Οδηγός βοτανικών κήπων του Μόντρεαλ: Γενικές πληροφορίες

Μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν επισκεφθείτε τους Βοτανικούς Κήπους του Μόντρεαλ

Βοτανικοί κήποι του Μόντρεαλ: Ένας οδηγός

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι κήποι είναι ένα χτύπημα με τους τουρίστες. Προσελκύοντας πάνω από 700.000 έως 900.000 άτομα ετησίως, η ειρωνεία είναι ότι οι κάτοικοι ξεχνούν μερικές φορές ότι ο Βοτανικός Κήπος του Μόντρεαλ, ένας από τους μεγαλύτερους στο είδος του στον κόσμο, βρίσκεται στο δικό του κατώφλι.

Το Jardin Botanique de Montréal διαθέτει μερικά από τα πιο όμορφα αξιοθέατα της πόλης. Ένα καταφύγιο με σχεδόν 200 διαφορετικά είδη πουλιών, μια οικογένεια αλεπούς και 22.000 είδη φυτών, λουλουδιών και δέντρων, ο Βοτανικός Κήπος του Μόντρεαλ είναι κάτι περισσότερο από καλοκαιρινός τουριστικός προορισμός, είναι ένα καταφύγιο για τους ντόπιους που χρειάζονται ένα διάλειμμα από την ζωή της πόλης, στρογγυλή έλξη που περιλαμβάνει μερικά από τα πιο δημοφιλή ετήσια γεγονότα του Μόντρεαλ, όπως τα Butterflies Go Free και οι Κήποι του Φωτός .

Οι κήποι μοιράζονται επίσης χώρο με το Μόντρεαλ Insectarium , ένα φιλικό προς την οικογένεια μουσείο γεμάτο ζωντανά σκαραβατικά, tarantulas, σκορπιούς καθώς και χιλιάδες διαφορετικά αρθρόποδα.

Βοτανικός κήπος του Μόντρεαλ Προβολή φωτογραφίας

Αναμφισβήτητα η πιο όμορφη τοποθεσία στην πόλη, τα δέκα θερμοκήπια εσωτερικού χώρου του Βοτανικού Κήπου του Μόντρεαλ είναι ανοιχτά όλο το χρόνο. Εν τω μεταξύ, την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο διαθέτουν πολλά υπαίθρια θεματικά κήπους, όπως:

Δείτε φωτογραφίες του βοτανικού κήπου του Μόντρεαλ .

Βοτανικοί κήποι του Μόντρεαλ: Ώρες λειτουργίας

Νοέμβριος έως μεσαία Μαΐου: 9 π.μ. έως 5 μ.μ., Τρίτη έως Κυριακή
Μέσα Μαΐου μέχρι την Ημέρα Εργασίας: 9 π.μ. έως 6 μ.μ., κάθε μέρα
Μετά την Ημέρα Εργασίας μέχρι τις 31 Οκτωβρίου: 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ., κάθε μέρα
Κλείσιμο 25 Δεκεμβρίου και 26 Δεκεμβρίου.
Ανοιχτή Πρωτοχρονιά, Μεγάλη Παρασκευή και Δευτέρα του Πάσχα.

Βοτανικοί κήποι του Μόντρεαλ: Τέλη εισόδου 5 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2017 *

$ 20.25 ενηλίκων ($ 15.75 για τους κατοίκους του Κεμπέκ)? $ 18.50 ανώτερο ($ 14.75 για τους κατοίκους του Κεμπέκ)? $ 14.75 φοιτητής με ταυτότητα ($ 12 για τους κατοίκους του Κεμπέκ)? $ 10.25 νεολαίες ηλικίας 5 έως 17 ($ 8 για τους κατοίκους του Κεμπέκ)? δωρεάν για παιδιά κάτω των 5 ετών, οικογενειακό επιτόκιο 56 δολαρίων (2 ενήλικες, 2 νέοι) (44,25 δολάρια για τους κατοίκους του Κεμπέκ).

Εξοικονομήστε χρήματα και καταβάλλετε λιγότερα εισιτήρια με την κάρτα Accès Montréal .
Η είσοδος στο Βοτανικό Κήπο του Μόντρεαλ παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο Μόντρεαλ Insectarium .
Λάβετε λεπτομέρειες σχετικά με άλλες επιλογές τιμολόγησης και τις τιμές ομάδας.

Βοτανικός κήπος του Μόντρεαλ: Τέλη στάθμευσης

Χώρος στάθμευσης είναι $ 12 για την ημέρα, λιγότερο για μισές μέρες και βράδια.

Για τους επισκέπτες που επιθυμούν να εξοικονομήσουν χρήματα για το πάρκινγκ, δοκιμάστε να βρείτε ένα σημείο στάθμευσης δωρεάν γειτονιάς ακριβώς βόρεια των Βοτανικών Κήπων, κοντά στην είσοδο Treehouse / arboretum στο Rosemont, ανάμεσα στο Pie-IX και το Viau , όπως στην 29η Λεωφόρο. Είναι πιο μακριά από το πάρκινγκ στα καθορισμένα τμήματα αν και: παράγοντας σε 10 - 15 λεπτά με τα πόδια για να φτάσετε στους κύριους κήπους.

Βοτανικοί κήποι του Μόντρεαλ: Να πάρει εκεί

Για να φτάσετε στους κήπους που χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, κατεβείτε στο Pie-IX Metro στην πράσινη γραμμή. Το Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι απλό μετά την έξοδο από το σταθμό του μετρό Pie-IX. Περπατήστε σε ανηφόρα στην λεωφόρο Pie-IX πέρα ​​από το στάδιο μέχρι να φτάσετε στη γωνία του Sherbrooke. Οι πύλες του κήπου πρέπει να είναι ορατές απέναντι από το δρόμο. Εδώ είναι ένας χάρτης της περιοχής. Για οδηγίες με αυτοκίνητο, καλέστε (514) 872-1400 για περισσότερες πληροφορίες.

Βοτανικοί κήποι του Μόντρεαλ: Τρόφιμα και εγκαταστάσεις

Υπάρχει χώρος για πικνίκ που σερβίρει ελαφριά γεύματα και σνακ κοντά στο Insectarium. Είναι δίπλα στο Ιαπωνικό Περίπτερο του Βοτανικού Κήπου του Μόντρεαλ. Οι επισκέπτες που φέρνουν το δικό τους γεύμα μπορούν να φάνε εκεί, καθώς και στο σνακ μπαρ του Μόντρεαλ Βοτανικού Κήπου, αλλά όχι αλλού στο χώρο.

Βοτανικοί Κήποι του Μόντρεαλ: Διεύθυνση

4101 Sherbrooke East, γωνιά της Pie-IX.


ΧΑΡΤΗΣ

Βοτανικοί κήποι του Μόντρεαλ: Περισσότερες πληροφορίες

Καλέστε (514) 872-1400 για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλευτείτε τον επίσημο ιστότοπο.

Οποιαδήποτε κοντινά αξιοθέατα;

Ο Βοτανικός Κήπος του Μόντρεαλ είναι ένας τρόπος να απομακρυνθεί από τον πυρήνα του κέντρου της πόλης, αλλά βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη συντριβή των δημοφιλών αξιοθέατων που μπορούν να κρατήσουν τους τουρίστες και τους κατοίκους απασχολημένους όλη την ημέρα. Μοιράζοντας χώρο με το Montreal Insectarium , οι κήποι είναι μια σύντομη βόλτα από το Ολυμπιακό Πάρκο , τα πέντε οικοσυστήματα του Μόντρεαλ Biodome - το τροπικό δάσος που ελέγχεται από το κλίμα στο νεκρό του χειμώνα - και το Πλανητάριο .

Καταλύματα Κοντά στο Βοτανικό Κήπο του Μόντρεαλ

Αν και ο Βοτανικός Κήπος του Μόντρεαλ είναι ένα σημαντικό αξιοθέατο της πόλης, δεν βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία. Τα καταλύματα επιλογής ξενοδοχείων βρίσκονται πιο κοντά στο κέντρο όπως τα κορυφαία boutique ξενοδοχεία του Μόντρεαλ ή στο Old Montreal .

* Οι κάτοχοι κάρτας Accès Montréal επωφελούνται από τις εκπτώσεις για τα τέλη εισόδου.
** Μάθετε πώς να αποκτήσετε μια κάρτα Accès Montréal .

Σημειώστε ότι τα τέλη εισόδου, τα ποσοστά στάθμευσης και τις ώρες λειτουργίας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.