Οι Masters: Ένας οδηγός για το καλύτερο γεγονός στο γκολφ

Κάθε φίλος του γκολφ πρέπει να βιώσει το Τουρνουά των Αγώνων του Αυγούστα, της Γεωργίας σε κάποιο σημείο της ζωής τους. Κάθε αθλητικός ανεμιστήρας πρέπει να το δοκιμάσει για αυτό το θέμα. Είναι τόσο ένδοξο που ακόμα και οι γύροι πρακτικής και ο διαγωνισμός Par 3 στο Εθνικό Γκολφ Αλαμπάμα του Αυγούστου προσελκύουν μεγάλα πλήθη. Κύριοι λόγοι για την προσοχή που λαμβάνουν οι Masters είναι η αποκλειστικότητα του γεγονότος και η τιμή των εισιτηρίων για να παρακολουθήσουν τους γύρους του πρώτου μεγάλου τουρνουά στις αρχές Απριλίου.

Ποτέ δεν θα πάρετε ποτέ να παίξετε την πορεία, αλλά το περπάτημα σε μέρη όπως το Amen Corner ή η 18η τρύπα είναι αναμνήσεις που θα έχετε για μια ζωή. Δεν θα μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των διαγωνισμών, επομένως τα γραφικά στο μυαλό σας θα πρέπει να διαρκέσουν και θα το κάνουν. Απολαύστε ένα σάντουιτς τυριού pimento και αθλήστε στο πιο αγνές του.

Εισιτήρια

Μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο πρόβλημα με τη συμμετοχή των Masters παίρνει εισιτήρια. Υπάρχει ένα σύστημα λαχειοφόρων αγορών, αλλά, δυστυχώς, οι πιθανότητές σας για την απόκτηση εισιτηρίων σε οποιονδήποτε από τους τέσσερις γύρους είναι λεπτό. Οι αιτήσεις για το σύστημα λοταρίας πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Masters μέχρι το τέλος του Μαΐου του έτους που προηγείται εκείνου για τον οποίο υποβάλετε αίτηση. (Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό πριν από το πρώτο έτος που υποβάλλετε αίτηση.) Οι αιτούντες θα ενημερωθούν στα μέσα Ιουνίου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το εάν κέρδισαν ή όχι στο λαχείο. Τα εισιτήρια για κάθε γύρο από την Πέμπτη έως την Κυριακή κοστίζουν 100 δολάρια ένα εισιτήριο.

Το καλύτερο της τύχης για εσάς όταν υποβάλλετε αίτηση επειδή θα το χρειαστείτε, δεδομένου του μικρού ποσού των εισιτηρίων που παίρνουν διατεθεί.

Παρακολουθείτε τους γύρους πρακτικής άσκησης ίσως είναι μια καλύτερη επιλογή για εσάς αν είστε απλά στην εμπειρία Augusta National. Αυτά τα εισιτήρια είναι επίσης διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας Masters σε ένα σύστημα λαχειοφόρων αγορών, αλλά πολλά άλλα διατίθενται σε σύγκριση με τους γύρους του τουρνουά.

Ο γύρος πρακτικής της Τετάρτης περιλαμβάνει επίσης το διάσημο διαγωνισμό Par 3, ο οποίος έχει τους παίκτες σε μια χαλαρότερη, πιο ζοφερή νοοτροπία. Οι παίκτες δοκιμάζουν επίσης πράγματα όπως η παράκαμψη του tee τους πυροβόλησε μέσω της λίμνης στην Par 3 16 η τρύπα και οι οπαδοί κάνουν μικρά στοιχήματα για την επιτυχία τους. Οι κανόνες για τις κάμερες είναι επίσης πιο χαλαροί καθώς θα μπουν αργότερα. Τα εισιτήρια για τους γύρους πρακτικής κοστίζουν 65 δολάρια το καθένα και οι αιτήσεις πρέπει να είναι μέχρι το τέλος Ιουνίου του έτους πριν από εκείνο για το οποίο υποβάλλετε αίτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν στα τέλη Ιουλίου.

Εάν αποτύχετε μέσω της ιστοσελίδας Masters και δεν έχετε την τύχη να πάρετε εισιτήρια από έναν πωλητή ή από εταιρικούς συνεργάτες, τότε υπάρχει πάντα η δευτερογενής αγορά. Προφανώς έχετε τις γνωστές επιλογές όπως το Stubhub ή ένα συγκρότημα εισιτηρίων όπως το SeatGeek και το TiqIQ. Τα εισιτήρια είναι υπερβολικά υψηλά με κάθε γύρο τουρνουά να κοστίζει τουλάχιστον 1.300 δολάρια. Οι κύκλοι πρακτικής είναι γενικά φθηνότεροι, αλλά τα εισιτήρια της Τετάρτης πλησιάζουν τις αντίστοιχες τιμές των τουρνουά λόγω της δημοτικότητας του διαγωνισμού Par 3. Θα σας περιμένουμε καθώς πηγαίνετε στον καναπέ για να αναζητήσετε επιπλέον αλλαγές.

Να φτάσετε στο Εθνικό Αουγκούστα

Έχετε μερικές επιλογές αεροδρομίου όταν πρόκειται να φτάσετε στην Αουγκούστα της Γεωργίας. Υπάρχουν απευθείας πτήσεις προς τον Αουγκούστα στο Δέλτα από την Ατλάντα και στους Αμερικανούς Αετού από το Σαρλότ και την Ουάσινγκτον, DC

Δεδομένου ότι οι πτήσεις είναι λίγες και πολύ κοντά, είναι λογικά ακριβές και η διαθεσιμότητα θα είναι μάλλον περιορισμένη. Η πιο πιθανή επιλογή είναι να πετάξετε στην Ατλάντα, η οποία είναι δύο ώρες με το αυτοκίνητο από τον Αύγουστο. Το αεροδρόμιο της Ατλάντα είναι το πιο πολυσύχναστο στην Αμερική, έτσι θα υπάρχουν πολλές πτήσεις για να φτάσετε εκεί από διάφορους προορισμούς των ΗΠΑ. Η Ατλάντα είναι ένας κόμβος για τη Delta, έτσι θα είναι η καλύτερη αεροπορική σας επιλογή για να φτάσετε εκεί. Τα εισιτήρια είναι αρκετά λογικές τιμές αν τα βιβλία αρκετά μακριά εκ των προτέρων.

Μπορείτε επίσης να κοιτάξετε για να πετάξετε στην Κολούμπια (μόλις πάνω από μία ώρα με το αυτοκίνητο στον Αουγκούστα), τη Σαβάννα (δυόμισι ώρες με το αυτοκίνητο από τον Αύγουστο) και το Τσάρλεστον (κάτω από μια ώριμη διαδρομή προς τον Αουγκούστα). Μπορεί να αποφασίσετε να περάσετε μερικές ημέρες στις δύο τελευταίες πόλεις πριν ή μετά το ταξίδι σας στην Αουγκούστα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις διακοπές σας.

Μπορείτε ακόμη να αποφασίσετε να μείνετε στην Κολούμπια και να μετακινηθείτε για τους γύρους σας εξαιτίας της δυσκολίας που αντιμετωπίζει η κατάσταση του ξενοδοχείου. Το καγιάκ (ταξιδιωτικός συσσωρευτής) μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την πτήση για τις ανάγκες σας, καθώς συγκεντρώνει όλες τις επιλογές σας.

Δυστυχώς, η δημόσια συγκοινωνία προς τον Αουγκούστα από οπουδήποτε δεν είναι πραγματικά επιλογή. Το Greyhound προσφέρει υπηρεσία λεωφορείων μερικές πόλεις στη γενική περιοχή, αλλά θα προσθέσετε μερικές ώρες στο ταξίδι λόγω των στάσεων και των layovers. Είναι καλύτερα να οδηγείτε αν μπορείτε.

Που να μείνω

Όπως θα περίμενε κανείς, η εύρεση ξενοδοχείων μέσα και γύρω από τον Αουγκούστα είναι αρκετά σκληρή. Υπάρχουν μόνο μερικά ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης και ένα μάτσο πιο μακριά από το I-20 κοντά στο Augusta National ή off I-520. Τα καλύτερα ξενοδοχεία δεν θα είναι διαθέσιμα ακόμη και ένα χρόνο νωρίτερα λόγω των παικτών, των ταξιδευμάτων τους και των μέσων ενημέρωσης. Είναι μια καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε πόντους εάν μπορείτε να φτάσετε στα δωμάτια πριν από την πώληση. Η καλύτερη επιλογή σας για την εύρεση ξενοδοχείων θα είναι χρησιμοποιώντας το Trip Advisor, καθώς μπορούν να παρέχουν μια συγκεντρωτική αναζήτηση διαθέσιμων ξενοδοχείων, παρέχοντας ταυτόχρονα κριτικές υψηλής ποιότητας από προηγούμενους πελάτες.

Μπορείτε να βρείτε κάποια ξενοδοχεία χαμηλότερης κατηγορίας κοντά στο I-20 αν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε τουλάχιστον 400 δολάρια τη νύχτα και να κάνετε κράτηση πολλών μηνών εκ των προτέρων. Αυτά τα I-520 είναι λιγότερο δαπανηρά, αλλά και λιγότερο βολικά. Μια άλλη επιλογή είναι να παραμείνετε σε μια από τις γύρω πόλεις (Κολούμπια, Ατλάντα, Σαβάννα και Τσάρλεστον - κατά σειρά απόστασης από τον Αουγκούστα) αν τα ξενοδοχεία στην Αουγκούστα έχουν κλείσει όλα. Η Κολομβία βλέπει την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα λόγω της εγγύτητάς της με τον Augusta, έτσι ώστε τα ξενοδοχεία αυτά θα είναι τα πιο ακριβά και θα ξεπουλήσουν και τα πιο γρήγορα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να εξετάσετε την ενοικίαση σπιτιών είτε στην περιοχή κοντά Augusta ή σε μια από τις πόλεις κοντά. Υπάρχουν πολλές επιλογές και οι ιδιοκτήτες κατοικιών θα ψάξουν να κάνουν μερικά δολάρια με τους Masters στην πόλη. Αυτό θα πρέπει να οδηγήσει σε μεγάλη προσφορά στην αγορά και ο ανταγωνισμός των άπειρων πωλητών θα πρέπει να οδηγήσει σε κάποιο πανικό. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα κάποιες καλές προσφορές εκεί έξω για εσάς, οπότε θα πρέπει να ελέγχετε συνεχώς ιστοσελίδες όπως το AirBNB, το VRBO ή το HomeAway.

Στο μάθημα

Υπάρχει αφθονία της διασκέδασης που πρέπει να είχε μόλις το κάνετε στην πορεία, απλά δεν θα μπορείτε να το τεκμηριώσετε. Τα κινητά τηλέφωνα δεν επιτρέπονται ποτέ στο μάθημα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας των Masters και οι κάμερες δεν επιτρέπονται κατά τη διάρκεια των τεσσάρων γύρων του τουρνουά. (Εντούτοις, επιτρέπονται οι γύροι πρακτικής από Δευτέρα έως Τετάρτη.) Δεν επιτρέπεται επίσης να φέρετε τσάντες, ψύκτες, πορτοφόλια, πινακίδες ή ραδιόφωνα. Χάρη επιτρέπονται, αλλά δεν επιτρέπεται να έχουν υποβραχιόνια.

Τώρα που οι περιορισμοί είναι εκτός δρόμου, μπορούμε να επικεντρωθούμε στα ευχάριστα πράγματα. Για αρχάριους το μάθημα είναι πιο όμορφο από ό, τι βλέπετε στην τηλεόραση. Το περπάτημα είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα. Κάθε λεπίδα γρασίδι είναι σε τέλεια μορφή. Ένα από τα καλύτερα μέρη είναι ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα σημείο στην πορεία με την αψίδα σας καρέκλα (ή μια πρόσφατα αγορασμένη καρέκλα Masters) οπουδήποτε πίσω από τα σχοινιά με το όνομά σας ή μια επαγγελματική κάρτα. Μπορείτε να έρθετε και να πάτε όπως σας ευχαριστεί για την ημέρα και το σημείο σας θα είναι εκεί. Ακριβώς σιγουρευτείτε ότι δεν ζητάτε ένα αυτόγραφο, εκτός εάν πρόκειται για την πρακτική σειρά ή την πορεία Par 3 επειδή δεν επιτρέπεται κάτι άλλο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα σας πει να πάτε στο περίπτερο εμπορευμάτων μόλις φτάσετε στο χώρο. Αγοράστε ό, τι χρειάζεστε για την ημέρα και ό, τι θέλετε να πάρετε σπίτι. Το υπέροχο πράγμα είναι ότι έχουν UPS στο χώρο του ξενοδοχείου, ώστε να μπορείτε να στείλετε όλα όσα μόλις αγοράσατε πίσω στο σπίτι. Οι παραχωρήσεις είναι βρώμικες φτηνές αν δεν το έχετε ακούσει ήδη. Τα σάντουιτς κυμαίνονται από $ 1.50 έως $ 3, συμπεριλαμβανομένου του τοπικού αγαπημένου, ενός σάντουιτς τυριού pimento. (Το σάντουιτς κοτόπουλου είναι πολύ καλό.) Τα ύδατα και η σόδα είναι $ 1,50 και η μπύρα είναι $ 4 αν είναι εγχώρια και $ 5 αν είναι εισαγωγή. (Σταματούν να σερβίρουν μπύρα στις 4 μ.μ.) Θα θελήσετε να κρατήσετε τα κύπελλα σας επειδή έχουν ένα δροσερό λογότυπο Masters σε αυτά και είναι ένα ωραίο αναμνηστικό.

Εκτός Αυγούστα

Τα Masters είναι ένα τέτοιο γεγονός για τους μετακινούμενους ότι το buzz στο κέντρο του Augusta δεν είναι τόσο μεγάλο όσο θα περίμενε κανείς για ένα σημαντικό γεγονός. Υπάρχουν όμως καλές επιλογές για να γεμίσετε το στομάχι σας. Το Southbound Smokehouse είναι ο καλύτερος συνδυασμός μπάρμπεκιου στην περιοχή με φτερά και τραβηγμένα πιάτα χοιρινού κρέατος που κρατούν τους οπαδούς ευτυχείς. Έχουν επίσης ένα ωραίο αίθριο. Το TBonz κάνει μια κακή μπριζόλα με πρώην επαγγελματίες όπως το Fred Couples και το Fuzzy Zoeller, που κατευθύνονται εκεί σταθερά όταν βρίσκονται στην πόλη. Το Craft & Vine προσφέρει την καλύτερη πίτσα στην περιοχή, αλλά άλλοι πηγαίνουν στο Pizza Joint ή ακόμα και στην αλυσίδα Mellow Mushroom για φθηνότερη φέτα. Το Luigi's προσφέρει τόσο ιταλική όσο και ελληνική κουζίνα, η οποία είναι ένας ενδιαφέροντος συνδυασμός, αλλά ένας από τους ντόπιους αγαπάει πραγματικά.

Το Farmhaus Burgers και η Frog Hollow Tavern ανήκουν στον ίδιο όμιλο και είναι και οι δύο εξαιρετικά δημοφιλείς. Θα πρέπει να περιμένετε σε μια γραμμή στο Farmhaus, αλλά οι μπιφτέκια αξίζουν τον κόπο. Το Frog Hollow είναι κάτι περισσότερο από μια καθιστική υπόθεση με υλικά που προέρχονται από την περιοχή και μια μεγάλη λίστα κρασιών. Έχουν και ένα καλό burger εδώ, αλλά είναι δύσκολο να μείνεις μακριά από το μάτι του καουμπόι. Απλά φροντίστε να κάνετε την κράτησή σας εκ των προτέρων, επειδή είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της πόλης. Μπορεί να μην περιμένετε να βρείτε καλό περουβιανό κοτόπουλο στον Αυγούστα, αλλά αυτό προσφέρει το Peri-Peri Café του DiChickO με κάποια σάλτσα δυναμίτη peri peri πάνω από ένα στήθος κοτόπουλου στο Classic Red σάντουιτς.

Υπάρχουν μερικές επιλογές bar για να χτυπήσετε πριν ή μετά το γεύμα σας. Οι λάτρεις της μπύρας θα θελήσουν να χτυπήσουν το μπαρ Hive Growler Bar για μία από τις 59 μπύρες στη βρύση που περιστρέφονται τακτικά. Το Stillwater Tap Room έχει επίσης κάποιες καλές μπύρες στη βρύση για να πάει με τη μουσική Bluegrass ή Americana. Μπορείτε επίσης να βρείτε ζωντανή μουσική στο Sky City κάτω από την οδό. Το Surrey Tavern είναι μια pub στο αγγλικό στιλ που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είστε στο British Open από τους Masters. Τα νεαρότερα πλήθη πιθανότατα θα καταλήξουν στο Tipsey McStumbles.