Μάθετε να μαγειρεύετε στη Σαρλόττα

Μερικώς λόγω του ανοίγματος στο Uptown του Johnson & Wales College of Culinary Arts και εν μέρει λόγω της ανάπτυξης του Charlotte τα τελευταία 10 χρόνια, η Queen City γίνεται γρήγορα γνωστή ως ένας από τους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς στο Νότο. Ενώ κερδίζετε έναν πλήρη μαγειρικό βαθμό είναι μια επιλογή, δεν χρειάζεται να περάσετε χρόνια για να πάρετε μερικά κόλπα από τους επαγγελματίες. Υπάρχουν πολλές επιλογές για μαθήματα μαγειρικής στο Charlotte, τα περισσότερα από τα οποία οδηγούνται από τοπικούς σεφ ή εκπαιδευτές τροφίμων.

Αν ψάχνετε μόνο για μια γλυκιά θεραπεία, υπάρχουν ακόμη και μαθήματα που εστιάζουν αποκλειστικά σε επιδόρπια!

Δεν χρειάζεστε προηγούμενη εμπειρία ή γνώση για να λάβετε μέρος σε αυτές τις τάξεις, απλώς μια επιθυμία να διασκεδάσετε!

Μαθήματα Μαγειρικής του Harper's Restaurant

Οι εκτελεστικοί σεφ του Harper's Restaurant Group διδάσκουν μαθήματα σε τρεις από τις θέσεις τους, όπως το Upstream, το Mimosa Grill και το Harper's - Carolina Place μία φορά το μήνα το πρωί του Σαββάτου. Οι εκτελεστικοί σεφ του Harper διδάσκουν στους μαθητές τεχνικές και συμβουλές για το μαγείρεμα στο σπίτι κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής επίδειξης, η οποία ακολουθείται από γευστικές δοκιμές και συνταγές για να πάρουν σπίτι. Οι κατηγορίες καλύπτουν μια ποικιλία από κουζίνες και συστατικά, όπως οτιδήποτε από το μαγείρεμα με τα στρείδια, την κονσερβοποίηση και την εύκολη μαγειρική της βράδυ.

Κουζίνα της σεφ του Alyssa

Πραγματοποιήθηκε στο Atherton Market στο South End, μαθήματα μαγειρικής μαγειρικής Chef Alyssa επικεντρώνονται στην από κοινού χρήση και την απόλαυση της τέχνης της μαγειρικής νέων τροφίμων. Οι τάξεις είναι διαθέσιμες για πέντε διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων και οι τάξεις μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 22 άτομα, γι 'αυτό είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια δραστηριότητα οικοδόμησης μιας ομάδας εργασίας ή μια νύχτα για μια κοπέλα.

Οι τάξεις συνήθως πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 6:30 έως τις 9:00. Ο σεφ Alyssa φέρνει την οθόνη προβολής των πινάκων, τους καυστήρες και τα συστατικά.

Roots Farm Φαγητό

Το Roots Farm Food είναι ίσως το πιο γνωστό για το φορτηγό φαγητού που θα δείτε περιαγωγή γύρω από την πόλη, αλλά προσφέρει επίσης μαθήματα μαγειρικής που επικεντρώνονται στη χρήση τοπικών συστατικών.

Οι τάξεις συνήθως πραγματοποιούνται από τις 6:30 έως τις 8:30 μ.μ.

SouthPark Mall

Το Sur la Table του εμπορικού κέντρου SouthPark διαθέτει μαθήματα μαγειρικής για ποικίλα θέματα, όπως ιταλικές μαθήματα, μαθήματα για άτομα που θέλουν να μάθουν τα μυστικά της παέλας, μαθήματα για το πώς να ψήνουν απίστευτα κέικ ή απλά οδηγίες για βασικές δεξιότητες μαγειρικής.

Οι τάξεις επιδόρπιο Lab Cocoa

Σε μια ιδιωτική τάξη μέσα στην κουζίνα του UpCown Bar Cocoa, αυτές οι τάξεις περιλαμβάνουν πάρκινγκ και μια αναμνηστική ποδιά. Οι μαθήματα μαγειρέματος προσφέρονται συνήθως από τις 9 π.μ. έως το μεσημέρι και σε μερικές ημέρες από τις 2 μ.μ. έως τις 5 μ.μ. Η οδηγία καλύπτει σοκολάτα, κακάο ή άλλες γεύσεις επιδόρπιο επιδόρπιο. Φυσικά, το κύριο σημείο κάθε μαθήματος είναι η δειγματοληψία των δημιουργιών της ημέρας!