gabriel , προετοιμαστείτε να περπατήσετε στους δρόμους του Παλαιού Μόντρεαλ, καθώς ένας αφηγητής αποκαλύπτει τη σκοτεινότερη πλευρά της τοπικής ιστορίας, ενώ διερευνώνται οι στοιχειωμένες τοποθεσίες, με εκπληκτικές εμφανίσεις από τα ίδια τα φαντάσματα.

Το φεστιβάλ του Μόντρεαλ περπατά το 2017 στις Παρασκευές, τις Κυριακές και τις Τρίτες από τις 13 Μαΐου έως την 1η Ιουλίου 2017. Τετάρτες και Πέμπτες από τις 4 Ιουλίου έως την 1η Σεπτεμβρίου 2017. και τα Σάββατα από τις 2 Σεπτεμβρίου έως τις 21 Οκτωβρίου 2017.

Απόκριες βόλτες φάντασμα και κυνήγι φάντασμα

Ειδικοί περίπατοι φαντασμάτων έκδοσης και φαντασμαγορές προσφέρονται κάθε Οκτώβριο. Επιλέξτε ένα από τα δύο φορμά:

Montreal Ghost Walk & Dark Encounters: με επικεφαλής τον αφηγητή, οι συμμετέχοντες φτάνουν να συναντήσουν δύο φαντάσματα πίσω από τους θρύλους. Το Montreal Walk Halloween φαντασμάτων και οι σκοτεινές συναντήσεις τρέχουν στις 29 Οκτωβρίου, 30 Οκτωβρίου και 31 Οκτωβρίου 2017.

Montreal Halloween Ghost Hunts: Οι συμμετέχοντες κυνηγούν το ghouls site από το site που στη συνέχεια μοιράζονται την ιστορία του θανάτου τους προσωπικά. Απόκριες κυνήγι φαντασμάτων για τη σεζόν 2017 είναι 26 Οκτωβρίου, 27 Οκτωβρίου και 28 Οκτωβρίου 2017.

Μήκος περιπάτου: 90 λεπτά. Οι εκδρομές και τα κυνήματα ξεκινούν στις 8:30 μ.μ.

Γλώσσα: εκδρομές που προσφέρονται στα αγγλικά και τα γαλλικά.

Είναι οι περιπάτους κατάλληλοι για παιδιά; : οι περιηγητές περιηγήσεων προτείνουν τις εκδρομές και τα κυνήγι για ηλικίες 12 ετών και άνω.

Μήπως οι περιηγήσεις Ghost Montreal φιλοξενούν ιδιωτικές ομάδες; : Ναί. Οι ιδιωτικές ομάδες φιλοξενούνται κατά τη διάρκεια της σεζόν καθώς και εκτός εποχής καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, με την ευκολία της ομάδας.

Περίπτερο εισιτηρίων / αναχώρηση Τοποθεσία: ο θάλαμος εισιτηρίων βρίσκεται στο 360 St-François-Xavier, μεταξύ St.

Paul West και de la Commune. Τα εισιτήρια πρέπει είτε να δεσμεύονται εκ των προτέρων online είτε να δεσμεύονται προσωπικά μία ώρα έως 15 λεπτά πριν από την έναρξη μιας περιοδείας. Μόλις ανακτηθούν τα εισιτήρια (μεταξύ 7:30 μ.μ., θα γίνει αποκάλυψη του σημείου ανανέωσης.) Σημειώστε ότι δεν υπάρχουν μπάνια στο περίπτερο εισιτηρίων.

Κόστος: $ 23.50 ενήλικες, $ 19.50 φοιτητές με ταυτότητα, $ 15 νεολαίες ηλικίας 12 έως 17 ετών.
Αποκριάτικα κοσμήματα : $ 25 ενήλικες, $ 21 φοιτητές με ταυτότητα, $ 16 νεολαίες ηλικίας 12 έως 17 ετών.
Πάρτε το: Place d'Armes του μετρό
Περισσότερες πληροφορίες : κλήση (514) 844-4021 ή 1-800-363-4021. Απαιτείται κράτηση.
Ιστοσελίδα Fantones Montreal Ghosts

Σημειώστε ότι οι ώρες, οι ημερομηνίες, τα τέλη εισόδου και τα σημεία συνάντησης υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Αυτό το προφίλ έχει μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα. Οποιεσδήποτε απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το προφίλ είναι ανεξάρτητες, δηλ. Απαλλαγμένες από δημόσιες σχέσεις και μεροληψία προώθησης, και χρησιμεύουν για να κατευθύνουν τους αναγνώστες όσο πιο ειλικρινείς και όσο το δυνατόν πιο εξυπηρετικοί. Σημειώστε ότι το Les Fantômes du Vieux-Montréal δεν χρεώθηκε με τέλη και δεν συμπεριελήφθη καμία άλλη επιχείρηση στην TripSavvy.com χρεώνεται τέλος για την ένταξή του στο δίκτυο. Να αποτύχει να αποκαλύψει εμφανώς ότι μια επιχείρηση προσέφερε δωρεάν προϊόν / υπηρεσία για λόγους αναθεώρησης και δεν καταφέρει να αποκαλύψει ότι μια επιχείρηση που πληρώνεται ή / και ανταλλάσσεται ευνοεί να εμφανίζεται σε μια ιστοσελίδα, blog ή άλλο μέσο είναι παραβιάσεις δημόσιας εμπιστοσύνης που δεν είναι ανεκτό στην τοποθεσία .com. Οι εμπειρογνώμονες της ΕΕ υπόκεινται σε αυστηρή πολιτική δεοντολογίας και πλήρους δημοσιοποίησης, έναν ακρογωνιαίο λίθο της αξιοπιστίας του δικτύου.