Πού να δειπνήσετε την ημέρα των ευχαριστιών στο Ορλάντο

Είτε βρίσκεστε στο Ορλάντο της Φλόριντα για οικογενειακές διακοπές, επαγγελματική προσπάθεια ή ταξίδι στο σπίτι για να δείτε την οικογένεια για τις διακοπές των Ευχαριστιών, υπάρχουν πολλά μέρη στην περιοχή όπου μπορείτε να πάρετε μια γιορτή των Ευχαριστιών χωρίς να χρειαστεί να μαγειρέψετε.

Από τα πολλά θέρετρα και τα τουριστικά αξιοθέατα όπως το Disney World Resort και το Universal Studios Orlando έως τα κορυφαία εστιατόρια της περιοχής, η περιοχή του Ορλάντο είναι γεμάτη με μεγάλες εγκαταστάσεις για εσάς και την οικογένειά σας να απολαύσετε ένα γεύμα Ευχαριστιών μαζί.

Εστιατόρια που σερβίρουν το δείπνο των ευχαριστιών

Ο ευκολότερος τρόπος για να πάρετε μια παραδοσιακή σερβίρισμα γαλοπούλας, ντύσιμο, πατάτες και πίτα κολοκύθας είναι να επισκεφθείτε ένα από τα εστιατόρια του Ορλάντο εξυπηρετώντας μια ειδική γιορτή των Ευχαριστιών.

Αν ψάχνετε για κάτι λίγο πιο εξελιγμένο, τόσο το Orlando του Emeril, όσο και το Tchoup Chop του Emeril, φιλοξενούν ειδικά γεύματα Ευχαριστιών, με το εστιατόριο Tchoup Chop που διαθέτει γεύμα σταθερής γεύσης τριών πιάτων και το Orlando του Emeril που προσφέρει μια επιλογή από πιάτα εμπνευσμένα από τις διακοπές είναι βέβαιο ότι θα το "ενεργοποιήσετε μια εγκοπή" για σας αυτή την ημέρα των ευχαριστιών. επίσης, να εξετάσει το 301 εστιατόριο για μια άλλη εξαίσια ακόμα ακριβά επιλογή γιορτή διακοπών.

Για κάτι στο πιο μέτριο εύρος τιμών, τόσο η Boston Market όσο και το Mimi's Cafe προσφέρουν αρκετές τοποθεσίες στην περιοχή του Ορλάντο, οι οποίες εξυπηρετούν ειδικά γεύματα Ευχαριστιών, είτε για μεσημεριανό γεύμα είτε για απογείωση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον ιστότοπο κάθε εταιρίας για τις μεμονωμένες ώρες και τη διαθεσιμότητα της κράτησης ή για την προ-παραγγελία της γιορτής των Ευχαριστιών.

Μια περιπέτεια διασκέδασης περιμένει δίπλα σε ένα υπέροχο γεύμα στο Andretti Grill, το οποίο σερβίρει ειδικά τρόφιμα και ποτά ευχαριστιών, καθώς και τα μεγάλα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της ημέρας σε περισσότερες από εκατό τηλεοράσεις στο στολίδι Εσωτερική χαρτοπαικτική λέσχη και παιχνίδια που επισυνάπτεται στο εστιατόριο και κερδίσατε 't θέλουν να χάσετε Ισπανικά Columbia Restaurant παίρνουν την παραδοσιακή γιορτή των διακοπών αν τυχαίνει να είναι κοντά στο Disney World.

Ξενοδοχεία και θέρετρα που σερβίρουν γεύματα ευχαριστιών

Είτε μένετε σε ένα από τα αγαπημένα ξενοδοχεία προορισμού του Ορλάντο είτε απλά θέλετε να περάσετε την Ημέρα των Ευχαριστιών σε ένα από τα ωραιότερα εστιατόρια τους, τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα στο Ορλάντο προσφέρουν πολλά για φαγητό σε αυτές τις γιορτές.

Η Villa de Flora στο Gaylord Palms Resort. Το Norman's και το The Vineyard Grill στο Ritz-Carlton Orlando. το εστιατόριο Beauclaire στο Lakeside Inn στο Όρος Ντόρα. La Hacienda και εστιατόρια του Nicker στο Mission Inn Resort & Club στο Howey-In-The-Hills. Cafe Gauguin στο κέντρο του Rosen. Το Tropicale στο Caribe Royale Orlando. και το Grand Ballroom του Rosen Plaza Hotel προσφέρουν όλες τις επιλογές για δείπνο σε μπουφέ για την Ημέρα των Ευχαριστιών, αλλά φροντίστε να καλέσετε μπροστά για να κάνετε κράτηση για ένα τραπέζι, εάν σκοπεύετε να γευματίσετε με περισσότερη από μια μικρή οικογένεια έξι.

Αν είστε κολλημένοι κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Orland για τις διακοπές, δείτε το εστιατόριο Hemisphere στο ξενοδοχείο Hyatt Regency εκεί για έναν οργανικό και τοπικό μπουφέ με τις ευχαριστίες σε σχετικά χαμηλό κόστος.

Πάρκα ψυχαγωγίας που εξυπηρετούν τις γιορτές των ευχαριστιών

Πολλές οικογένειες κάνουν διακοπές στο Ορλάντο ειδικά για να επισκεφθούν τα πολλά πάρκα προορισμού που κατοικούν στην περιοχή, αλλά ξέρατε ότι τα περισσότερα από τα εστιατόρια μέσα σε αυτά τα θέρετρα παρουσιάζουν ειδικές γιορτές για τις Ευχαριστίες κάθε χρόνο;

Το Walt Disney World Swan και το Dolphin Resort και το Loews Hotels στο Universal Orlando διαθέτουν εξαιρετικά γεύματα Ευχαριστιών στα εστιατόρια του ξενοδοχείου.

Εάν επισκέπτεστε το Disney World, επισκεφθείτε το Garden Grove, τη φρέσκα μεσογειακή αγορά ή το Il Mulino της Νέας Υόρκης Trattoria για ένα πλήρες γεύμα γαλοπούλας στην Τουρκία ή επισκεφθείτε το bluezoo του Todd English για ένα κανονικό πλήρες μενού μαζί με τις ειδικές προσφορές του Chef για ειδικές ευχαριστίες έκπληξη.

Εν τω μεταξύ, στο Loews Hotels στο Universal Orlando, μπορείτε να επισκεφθείτε το Trattoria del Porto για έναν μπουφέ με σαμπάνια με καπνιστό σολομό, βότανο-βασανισμένη γαλοπούλα και έναν σταθμό επιδόρπιο υπογραφής μαζί με ψυχαγωγία συμπεριλαμβανομένου ενός περιπατητή μουσικού, Universal Orlando χαρακτήρες, , ή να επισκεφθείτε την κουζίνα στο Hard Rock Hotel ή το Dining Room Νήσων στο Royal Pacific Resort για μια παρόμοια εμπειρία διακοπών.