Καταχώρηση του οχήματός σας στη Βόρεια Καρολίνα

Αν είστε νέος οδηγός στη Βόρεια Καρολίνα, εδώ είναι ένας οδηγός για την καταχώρηση του αυτοκινήτου σας στο κράτος, συμπεριλαμβανομένων των τελών και των απαιτούμενων εγγράφων. Αν ψάχνετε για βοήθεια με την απόκτηση άδειας οδήγησης, επισκεφθείτε τον οδηγό για να αποκτήσετε άδεια οδήγησης της Βόρειας Καρολίνας .

Αφού μετακομίσω στο Charlotte από το out-of-state, πόσο καιρό πρέπει να καταχωρήσω το όχημά μου στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας;

Οι νέοι κάτοικοι της Βόρειας Καρολίνας πρέπει να καταχωρίσουν το όχημά τους όταν λήξει η προηγούμενη καταχώρισή τους (στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για 30 ημέρες) ή όταν γίνεται αποδοχή αμειβόμενης απασχόλησης - όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.

Πού πάω για να καταχωρήσω το όχημά μου στη Βόρεια Καρολίνα;

Η αίτηση για εγγραφή οχημάτων στη Βόρεια Καρολίνα πρέπει να γίνει αυτοπροσώπως σε γραφείο εγγραφής οχήματος και άδεια ανανέωσης πινακίδας κυκλοφορίας.

Πού βρίσκονται τα γραφεία ανανέωσης οχημάτων για την εγγραφή οχημάτων και την πινακίδα κυκλοφορίας;

Ποια έγγραφα χρειάζομαι μαζί μου για να δηλώσω το όχημά μου στη Βόρεια Καρολίνα;

Ποια είναι τα τέλη που σχετίζονται με την ταξινόμηση του οχήματός σας στη Βόρεια Καρολίνα;

Θυμηθείτε ότι τα οχήματα στη Βόρεια Καρολίνα απαιτούν ετήσια επιθεώρηση των εκπομπών.

Ποιες είναι οι ασφαλιστικές απαιτήσεις στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας;

Το κράτος της Βόρειας Καρολίνας απαιτεί απόδειξη ασφάλισης αυτοκινήτων που φέρει τις ελάχιστες απαιτήσεις ασφάλισης αστικής ευθύνης για ένα ιδιωτικό επιβατικό όχημα το οποίο είναι $ 30.000 για σωματικό τραυματισμό για ένα άτομο? $ 60.000 σωματικό τραυματισμό για δύο ή περισσότερα άτομα και ζημιές ιδιοκτησίας $ 25.000. Νόμος της Βόρειας Καρολίνας απαιτεί από κάθε εταιρεία να ειδοποιήσει το DMV όταν ακυρωθεί η κάλυψη.