Στην κριτική: Εστιατόριο Chez Marcel

Μια καλή επιλογή για Brunch Σαββατοκύριακο: Αλλά υπάρχει Περισσότερα ...

Ο Chez Marcel έγινε πρόσφατα ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για το brunch του Σαββατοκύριακου στο Παρίσι. Αν και δεν είναι ιδανικό για πιό αδύναμους προϋπολογισμούς, το χαριτωμένο εστιατόριο σε στιλ Νέας Υόρκης που βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο της Μονμάρτρης προσφέρει ένα νόστιμο και φρέσκο ​​ala carte brunch με φρέσκα εδέσματα, όπως τα αυγά Benedict, French toast ή τηγανίτες καθώς και βρετανικές σπεσιαλιτέ , κουάκερ). Σε αντίθεση με πολλά μαγαζάκια, όλα γίνονται στην τάξη εδώ (δεν υπάρχει κανένας φόβος για τα υπολείμματα της υπηρεσίας δείπνου της Παρασκευής που θα σκουπιστεί / μεταμφιεστεί στη σάλτσα).

Τα επιδόρπια είναι επίσης φημισμένα - Cheesecake και Αγγλικά πουτίγκα με σάλτσα καφεΐνης είναι μεταξύ των εκμεταλλεύσεων.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα

Τοποθεσία και κύρια στοιχεία:

Κοντινά αξιοθέατα και αξιοθέατα:

Η πλήρης κριτική μου: Η ρύθμιση

Προσκάλεσα δύο φίλους να με συναντήσουν για το γεύμα της Κυριακής στο Chez Marcel. Εφόσον οι περισσότεροι Παρίσιοι θεωρούν το βράδυ αργά το απόγευμα, η άφιξή μας στις 11:30 σήμαινε ότι είχαμε ακόμα τη θέση στον εαυτό μας.

Η μεγάλη σανίδα μενού, τα μπουκάλια και τα είδη παντοπωλείου που γεμίζουν τους στερεούς γκρίζους τοίχους και ο πάγκος όπου μπορείτε να καθίσετε για να φάτε ένα φλιτζάνι καφέ ή μια φέτα από cheesecake φαίνονται πολύ πιο κοντά στη Νέα Υόρκη από το Παρίσι. Η τοποθεσία είναι ιδανική στο βιβλίο μου, μακριά από την κίνηση στη γωνία ενός δρόμου που δεν περνάει μέσα από δέντρα και ανθοφόρα φυτά. Δεν είναι σίγουρα κεντρικό, αλλά η ειρήνη αξίζει καλά την παράκαμψη.

Διαβάστε τις σχετικές: Καλύτερες νέες καφετέριες Gourmet στο Παρίσι

Έχοντας κρατήσει μπροστά, προσπαθώ μάταια να βγάλω ένα τραπέζι έξω στη σκιασμένη βεράντα, αφού είναι ηλιόλουστη. Οι φιλικοί σερβιτόροι, ωστόσο, προσπαθούν να βρουν ένα τραπέζι, και εντυπωσιάζομαι από τις προσπάθειες και την ευπρέπεια τους. Καταλήγουμε στο κεντρικό (κοινόχρηστο) τραπέζι μέσα - ευτυχώς όχι πολύ περιορισμένο.

Το Brunch

Brunch στο Chez Marcel είναι a la carte , αλλά μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα παραδοσιακό αλμυρό γλυκό μενού μεταξύ των ειδών. Για τις ελαφρύτερες ορέξεις, οι απλούστερες επιλογές περιλαμβάνουν τις Μπίρχερ μούσλι, τα γλυκά με μαρμελάδα και την κρέμα fraiche, ή τα αυγά και τοστ. Τα πιο δημοφιλή είδη brunch, από αυτά που μπορώ να συλλέξω με κατασκοπεία σε παρακείμενα τραπέζια, είναι ο σολομός με ομελέτα και τα σχοινόπραξ, τα αυγά Benedict και, στη γλυκιά πλευρά, τηγανίτες με βατόμουρα και πραγματικό σιρόπι σφενδάμου, γαλλικό τοστ με σάλτσα καραμέλας και βάφλες .

Διαβάστε Σχετικές: Americana στο Παρίσι - Best Diners και περισσότερα

Ο καφές και ο φρέσκος χυμός πορτοκαλιού είναι εξαιρετικοί - τόσο πολύ ώστε να χάσω στιγμιαία την απεριόριστη πολιτική ανταλλακτικών που είναι κοινή στις θέσεις brunch στις ΗΠΑ.

Το Savory Course: Οι φίλοι μου πηγαίνουν και για τους αυγά Benedict, ενώ επιλέγω ένα χοιρινό κέλυφος: το αυγό σε ένα αγγλικό muffin με καπνιστό σολομό και μια σάλτσα βουτυρώδους. Είναι μια σχεδόν άψογη σύνθεση: το αυγό, όλοι συμφωνούμε, είναι απολύτως θωρακισμένο, αλλά δεν έχει μείνει πολύ καιρό για να κάνει το muffin soggy. Ο σολομός βουτυρώδους είναι νόστιμος.

Το Sweet Course: Μοιραζόμαστε δύο στοίβες από τηγανίτες από βατόμουρο με σιρόπι για να γλυκάνουμε το γλυκό δόντι μας. Ενώ είναι πολύ καλό, δεν είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με αυτό το μάθημα: είναι τσιγκούνη στα βακκίνια (5 ή 6 για μια στοίβα από τρεις τηγανίτες) και πάντα βρήκα τη γεύση φρέσκων τηγανιών όταν τα μούρα ενσωματώνονται στο κτύπημα.

Είναι επίσης λίγο ξηρό, και δεν σερβίρεται με βούτυρο. Αν και καλύτερα από πολλές άλλες παριζιάνικες προσπάθειες σε αυτό το αμερικανικό κλασικό, δεν είναι τίποτα εξαιρετικό.

Διαβάστε τα σχετικά: Καλύτερα κρέπες και κρηπίδες στο Παρίσι

Η υπηρεσία

Όπως αναφέρθηκε, εντυπωσιάστηκα από την φιλική, χαλαρή εξυπηρέτηση εδώ. Ακόμα και όταν τα πράγματα ήταν απασχολημένα το προσωπικό παρέμεινε πολύ ευχάριστο. Ωστόσο, ήμουν λιγότερο ενθουσιασμένος όταν μας ρωτήθηκαν (περίπου μια ώρα και μισή μέσα) και τελείωσε με το brunch μας για να προχωρήσουμε στο πάγκο για να επιτρέψουμε σε ένα άλλο κόμμα να πάρει το τραπέζι μας. Πάντα αγάπησα πώς μπορείτε να καταλάβετε ένα τραπέζι για τρεις ή τέσσερις ώρες στα περισσότερα εστιατόρια του Παρισιού χωρίς να αισθάνεστε έτοιμοι ή ένοχοι για παρατεταμένη διάρκεια. Στην επάνω πλευρά, ο σερβιτόρος μας έδωσε ένα δωρεάν ποτό σε αντάλλαγμα, το οποίο ήταν μια ωραία χειρονομία.