Μόντρεαλ Εργασία: Αγγλικές θέσεις εργασίας στο Μόντρεαλ

Μόντρεαλ συμβουλές αναζήτησης συμβουλών και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τους Αγγλικούς ομιλητές

Οι αγγλόφωνες εργασίες στο Μόντρεαλ δεν είναι ακριβώς μια δεκάρα δώδεκα. Ψάχνετε για θέσεις εργασίας στο Μόντρεαλ, αλλά δεν μπορείτε να μιλήσετε με γαλλικά και με απώλειες για να αρχίσετε να βρίσκετε εργασία;

Ίσως είστε ήδη άπταιστα δίγλωσσοι, αλλά για οποιονδήποτε λόγο, επιθυμείτε πρόσβαση στις υπηρεσίες απασχόλησης στα αγγλικά. Οι ακόλουθοι οργανισμοί τοποθέτησης θέσεων εργασίας, κοινοτικές οργανώσεις και υπηρεσίες συμβουλευτικής σταδιοδρομίας θα πρέπει να βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη κάθε αγγλικού ομιλητή όταν αναζητούν αμειβόμενη απασχόληση στο Μόντρεαλ.

Προστέθηκαν στη λίστα είναι επίσης στρατηγικές απασχόλησης για να βοηθήσουν τους ομιλητές της Αγγλικής γλώσσας που εξακολουθούν να δουλεύουν τα γαλλικά τους στο παρελθόν. Όποιος σας είπε ότι πρέπει να μιλάτε γαλλικά για να εργαστείτε στο Μόντρεαλ δεν ήταν ψέματα. Η αγορά αγγλικών θέσεων εργασίας στο Μόντρεαλ είναι πολύ μικρή.

ΝΑΙ Μόντρεαλ

Υπηρεσίες απασχόλησης για νέους ΝΑΙ Το Μόντρεαλ είναι μια αναζήτηση εργασίας για τους αγγλόφωνους κατοίκους του Μόντρεαλ ηλικίας 18 έως 35 ετών. Προσφέροντας οτιδήποτε, από τη συμβουλευτική σταδιοδρομίας μέχρι τις υπηρεσίες τοποθέτησης έως την πρακτική άσκηση οδηγεί στον προσανατολισμό και την υποστήριξη της αυτοαπασχόλησης, ΝΑΙ Το Μόντρεαλ βαθμολογείται ψηλά σε όλα τα μέτωπα της απασχόλησης. Οι υπηρεσίες είναι δωρεάν. Στην περίπτωση των εργαστηρίων ή των τάξεων, τα τέλη είναι πολύ προσιτά.

Agence Ometz

Η υπηρεσία Agence Ometz Employment Services (πρώην Εβραϊκές Υπηρεσίες Απασχόλησης) προσφέρει επίσης προγράμματα αξιολόγησης δεξιοτήτων, εξειδικευμένες υπηρεσίες για άτομα ηλικίας 45 ετών και άνω, καθώς και για νέους, που προσφέρουν παρόμοια προγράμματα με το ΝΑΙ του Μόντρεαλ αλλά είναι προσιτά σε όλες τις ηλικίες καθώς και για τους μη Εβραίους αναζητούντες εργασία. μετανάστες, προγράμματα για τις πνευματικά και σωματικά προκλητικές, υπηρεσίες διαχείρισης σταδιοδρομίας, εκδηλώσεις δικτύωσης και άλλα.

Αλλά μια γρήγορη προειδοποίηση. Είχα μερικούς αναγνώστες να έρθουν σε επαφή μαζί μου υποστηρίζοντας ότι ο Ometz αρνήθηκε να τους βοηθήσει επειδή δεν ήταν Εβραίοι. Δεν έχω κανένα μέσο να επιβεβαιώσω εάν οι ισχυρισμοί αυτοί είναι αληθινοί ή ψευδείς.

Εγώ προσωπικά ανακάλυψα για τον Ometz πριν από πολλά χρόνια μέσω ενός φίλου του οποίου ο μη Εβραϊκός αδελφός είχε βοήθεια από την ομάδα στην αναζήτηση εργασίας του.

Μετά από περαιτέρω έρευνα, η δήλωση αποστολής της Ometz αναφέρει: «Ometz είναι ένας οργανισμός ανθρώπινων υπηρεσιών που προσφέρει υπηρεσίες απασχόλησης, μετανάστευσης, σχολείου και κοινωνικών υπηρεσιών για να βοηθήσει τους ανθρώπους να εκπληρώσουν τις δυνατότητές τους και να εξασφαλίσουν την ανάπτυξη και τη ζωτικότητα της κοινότητας του Μόντρεαλ». δεν περιορίζονται μόνο σε μέλη της εβραϊκής πίστης, αλλά είναι ανοιχτά σε όλους τους Montrealers που χρειάζονται βοήθεια για την εξεύρεση εργασίας, υπηρεσίες που παρέχονται σε συνεργασία με την Emploi-Québec που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους.

Έξτρα εργασία ταινίας

Εδώ είναι ένας ενδιαφέροντος τρόπος για να κάνετε μερικά επιπλέον δολάρια. Η τέλεια διγλωσσία δεν είναι συνήθως απαίτηση για τους μη-γλωσσικούς ρόλους. Όλα τα σχήματα, τα μεγέθη, οι ηλικίες, τα φύλα και τα εθνοτικά υπόβαθρα είναι απαραίτητα. Επικοινωνήστε με τα κορυφαία κινηματογραφικά γραφεία του Μόντρεαλ για να ρυθμίσετε το αρχείο σας.

Ψάξτε για εταιρείες με περισσότερους αγγλικούς πελάτες

Στις μέρες του πανεπιστημίου μου, οι περισσότεροι από τους αγγλόφωνους φίλους μου μιλούσαν τελικά κάνοντας τηλεφωνικό κέντρο ή εργασία εισαγωγής δεδομένων για εταιρείες με αμερικανούς πελάτες. Ήταν σαν μια ιεροτελεστία διέλευσης.

Στο τεχνικό ή και εκτελεστικό τέλος των πραγμάτων, γνωρίζω επίσης ένα δίκαιο ποσοστό των μη γαλλικών ομιλητών που εργάζονται στον τομέα της αεροδιαστημικής, των τυχερών παιχνιδιών ή της τεχνολογίας της Silicon Valley με γραφεία στο Μόντρεαλ.

Η Ubisoft, η Autodesk, η CAE και η Bombardier έρχονται στο μυαλό.

Και οι φοιτητές που έχουν εγγραφεί στα αγγλικά πανεπιστήμια και τα CEGEPs στο Μόντρεαλ, όπως McGill, Concordia και Dawson μπορεί να θέλουν να εξετάσουν την αναζήτηση εργασίας στην πανεπιστημιούπολη, είτε πρόκειται για φορέα βιβλιοπωλείου είτε για βοηθούς έρευνας. Ξεκινήστε την αναζήτηση εργασίας πριν ξεκινήσει το νέο εξάμηνο για να βρει όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες πριν αρχίσει να κοιτάζει το υπόλοιπο κοπάδι.